Go Extreme!

pondělí, dubna 07, 2014

Krásné pondělní ráno všem :-)
Jaro je snad konečně tady! Není nad to pěkně si hovět na gauči, mít otevřena všechna okna, poslouchat zpěv ptáčků, pochrupování Jacka a psát články. Ach, jak jsem se na to slunečné počasí těšila!
Dnes se jukneme na dlouuuho, předlouho slibovanou novou sestřičku v Maybelline kolekci řasenek, obrovskou The Colossal Go Extreme! Všechny víte, že patřím mezi skalní fanynku klasické verze a tak jsem se na testování novinky extrémně těšila. Těšit se tedy můžete jak na samotné dojmy z řasenky, tak na její srovnání se starší ségrou. 



Nová řasenka Go Extreme! se v našich končinách začala prodávat minulý měsíc a cenovka se pohybuje kolem 250 Kč, což je lehce natlačená cena jiných Maybelline řasenek. Sehnat jí můžete rovnou ve dvou verzích a to klasické a také voděodolné (ta má modré nápisy). Každé balení obsahuje 9,5 ml produktu a těšit se můžete na klasickou expirační dobu 6ti měsíců. 
P:S: Pokud byste jí sháněly v zahraničí, jmenuje se Pumped up!
Oficiální reklama říká toto: Složení s Pro-Keratinem posiluje vaše řasy, spolu s jemnými vosky a zahušťovadly pro získání objemu řas. Speciální lesklé filtry navíc podpoří dlouhotrvající výdrž řasenky.
Kombinace patentovaného kartáčku a nástavce spolu s jedinečným složením řasenky dodá vašim řasám výrazný objem během vteřiny.
A co že si myslím já? 


Go Exteme! je tedy inovovaná Colossalka s dvojitě prohnutým kartáčkem, díky kterému byste na samotný kartáček řasenky měly dostat více barvy a tím i zintenzivnit nalíčení vašich řas. Upřímně, nejdříve jsem si říkala, co je to za bláznivý nápad, cpát na kartáček co nejvíce produktu, když vám každý zkušený makeup artista řekne, že by ho na kartáčku mělo být naopak co nejméně, abyste dokázaly řasy pořádně pročesat a natočit místo toho, aby byly slepené. No a ironií je to, že jsem si v průběhu líčení nikdy nevšimla toho, že by produktu na kartáčku bylo výrazně více, než na jiných řasenkách. Takže, buď jsem slepá a nebo mám vadnou řasenku :D Nicméně, podstatou je, jak že ona řasenka líčí a to vám tedy řeknu, že naprosto parádně. Řasy krásně natočí a rozčeše, drží tvar řas po celý den a nehne se z místa. Nedrolí se, neopadává a pokud použijete voděodolnou verzi, tak jí ani pořádně nerozpijete a nezašmudláte si celá očka. 



 Go Extreme e hned od pohledu klasické Colossalce velice podobá. Ona se tím ani netají, je to přeci jen její "inovovaná" verze. Balení je na první pohled pro běžného smrtelníka téměř k nerozeznání, ale my, zkušené milovnice makeupu se jen tak rozházet nenecháme. Velikost Go Extreme je však opravdu extrémní, tak velké balení jsem v životě neviděla! A to se obecně všechny řasenky od Maybelline považují za hodně prostorově výrazné (schválně jukněte na srovnávací foto dole a budete se divit). První viditelný rozdíl,kterého si všimnete a nadšené z něj nejspíše nebudete je fakt, že zatímco je Go Extreme o nějaký ten palec vyšší, na objemu trochu pozbyla. No, trochu, ono je torovných 1,2 ml a to vidím jen velmi nerada. Je zajímavé, že se do o tolik větší tuby vejde méně produktu. A nebo, že by to byl snad záměr? Dalším rozdílem je velikost a tvar kartáčku, Go extreme má o něco delší rukojeť a velmi huňatý kartáček, který je tvarovaný oble od shora dolů na rozdíl od klasiky, která ho má ve tvaru šípu. A pak rozdíl největší a to samotný tvar kartáčku ( a to je přeci ta inovace). Pokud bych měla porovnat výdrž a výkon těchto žlutých krásek, nevidím jasného vítěze a myslím, že budete spokojeny s oběma. Dělají svou práci totiž nad míru skvěle a vždy se na ně můžete spolehnout. 







Co tedy říci závěrem? Maybelline se opět povedlo přivést k životu skvělou řasenku, kterých má už desítky. Ano, kartáček je inovovaný a tak je to "novinka" s jiným názvem, ale podle mě je jedno, jakou z variant zvolíte, protože jsou obě velmi, velmi dobré. Jsem nadšená? Ano! Je Go Extreme něco, co tu ještě nebylo? Ne. Je tedy jen na vás, jakou z variant upřednostníte. 

Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

9 úžasných komentářů

  1. jee, taky jsem o ní zrovna psala :) já jsem z ní byla nadšená, dělá mi fakt luxusní řasy, až mi dojde, kupuju znova (sorry, klasická colossalko... :D )

    OdpovědětVymazat
  2. "Maybellinky" mám ráda a tahle vypadá parádně!!! Počkám jak bude v nějaké akci a ráda ji vyzkouším :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/04/zpevnujici-telovy-olej-pece-na-dekolt.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Každou chvíli je nějaká, takže určitě ulovíš.

      Vymazat
  3. Dnes som si ju kúpila, takže sa neviem dočkať, kým ju vyskúšam..Inak doteraz bola moja naj Maybellinka Rocket Volume..:)
    filozofiaženskejkrásy

    OdpovědětVymazat
  4. O řasence jsem už četla spoustu recenzí. Láká mě, ale nemám dobrou zkušenost s těmito kartáčky, takže pořád váhám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Řasenky jsou hodně individuální, jen co je pravda.

      Vymazat
  5. Bohužel s touhle řasenkou nemám dost dobrá zkušenosti, proto díky ní jsem ač nevím jestli je do dobré začala odmítat tuhle značku. Možná se ale někdy k ní vrátím. Jinak ten tvůj blog je super. Díky tobě jsem se dala taky na psaní blogu. :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)