MOTD: Crazy modrá linka

pondělí, dubna 28, 2014

Ahoj všem :-)
Přeji vám krásné, prosluněné pondělní ráno a příjemný start do nového týdne. 
Přesně před týdnem jsem vám ukázala první výraznější líčení tohoto roku s růžovou a na konci článku jsem slíbila, že se příště pustím do modré či zelené. A protože sluníčko svítí a mě se jednoduše líbí líčit se výraznějšími barvami, jsem zpátky s pořádně výraznou modrou na víčkách.
Takže, odpoutat pásy nejistoty a hurá do výrazného líčení!





Nebojte, celé líčení bylo rychlé, jednoduché a pomocí dostupných produktů, jako vždy. 
Začala jsem makeupem The Eraser od Maybelline a korektorem Lumi Magique. Pudr jsem vynechala, protože jsem chtěla dosáhnout takzvané "glowing face", přeci jen to sluníčko krásně svítí :-) Vrhla jsem se tedy rovnou na jemné kontury obličeje, kterých jsem dosáhla slavnou tvářenkou Taupe od NYX. Na vršky lícních kostí jsem pak nanesla Multi Color Blush od Catrice. Přes celé víčko přišlo On and On Bronze Color Tattoo od Maybelline. Na rtíky Caresse od L'orealu a Volumissime řasenka. Hlavní roli pak v líčení hraje Jordana 12 hour made to last liquid eyeliner pencil v odstínu aqua stone. Krásně jemná, výborně pigmentovaná tužka, která na víčku drží a drží!


Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

4 úžasných komentářů

  1. Ta modrá teda vypadá parádně :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Ta linka je úžasná, barva i provedení je top. Moc se ti líčení povedlo, určitě vyzkouším. Já si teď docela oblíbila právě taky tyrkysovou ale na spodní lince.

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc! Zkusím ji hodit i dolů, zase příště :-)

      Vymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)