Milani Powder Eyeshadows

pondělí, května 19, 2014

Krásné pondělní ráno všem :-)
Pamatujete na mé nákupy na milanicosmetics.eu, o kterých jsem točila video zde? Tak tedy do jednoho produktu jsem se hned "vloupala" a začala testovat a povím vám, je úžasný. Přestanu si hrát na tajnůstkáře, protože vy už dle názvu příspěvku dávno víte, že dnešní recenze bude o mono stínech. Ach ...


Práškové oční stíny jsem tedy na oficiálním českém e-shopu koupila v akci, stálá prodejní cena je 119 Kč a v balení naleznete 3.1 g produktu což je tedy pořádná nálož na mono stíny. Dostupno je 12 odstínů, jejichž konzistence se liší od matných až po ty s lesklým finishem. Balení je bytelné, černý plast s průhledným víčkem, díky kterému hravě rozpoznáte každý odstín. Stíny přišly zabalené v plastovém obalu tak, aby se do nich nikdo nedostal. Zavírání na víčku pěkně sedí, nebála bych se je tak vzít kamkoliv sebou. 


Caramel brown, tedy odstín, který vidíte na fotce výše je dokonalá, středně tmavá hnědá s lesklým zakončením, krásně se odráží ve světle a je to přesně ta barva, kterou můžete rozetřít po celém víčku a vytáhnout až přes ohyb a máte jednoduché, každodenní, rychlé a přesto zvláštní a neotřelé denní líčení. Je to ideální barva pro ty z vás, které si se stíny neradi hrajete a ráno neustále někam spěcháte. Díky odleskům vypadá pokaždé jinak a ani po třech týdnech nošení jí nemám dost. 


Stíny jsou neskutečně pigmentované. Barva je bohatá, sytá, bílá je opravdu skvostně bílá (tak bílá, že je na rozjasnění podobočnicového oblouku až moc zářivá a budu si na to muset koupit tlumenější odstín French Vanilla!). Opravdu vám stačí štětec ve stínu jen trošku otřít a dostanete tolik barvy, že ani nebudete vědět co s ní. Ze začátku jsem to s nimi také dost přeháněla, než jsem se naučila tak netlačit a vystačit si s málem. Stíny na víčku BEZ PROBLÉMŮ vydrží celý den, neslévají se, neopadávají, můžete je používat jak bez primeru, tak s ním, k dodání toho "něčeho na víc". Vydrží mi na očku od brzkého rána do pozdního odpoledne bez porušení. Lehce k víčku přilnou, a dají se velice pěkně rozblendit. O co více, není problém je kombinovat, barvy se pěkně na víčku prolnou. Víte, já jim za těch 120 korun nemám vůbec co vytknout! 



Jsem nesmírně ráda, že jsem dala na rady zahraničních blogerek a konečně si od Milani něco pořídila. Stíny za to rozhodně stojí a jen co si opět dovolím nakupovat, v košíku mi přistanou další barvy. Minimálně nějaká pěkná růžová a sytě černá. Stíny jsou totiž na drogérkové poměry až překvapivě kvalitní a je škoda, že se o nich více nemluví. Rozhodně si to totiž zaslouží. Svatosvatě slibuji, že je nafotím i v akci, abyste se mohly řádně pokochat a někdy vám je v MOTD ukáži. Směle je teď řadím mezi své top oblíbence a prozatiní nej nákup roku. 



Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

6 úžasných komentářů

  1. wow, také přemýšlím o koupi očních stínů, tvářenek i lesků na rty od Milani! skvělá recenze!

    OdpovědětVymazat
  2. Tyjo ty vypadají dobře! Já mám růžičkovou tvářenku a rtěnku a ty jsou taky super! Bohužel mají levný poštovný, takže stínům asi neodolam :-D

    OdpovědětVymazat
  3. Milani bych chtěla velice ráda vyzkoušet, tak třeba se mi poštěstí :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že značka je více než dostupná, takže není třeba se bát a vrhnout se do zkoušení

      Vymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)