April empties aneb spotřebováno za duben

pondělí, května 05, 2014

Krásné pondělní ráno, 
doufám, že jste ve zdraví přežily čarodějnice a řádně se nechaly opusinkovat na prvního Máje :-) Ale vlastně, s kosmetikou tak trošku kouzlíme, takže pššššt, ať na to nikdo nepřijde. Dnes se jukneme na produkty, které se mi v uplynulém období podařilo vypotřebovat, které mi budou scházet a které nikoli. Uplynulý měsíc nebyla spotřeba nic moc, hodnoceno společně s novými produkty, které mi doma přistály, ale o tom zase příště ...


Celkem tu mám tedy 10 produktů, z čehož 8 pochází z chlívečku pečující kosmetika. Alespoň něco :-)

Z kraje tu mám Lumi Magique korektor od L'oreal. Osobně ho používám v odstínu 01 light jako rozjasňovač a řeknu vám, že je to ten nejlepší, co se u nás v drogérii dá sehnat. Škoda jen, že v balení je malé množství produktu a tak je třeba stále dokupovat a dokupovat. Ale věřte mi, stojí za to. Ostatně, juknout na něj můžete v akci tady
Pak tu mám odličovací mléko od Vichy. Je to péče tři v jednom a tak je na vás, jak přesně ho budete používat, ale já jsem ho přímo milovala na ranní dolíčení a už teď mi v mé denní rutině moc chybí. Rozhodně si ho pořídím co nejdříve znovu. 
Odličovací mléko od Douglas zřejmě netřeba představovat, celou recenzi na něj naleznete tu. Je citlivé k pokožce, nijak ji nedráždí, je neparfemované a je v tubě s pumpičkou. Však už se na něj také chystám, jen co bude opět akce 2+1 na Douglas výrobky. 
Další na řadě je suchý šampon od Syoss, svou práci zvládá skvěle, ale při hodně velkém množství a tak jsem schopna za měsíc spotřebovat i dva. Velmi se tak těším na nadcházející návštěvu Prahy, kde už jednoznačně musím ulovit slavný Batiste.!
Recenzi na klasickou pleťovou vodu od Nivei jste si mohly přečíst už zde. Je to jeden z mála výrobků, který si po léta drží to samé složení a účinky a vždy jej lehce v drogériích seženete. Mám ji ráda, skvěle čistí, k pleti je šetrná a značně šetří i mou peněženku. 
O odličovači očí od L'oreal jste také četli již tady. Spotřebovala jsem ho, ale znovu již kupovat nebudu. 
Krémík na tělo od Yves Rocher byl hvězdičkou tady a budu po něm výlohou nějakou dobu pokukovat. 
Dalším z produktů na tělo, byl Fa Sensual Oil tělový krém a četly jste o něm už také tady. Byl opravdu povedený a za tu cenu udělal na tělíčku hoooodně dobře. A ta vůně!
No, také se mi podařilo rozbít jedno z Dermacolích Love Lips, jejichž mánie mě stejně přešla po prvním použití, takže se k nim ani nechci vracet. Za to balení, za to bych vraždila. 
A také ještě Zaija krém z olivové řady, který jsem si v zimních měsících velice oblíbila na noční používání, protože mi krásně vyživil a hydratoval pokožku. 

A to je opravdu vše, měla bych se stydět. :-( Musím více a více spotřebovávat, protože už ve středu se vrhneme na novinky. :-)

Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

10 úžasných komentářů

  1. Krem od Ziaji byl moc fajn, pouzivala jsem ho na noc a taky na paty. Ja spotrebovala osm produktu :)
    Giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Opravdu mě velice mile překvapil! Na zimu ho pořizuji znovu.

      Vymazat
  2. Nic z produktů jsem nezkoušela. Od Fa jsem měla akorát sprchový gel, který vydržel moc pěkně vonět na pokožce.

    By-Moni

    OdpovědětVymazat
  3. Nad tou Nivea pleťovou vodou docela přemýšlím, protože mi právě dochází Neutrogena :(
    cosmeticsisourlife.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Ten korektor si budu muset pořídit, pokukuji po něm už delší dobu :) ...A tyhle balzámy od Dermacolu jsou pro mě katastrofa, opravdu. V návalu nadšení jsem si po uvedení na trh koupila hned dva a zlomily se mi oba snad do čtrnácti dnů. Takže mě to šíleně naštvalo, tím spíš, když jeden stál snad 80 Kč nebo tak nějak :(

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/05/spotrebovano-duben-2014.html

    OdpovědětVymazat
  5. Taky spotřebovávám a mám toho už plnou tašku, no taštičku :D Ale jsem na sebe pyšná, navíc jsem odolala za posledních cca 14dnů si koupit jakýkoli krém, mléko nebo sprcháč, to zaslouží pochvalu;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A pak, že ti to moc nejde, já věděla, že je Verunka šikovná :)

      Vymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)