Perfect Kiss: Lovey Dovey Pink

pondělí, března 10, 2014

Ahojky všem :-)
Vítám vás po víkendu na blogu u nového článku. Nevím, jak vy, ale já jsem si slunečné počasí pěkně užila na procházkách, venčení no a také v práci, jak jinak. Ale pracovat se musí, jinak by to nešlo. Po dvou krásných dnech se opět vrhám do kolotoče školního života a je třeba si ten celý nadcházející týden zpříjemnit vynikajícím produktem, který mě v poslední době opravdu oslovil. 
Jak jste si již v názvu článku mohly přečíst, dnes si budeme, trošku netradičně, povídat o produktu z kosmetické dílny Avon, rtěnce z kolekce Perfect Kiss. 
Ať už Avon milujete a tenhle produkt jste nevyzkoušely, nebo se mu třeba vyhýbáte, ale právě hledáte vskutku dobrou rtěnku, tento článek bude právě pro vás. 


První věcí, která je třeba vyzdvihnout je balení. Musím uznat, že nenáročné, oválné a zkosené stříbrné provedení, se mi opravdu líbí. U Avonu mám s obaly a vůbec balením obecně trošku problém, ne vždy mi přijde atraktivní k tomu ho vystavovat na toaletce nebo v koupelně, nicméně tohle se, myslím, velmi povedlo. Ano, nevýhodou stříbrného "sleek" balení je fakt, že na něm ulpívají otisky prstíků. Rtěnky jsou dle odstínů vybaveny odpovídající nálepkou na spodní straně balení. Tam se také dozvíte samotný název odstíny, který kupujete a pro mě celkem zajímavý fakt, že se rtěnky vyrábí v Polsku. Rtěnka se prodává v neskutečných 24 odstínech a seženete jí za krásných 99 Kč a to nemluvím o chvílích, kdy je zrovna v akci. 


Rtěnka samotná se tváří jako krémová, když se na ní ovšem pořádně zaměříte, zjistíte, že obsahuje jemné třpytivé částečky, které ovšem nejsou na rtech nijak viditelné a rozhodně se nemusíte bát, že by vám aplikaci jakkoli ztěžovaly. Naopak, rtěnka se nanáší velice dobře, po rtech poměrně dobře klouže a přilne k nim rychle. Občas má tendenci jemně vysušovat části rtů, pokud jste nějaký ten týden zapomněly na peeling. Není to ovšem nic hrozného a stejně tak vůbec nezalézá do vrásek. Zajímavé na konzistenci je fakt, že čím více ji budete používat a promalujete se prvními vrchními vrstvami, je lesklejší a lesklejší. 


Lovey Dovey Pink je ideální odstín na každodenní nošení. Je velmi podobný odstínu mých rtů a dodá jim pěkný lesk a "to něco" navíc. Výdrž rtěnky se pohybuje někde mezi 2-3 hodinami, pochopitelně bez jídla a pití. Ze rtů se rtěnka vytrácí poměrně rovnoměrně, nezanechává stain, nesráží se a neslévá se ke koutkům. Dle mě je to pěkná varianta na dny, kdy chcete být krásné, ale zároveň netrávit hodiny nad výběrem křiklavé barvy, která by se hodila k vašemu makeupu a outfitu. I když v nabídce naleznete i pořádně výrazné barvičky.
Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

7 úžasných komentářů

  1. Odstín rtěnky Lovey Dovey Pink je moc hezký a příjemný. Určitě jedna z barev ,,must have"

    OdpovědětVymazat
  2. Avon rtěnkám moc nefandím, ale balení se mi líbí :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/03/spotrebovano-unor-2014.html

    OdpovědětVymazat
  3. Odstín je krásný :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. V londýně jsem si na cestu koupila Elle a v něm byla právě tahle rtěnka :) Bohužel ne v tomto skvělém odstínu, ale v rudém :D Takže i když je docela prima, moc jí neužiju,protože když už červenou, tak korálovou :D

    OdpovědětVymazat
  5. Ta je hezká i ten odstín rtěnky od Avonu mám moc ráda :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)