Lush Express

pátek, dubna 18, 2014

Krásné páteční ráno všem :-)
Ve středu jsem vám psala o akcích, které momentálně všemožně probíhají, o soutěžích, kterých se můžete zúčastnit a také slevách, které je třeba využít. A víte co, jedna šťastná z vás dokonce vyhrála :-) Jej!
Dnes vám tedy ukážu první kousek toho, co jsem z akcí využila já a to konkrétně vzorečky z Lush, které si na jejich stránkách můžete objednat za pouhou cenu poštovného. O akci mě informovala Kačka , za což jí moc děkuji. Pokud jste totiž mimopražské, tak jako já, určitě vás taky štve, že všechny ty dobré obchody jsou jen v praze. Nejen Lush, ale třeba také The Body Shop (kde je teď mimochodem také výprodej, tak tam jukněte). A upřímně si myslím, že vyzkoušet pár sprchových gelů, šamponů či mazadel není na škodu, kor když vám v obchůdku samotném jen tak vzoreček bez nákupu nedají. A ruku na srdce, která studentská peněženka si může dovolit nakupovat v Lushi? Ta moje tedy rozhodně ne. 
Proto jsem se rozhodla této super akce využít a dnes už se jukneme na to, co že jsem si "objednala". 


Na úvod nesmím zapomenout zmínit, že jsem provedla objednávku v pátek, zboží hned obratem zaplatila a v úterý už jsem od DPD balíček vyzvedávala, takže klobouk dolů za rychlost a také za to roztomilé balení. Zaměřte se na izolepu, která balíček chrání. Je na ní napsáno: "Baleno s láskou, odesláno s polibkem". Někomu se to může zdát kýčovité, mně se to naopak líbí. Ano, takové věnování přijde každému, ale je to "to něco" navíc, co pohladí po duši jen co balíček vezmete do ruky. A uvnitř balíčku to tak božsky vonělo! Netuším, kde se balíčky kompletují , ale práce tam by se mi určitě líbila. 
Jak jsem psala již v úvodu, objednat si můžete osm vzorečků dle libosti. Pochopitelně, jsou tam různá omezení a tak si nemůžete objednat třeba balistiky, mýdla atd. V podstatě jen to, co se vejde do kalíšku. Chválím také Lush, který mi poslal 7 vzorečků dle mého přání a pouhé dva jiné. Slyšela jsem i, že někomu přišlo i něco zcela jiného, než si objednal, takže jsem z toho měla trošku strach. Vše ale dobře dopadlo a balíček obsahoval ...


Fair Trade Foot Lotion: chladivý, mentolový, totálně růžový krémík na nožky
plný produkt obsahuje 225 ml a stojí 355 Kč
Ambrosia: toto je krém na holení pro pány (no, zde se lush trochu seknul, jelikož jsem chtěla krémík pro dámy, ale tak co) Plný produkt stojí 200 Kč a obsahuje 100 ml
Olive Branch: Sprchový gelík s olivkami. Plné balení 500 ml stojí 635 Kč
Volcano: jílová maska na nožky, která je jinak děsivě drahá a 80 ml stojí 305 Kč
Hair Doctor: hnědá maska na vlásky. Za 70 ml balení dáte 280 Kč.
Big: Mořský šampon pro lesk vlásků. 230 ml za 460 Kč.
Roots: řádné máty pro zdraví kořínků vašich vlasů. 230 ml za 545 Kč. 
Celestial: Jemný krém na citlivou pokožku pleti. 475 Kč za 45 ml. 

Toť ode mne vše a já utíkám testovat :-)

Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

11 úžasných komentářů

  1. I když jsem pražská, tyhle vzorečky mě taky lákají. Jen než bych si vybrala co vlastně chci, radši si tam pro něco dojdu.. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Já bych ráda něco od nich vyzkoušela :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Muzu se zeptat, kolik je cca objem toho vzorků.? Děkuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nepíše se to tam, ale řekla bych tak 10 ml? Je to malé

      Vymazat
  4. Také mám, také samé kelímkové. Ale viděla jsem i že poslali kousky mýdel ;)

    OdpovědětVymazat
  5. já jsem teda nikdy neměla problém dostat vzoreček jen tak, bez nákupu, v Lush jsou hodně ochotní a fakt mi vždycky dali na vyzkoušení, o co jsem si řekla. ale taky tam docela často nakupuju, třeba už mě znají :D

    OdpovědětVymazat
  6. Taky jsem si touto formou vzorečky objednala a jsem za to ráda, že konečně je taková možnost.

    By-Moni

    OdpovědětVymazat
  7. Taky jsem asi před 14 dny vzorky objednala a už zkouším, ale zatím jsem neobjevila nic, co bych vyloženě toužila mít v plném balení...ale ještě mě čekají na vyzkoušení pleťové masky :)

    OdpovědětVymazat
  8. jéé a já myslela, že si nemůžeme vybrat, zaškrtla jsem pouze sestava vzorků .. no tak musím spoléhat, že se nějak trefí :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)