Garnier Oil Beauty

pondělí, června 23, 2014

Krásné pondělní ráno dámy!
Vítám vás u dnešního článku, který bude plný medu a oleje. Ano, je třeba si trošku osladit život po tom nepovedeném, propršeném víkendu, nebo ne? 
Jukneme se tedy na tělové mléko na pokožku od Garnier, z nedávno uvedené řady Oil Beauty se čtyřmi druhy olejů. Jak tento malý hybrid obstál v testování? Čtěte dál a dozvíte se více ...


Pokud jste kolem tohoto nového produktu prošly v drogérii a vzaly ho třeba do ruky, dočetly jste se na zadní straně, že se jedná o vyživující olejové tělové mléko, které je obohacené o čtyři vzácné zkrášlující oleje (arganový, makadamový, mandlový, olej z růže). Toto mléko by mělo viditelně zlepšit vzhled pokožky, ta by měla být vyživená, rozjasněná a jemnější. Popis také říká, že se mléko rychle vstřebává a nelepí. 
Je pochopitelně dermatologicky testováno. 


Co se celé olejovo-medové řady týče, která kromě tohoto olejového mléka čítá ještě i peeling, šampon a kondicionér, musím vyzdvihnout obal. Jak u Garnier bývá posledních pár měsíců zvykem, opravdu jdou jeho designéři s dobou, snaží se přijít s něčím novým a všechny obaly vynikají ve stojanech v drogériích nad ostatní značky. Oil Beauty řada je balená v béžovo-broskvovém plastovém obalu oválného tvaru, mléko je zakončené hrdlem a dávkuje se pomocí integrované pumpy. Nevím, jak vy, ale tento typ mám mezi mléky nejraději, jelikož přesně vím, kolik dávek na tělo potřebuji, nemusím se produktem celá opatlat a co víc, odpadá strašlivé mačkání v závěrečné části používání a snaha vystříkat i poslední kapičku, aby nic nepřišlo zbytečně na zmar. 


Vyfotila jsem vám i složení, protože vím, že to je něco, co vás vždy zajímá. Pro kontrolu, mléko má 250 ml a expirační doba je klasických 12 měsíců. 
Už z další fotky vám je určitě jasné, že toto olejové mléko je extra husté! Pro někoho by to mohlo být překvapením, jelikož přívlastek "olejové" by evokoval spíše produkt tekutého stavu. 
Mléko samotné je nažloutlé, hutné, ale opravdu na pokožce velmi jemné, Dobře se roztírá a rychle k pokožce přilne. Co mě mile překvapilo, je rychlost vstřebávání do pokožky. Když namažu jednu nožku, tak usne než domažu tu druhou. A to považuji za super výkon. Nemusíte se ho tedy bát použít ani tehdy, kdy se za chvilku chystáte ven. Co se vyživující funkce týče, tak musím potvrdit, že při pravidelném používání je pokožka opravdu více vyživená a přitažlivější na pohled, zářivější, dá-li se to tak říci. 
Není to ovšem Neutrogena a jakmile párkrát na mazání zapomenete, tak je celý efekt v pytli. Tak dobré mléko není a je tak třeba mít mazání na paměti. 


A nakonec největší oříšek, nad kterým si lámu celé ty týdny, co jak šampon a kondicionér, tak peeling i toto mléko používám a to je parfemace. Nemůžu se jednoduše rozhodnout, zda mi tato směsice olejů voní, nebo ne. Každopádně, vůně to je výrazná a tak doporučuji očichat předem v obchodě. 
Pokud bych vám ale do rozhodování mohla mluvit, určitě bych se vám právě toto mléko nebála doporučit, jelikož jeho koupí nemůžete šlápnout vedle. 


Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

8 úžasných komentářů

  1. Taky ho mam doma, ale jeste si pocka. Prvni se vrhnu na mazadla, ktera mam dyl :) Ale tesim se na nej, argan zboznuju.
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  2. Je to zvláštní vůně to máš pravdu....ale já ji ráda ! :)

    OdpovědětVymazat
  3. u mna to prave na tej parfumacii stroskotalo... na prve ocuchanie ano, potom pri pouzivani som myslela, ze to "nedam" a potom som si nejako zvykla... ale raz stacilo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-( škoda, ale tak třeba přijdou i s jinou parfemací

      Vymazat
  4. Taky ho mám v zásobě a už se těším, až ho začnu používat. Vůně mi osobně maximálně vyhovuje, tak doufám, že budu spokojená i s jeho dalšími kvalitami.

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To určitě, na drogérii je to hodně kvalitní mazadlo

      Vymazat
  5. já jsem ho teď dostala v DM boxu, sama bych si ho asi nekoupila (hlavně kvůli tomu složení), tak jsem na něj zvědavá. vůně mi na první očuchání přijde docela fajn

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)