Inglot Slim Gel rtěnky

pátek, května 09, 2014

Ahojky!
Zase tu máme pátek a sluníčko! Doufám, že jste si včerejší volno užily a pokud máte volno i dnes, tak jako já, užijte si dlouho připravovaný článek na Slim Gel rtěnky od Inglotu. Tento článek jsem měla připravený "v šuplíku" sakra dlouho. Jiné produkty mi přišly tak trochu vždycky důležitější. Ale konečně jsou tu, konečně se vám tyto štíhlé krásky mohou ukázat v plné kráse. 
Držte se, začínáme. 


Slim gel rtěnky seženete u Inglotu v nepřeberných barevných variacích a za 1,8 g. produktu zaplatíte 270 Kč (já jsem je kupovala se slevičkou, takže se určitě nebojte na nějakou počkat, jelikož na fb stránkách mají nějakou vyvěšenou de facto pořád). Co se mi u Inglotu líbí, je krásné, elegantní, černé, minimalistické balení, které celou značku posouvá na "jiný level". No řekněte sami, nevypadá už jen to balení skvěle? A to ani netušíte, co je uvnitř. 


Dalším pozitivem je fakt, že pokud nebydlíte v Praze, můžete si nechat zaslat zboží až domů. Doporučuji předem pořádně prošustit internet, co se swatchů a recenzí týče, jelikož odstíny na fb stránkách Inglotu skutečnosti až tak moc neodpovídají, ale je to jen grafika, takže se to dalo čekat. Nicméně fakt, že se vůbec dá objednat zboží až domů je skvělé. 


Já si tedy vybrala dva, ale úplně protichůdné odstíny. 51 je klasická nude barva, přirozená, bez třpytek a shimmeru,  s trochou broskvového podtónu. Na druhou stranu k tomu je 66 výrazná fialová, s velkým množstvím třpytek, která je dokonalou barvou na brzké jaro nebo podzim. Jak již sám název rtěnek napovídá, jsou to gelové rtěnky, takže se nanášejí skvěle. Krásně kloužou po rtech, ihned je halí do barvy, jelikož mají dokonalou pigmentaci už po prvním přetření a nezalézají na rýh. Jsou hutnější, než třeba Maybelline Whispers a méně krémové než Revlon Lip Butters. I když bych řekla, že se zcela srovnat nedají. 






Rtěnky mají ohromující výdrž, 66 mi na rtech vydrží i šest hodin jako nová. Co se 51 týče, díky tomu, že je opravdu nude, ztrácí se rychleji a barva se také rychleji vytrácí ze rtů jako taková. Rtěnky nevydrží také po celou dobu svého trvání tu gelovou konzistenci napodobit a pomalu ale jistě zasychají a lesk se stává méně viditelnějším. To ovšem není nic, co by se nedalo čekat. Připravte se také na obtisknuté rty na skleničkách a vidličkách. Barva se ztrácí poměrně rovnoměrně po celou dobu až do poslední chvíle, kdy se poslední kousíčky snaží zachytit na okrajích rtů (viditelné pouze u tmavší varianty).
Upřímně, myslím si, že s těmito "gelovkami" nic nezkazíte. Pokud je vlastníte, tak zřejmě patří mezi vaše oblíbené. Pokud ne, tak si myslím, že byste na ně juknout měly, i když jestli nebydlíte v Praze, či se bojíte objednávat,  o "super must have produkt" nepřicházíte, jelikož kvalitou se jim vyrovnají i mnohé jiné.
Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

11 úžasných komentářů

  1. Ta nude vypadá opravdu skvěle:)
    O tom, že Inglot zasílá balíčky až domů vím, ale pořád se nemůžu odhodlat.. potřebuju třeba obal na tvářenku.. a pak teda asi u tuhle rtěnku, fakt mě dostala:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D Zkus se zeptat na jejich stránce, kdo má jaké zkušenosti, určitě je tam někdo již napsal.

      Vymazat
  2. Ta nude je krasna!!! Me je Inglot desne nesympatickej, ale mozna az nekdy narazim na stanek, tak to omrknu!:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Oba dva odstíny vypadají skvěle :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Vlastním dva ks těchto rtěnek a jsou bezva, nevydrží sice vše, ale hezky hydratují a jsou na rtech příjemné :-). Inglot mám moc ráda!

    OdpovědětVymazat
  5. Ta fialová je opravdu nádherná! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Kdyby jsi tam nedala swatche, tak se mi vůbec nelíbí, ale když vidím jaký mají ve skutečnosti odstín, tak musím říct, že jsou obě moc krásné :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/05/himalaya-herbals-krasa-z-himalaji.html

    OdpovědětVymazat
  7. Odstíny mě v obalu vůbec nezaujaly, ale na ruce vypadají krásně. Myslím, že si časem nějaký kousek do sbírky pořídím.

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  8. Obě vypadají skvěle, s Inglotem žádnou zkušenost nemám, snad to napravím :D :)

    OdpovědětVymazat
  9. Poslední dobou uvažuji nad koupí nějakého pěkného odstínu, protože se mi líbí veliký výběr barev a přijatelná cena. Asi se stavím brzy zase v Inglotu :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)