Walking on Eggshelves

pondělí, března 17, 2014

Krásné pondělní ráno všem. 
Počasí si s námi tedy pěkně zahrává. Není to ani týden, co jsme se vyvalovali venku na sluníčku a užívali si teplejší počasí no a teď je to tak na to udělat si pořádný hrnek čaje a zalézt do postýlky s nějakým pěkným filmem. Aby vám nebylo smutno, jsem tu opět s novým článkem, který startuje tento zamračený týden, který budu trávit naprosto opuštěná v našem hlavním městě na školení, takže paráda :D
Dnes tu pro vás mám dlouho očekávané fotky a swatche vámi tak oblíbených trojpaletek od Wet'n'Wild. Po Silent treatment, která patří bezkonkurenčně mezi mé nejoblíbenější tu je Walking on Eggshells.


Nevím, jak vy, ale já si za uplynulá léta tyto nízkonákladové paletky totálně zamilovala a pokud bych měla šanci změnit jen jednu značku, která se v našich drogériích prodává, rozhodně bych se dožadovala prodeje právě skvělých Wet'n'Wild. A to nemluvím jen o úžasných paletkách, ale také lacích na nehty a rtěnkách. No, nenadělám s tím asi nic, tak si alespoň zahraniční prodejci internetových eshopů mohou namastit trošku kapsičky z mých nesčetných nákupů na jejich stránkách. 
Chválu na trio Walking on Eggshells jsem slyšela nejen u Emily Noel 83, ale také tuším u Zlatosféry no a to je jasné, že jsem se po něm musela porozhlédnout a pochopitelně si ho také co nejdříve pořídit. 
Balení těchto paletek je profláknuté. Pro někoho levné a nudné, já si zase říkám, že za ty dva-tři dolary, nemůžu snad ani více chtít. Všechny odstíny jsou pečlivě rozděleny do svých vlastních chlívečků s odpovídajícími názvy očních partií, kam byste je měly nanášet. Pozor! Představivosti se ovšem meze nekladou, takže se nebojte s barvičkami experimentovat. 


Toto konkrétní trio se skládá z klasické bílé, která má jemný shimmer. Je to tedy dokonalá volba pod očnicový oblouk či na projasnění vnitřního koutku. Dále v balení naleznete jemně růžovo perleťovou a co je perfektní, také matnou hnědou. To tedy z tak malé paletky dělá opravdu komplexního pomocníka na den i noc a je tak vhodná na cestování. Jedna paletka se třemi barvami vám vystačí i na týden mimo domov. Tak unikátní je. 
Stíny jsou jemně namleté a dokonale pigmentované. Ano, práší, ale za tu cenu? Na víčku vydrží bez problémů celý den. Neslévají se, nesráží a to ani bez použití primeru. Lehce se roztírají a blendí. 
Ze své cenové kategorie jsou bezkonkurenčně nejlepší a do kapsy kolikrát strčí i mnohem větší hráče. 
Co že, vy je ještě nemáte? 
Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

6 úžasných komentářů

  1. snimi sa bude radosť líčiť krásne farby take sa mi velmi pačia:))

    OdpovědětVymazat
  2. No nemám nemám, ale chci! Musím se poohlédnout na internetu :)

    OdpovědětVymazat
  3. Miluji hnědé stíny :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Oh, vypadá dokonale! Vážně skvěle! Kdepak ji seženu? :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)