NYX Mega Shine Lip Gloss

pátek, dubna 11, 2014

Krásné páteční ráno všem :-)
Ve středu jsem odstartovala letní články s mými 5top nejoblíbenějšími rtěnkami a dnes v nastoleném duchu budeme pokračovat. I když mi počasí venku moc nepřeje, protože tu píšu článek o letních lescích a nad hlavou slyším jen déšť a vichr. Škoda, ale ono se to počasí zase vybarví a než se tak stane, můžete si pořádně rozmyslet, jaké že ty lesky budou pro nadcházející období ty nejlepší. 
Já se vám tu dnes pokusím trošku poradit a jukneme se na Mega Shine lesky na rty od NYX. To jsou poměrně velké stálice na kosmetickém nebi a miluje je nejedna slečna na světě. Já jsem se k jejich nákupu odhodlala až loni a tak vám dnes přináším svůj pohled na tyto roztomilé kousky. 



Hned v úvodu se sluší uvést, že lesky v nepřeberných barevných variantách bez problému seženete na českých e-shopech, kde se cena pohybuje kolem 120-160 Kč. NYX je nyní i v Douglasu v Praze, takže se na ně můžete přijít i rovnou podívat. Předpokládám, že cena bude i tam podobná. Pokud budete objednávat ze zahraničí, jako já, vyjde vás jeden na pět dolarů, tedy zhruba 100 Kč. Dodávám také, že NYX prodává několik druhů lesků na rty a právě tyto, s přízviskem Mega shine platí za ty nejlepší, tudíž hledejte právě je. Z desítek nabízených odstínů si určitě každá z vás hravě vybere. 



Jako vždy začnu u balení, které je prostě roztomilé. Na první pohled se zdá zcela obyčejné. Ano, je to klasický, průhledný plast, kterým bez problémů vidíte odstín. Zakončen je černým držadlem. Přes zadní stranu balení je vylepen štítek se složením, číslem a názvem odstínu, informace o množství (11 ml, to se ani nedá spotřebovat!) a datum expirace (jako klasicky u lesků 6 m). Dále se dozvíte, že NYX je cruelty free značka a kde byl lesk vyroben. 
Jenže, balení odlišuje takový malý detail a to mašlička na samotném hřbetu zavírání. Ono totiž jestli skladujete lesky tak jako já, v kalíšku a saháte do něj a orientuje se pouze dle balení, tak vám ta malinká mašlička udělá dobrou službu, jelikož budete vědět, že se pod ní skrývá právě oblíbenec od NYX. 



Na fotkách výše vidíte ještě detailní fotky balení a hrdla lesku. Myslím, že je jasně viditelné, že držadlo i aplikátor jsou dostatečně dlouhé na to, aby se vám s leskem dobře manipulovalo. 
Jelikož jsem kupovala v zahraničí, lesk přišel zatavený v plastu, nicméně nafotila jsem vám i to, jak by správně mělo hrdlo a tyčinka aplikátoru vypadat v případě, že s leskem nikdo před tím nikdy nemanipuloval. Pokud tedy budete kupovat u nás (známe ten mor když nejsou testry a některé z dam v obchodech prostě musí vše vyzkoušet), jukněte vždy na to, jak vypadá hrdlo. Stačí aplikátor o milimetr vytáhnout a hned je jasné, jestli ho před tím někdo použil a nebo jestli si ho bez obav můžete odnést domů. 


Aplikátor samotný je mírně zkosený do špičky, takže sám bude krásně klouzat po rtech. Není přehnaně velký, naopak bych ho přiřadila k těm menším a rozhodně k těm nej, co se k leskům přidává. 
No a ty lesky :-) Na rtech krásně drží, nekloužou. Nepatří mezi ty extra lepivé. Takhle, lesky budou lepit vždy, nicméně tyto po nanesení na rty vytvoří jakoby máslíčko, ne gumu, kterou byste cítily kdykoliv promluvíte. Lesky vypadají dobře s rtěnkou i samostatně na rtěch. Na fotce dole vidíte swatche obou. Ten vrchní je Beige, který není vůbec beige ale růžový a opravdu dost sytý i na samostatné nošení, rty celé zahalí do lehce růžové barvy a drží a drží. Neobsahuje shimmer, ani třpytky. Spodní barvička je Tea rose, což je štředně sytá růžová, ,která se mě osobně více líbí na rtěnkách, ale co, kreativitě se meze nikdy nekladou. Opět neobsahuje shimmer ani třpytky a na rtech je stejně příjemná, jako kolega. 
Výdrž lesků jsou zhruba ty tři hodinky, pak je potřeba barvu obnovit a dodat jí šťávu. Pochopitelně, jsou to lesky a tak nepřežijí ani pití, ani jídlo. Ale, to bylo jasné od začátku. 
Pokud mohu, tyto lesky vám opravdu vřele ráda doporučím a věřte, že silně přemýšlím nad tím, že se zbavím všech Essence a Catrice a nakoupím odstíny pouze těchto. Tak perfektní jsou. 



Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

13 úžasných komentářů

  1. Takové odstíny mám ráda :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Odstíny jsou parádní :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/04/essence-bude-zarit-barvami.html

    OdpovědětVymazat
  3. Můžu se zeptat odkud sis je za těch 5 dolarů objednávala? :)

    OdpovědětVymazat
  4. Lesky vypadají krásně, budu přemýšlet o koupi ;)

    OdpovědětVymazat
  5. rada by som videla ako vyzerajú na perách inak podobné odtiene sa mi pačia ked nie su tmave:))

    OdpovědětVymazat
  6. V Praze v Douglasu už mají od Vánoc vyprodáno. Prý objednali zboží za 5 000 a přišlo jim za 500. Ale jako 4 měsíce? Od koho objednávali by mě zajímalo..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Opravdu? Tak to je dost smutné :-( Takže viva internetovým obchodům.

      Vymazat
  7. A navíc voní jako bonbóny Bonpari. Taky mám ten v odstínu Tea rose :)

    OdpovědětVymazat
  8. ja teda nevím,jestli špatně koukám,ale jak na cherryculture i na beautyjointu mi vyskocilo nehorázné poštovné? :/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)