Slevičky, akcičky, soutěžičky

pátek, května 30, 2014

Ahoj všem!
Dnes pro vás mám další článek nabití novinkami, akcemi, slevami a soutěžemi, kterých se můžete zúčastnit, vyhrát a nebo alespoň ušetřit. Připravte se, jedeme ...


Na facebookových stránkách  The Balm můžete soutěžit o jeden z jejich produktů na přání. 


V Rossmannu začíná v neděli Syoss týden a tak tam pořídíte všechny výrobky Syoss za 79 Kč. Nevím jak vy, ale minimálně pro obnovující spreje do vlasů si jdu :-)

Nelze také zapomenout na pravidelný leták plný slev. Tentokrát bych rozhodně mrkla na zlevnění Rimmel, mají plno novinek, které stojí za vyzkoušení. 


Už i DM si pro nás připravilo svůj box. Zaregistrujte se na jejich stránkách pro šanci si jeden zakoupit. V oběhu bude 2000 kusů a prodejní cena 149 Kč. DM slibuje, že balíček bude napěchovaný produkty interních značek v hodnotě min. 600 Kč.



Pokud jste členy klubu Teta a nakoupíte kosmetiku L'oreal Paris alespoň za 299 Kč, získáte okamžitou slevu 100. A to se vyplatí. 


Na fb stánkách Estée Lauder můžete soutěžit o jednu z nových rtěnek Envy. Stačí si v aplikaci zasoutěžit, vybrat cílenou barvu a podělit se o příběh. Vyhrává každá 50. odpověď.


Lancome navazuje na akci z Elle shopping weekendu a pokud nakoupíte v Beauty Institutu v Praze za více jak 2000 Kč a řeknete heslo "Lancome", dostanete okamžitou slevu 500 Kč.


V Parfumériích Fann na vás čeká hromada slev na kosmetiku Max Factor. 


A na konec připomínám ještě soutěž pro vás, mé čtenáře, která běží aktuálně na youtube :-)

Slev a akcí je opět požehnaně, takže vytaste peněženky a vrhněte se na nakupování!

P:S: Všechny fotografie pochází z internetových stránek jendotlivých značek. 




Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

6 úžasných komentářů

  1. Výborně :) Jsem ti za tyhle články neuvěřitelně vděčná, všechno atuální na jednom místě! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Do rosmanna jsem běžela hnedka a pokoupila jsem tam kosmetiku nivea a kartáčky curaprox. V dm jsem zase pořídila laky miss sporty 1+1 zdarma a na ten box jsem se zaregistrovala, teď už jen, aby mě vybrali :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)