Pečujeme o pleť s Niveou

středa, března 05, 2014

Krásné středeční ráno všem :-)
Jak jsem v pondělí slíbila, najíždíme na stálý režim a tak tu jsem s novým článkem tak, jak jste byly vždy zvyklé. Dnes se jukneme na produkty z péče o pleť od Nivei, které jsem v poslední době používala a testovala. No, nevím jestli je výběr slova testovala ten nejlepší, přeci jen to nejsou žádné žhavé novinky, ale produkty, které můžete zcela běžně zakoupit, nicméně jsem je před tím nikdy nepoužívala, takže vám přeci musím dát vědět, jak si vedou s porovnáním s jinými značkami a produkty. :-)



Jako první si vezmeme do parády Clean Deaper hloubkově čistící gel na obličej. Tento gel, který jako většina jeho brášků obsahuje větší či menší čistící perličky slibuje, že vyčistí póry do hloubky a má rovnou dva speciální účinky. Větší, modré kuličky mají uvolnit ucpané póry a předchází tvorbě nových, menší bílé odstraňují  odumřelé kožní buňky. Produkt je dermatologicky testován. 
No tedy, abych vám řekla, nevím, co si o tomto gelu myslet. Zcela upřímně bych měla říci, že si jej má pleť nijak významně nezamilovala. Jedná se o dost hutný gel, který se opravdu těžko zpracovává na pěnu, neuvěřitelně špatně se z obličeje smývá a podivně voní. Kuličky jsou jemné, takže ve výsledku nevidím žádný pořádný efekt a že by tedy čistil póry, to si snad výrobce dělá srandu. 
Na druhou stranu jeho využití vidím v každodenním použití jako čistič pleti pro ty, kteří mají raději opravdu jemné peelingy a mají tedy citlivou pleť. Ono i na produktu samotném se píše "daily use", takže k takovému použití přímo nabádá, ale proč tedy ty superlativy na obalu? Jooo .. vlastně ta snaha prodat :D
Neříkám, že se jedná o hrůzu hrůz ale ve stejné cenové relaci najdete produkty, které jsou mnohem povedenější a vaší pleti udělají mnohem větší službu. Za mě tedy neee.
Níže ještě fotka toho, jak nerovnoměrně jsou perličky rozmístěny a jak těžké je dostat ideální množství. 



Peeling nenadsch, ale čistící toner je báječný. Opět nechápu český překlad na čistící voda, jelikož všichni víme že pleťová voda a toner je něco naprosto jiného, ale budiž. 
Zamilovala jsem si ho hned od prvního použití. Šik balení, šroubovací otvírání, lahodná vůně a ta čistící schopnost! Pokožku nijak nezatěžuje, není po jeho použití napnutá či červená. Naopak, je krásně vláčná a jemná. Toner obsahuje výtažky z magnolie a je bez obsahu alkoholu. Velice pěkně odstraňuje kožní maz a nečistoty z průběhu dne. Sahám po něm i tehdy, kdy nenosím makeup, abych pleť před spaním pěkně očistila. Je opravdu příjemný, lehký, neštípe a nezanechává pleť lepkavou. 
Na rozdíl od peelingu je toner něco, k čemu se v budoucnu moc ráda vrátím. 
Pokud jste ho ještě nezkoušely a toner patří k něčemu, bez čeho si svou kosmetickou rutinu neumíte představit, rozhodně na něj příště v drogériích jukněte. Já mu totiž říkám ano. 
Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

7 úžasných komentářů

  1. Toner vypadá hodně dobře, něco takového na čištění bych teď momentálně potřebovala :)

    OdpovědětVymazat
  2. Niveu jsem už zkoušela, nenadchne neurazí. Mám ještě zbytek toho druhého :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Ten toner mi vůbec nevyhovoval, protože lepil...a dost. ;) Z téhle řady je můj miláček Wash off, na který nedám dopustit. Moc pěkná recenze. :)
    K.
    Klara's world

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to ten můj vůbec nedělá. Nezměnili třeba složení?

      Vymazat
  4. čistiacu vodu som tiež mala nemôžem sa stažovať ale viac som si ju už nekúpila.. píling som pozerala ale dobre že som sa preň teda nerozhodla:)

    OdpovědětVymazat
  5. Gél som skúšala a veľmi sa mi páčilo, ako krásne voňal, čistiace schopnosti by som prirovanala k hociakému inému drahšiemu gélu, ani gél od Biodermy nedokáže vyčistiť póry, takže fakt, že to nezvládla Nivea mi vôbec neprekáža, práve naopak, myslím si, že je to pomerne lacný a veľmi dobrý gél na každodenné použitie, ja od gélov zázraky nečakám, skrátka majú za úloh pleť zbaviť nečistôt, make-upu a podobných vecí a to robia, avšak podľa mňa väčšina gélov pleť aj tak zbytočne vysušuje, takže som gély už takmer prestala používať.
    Bianka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)