May Empties aneb spotřebováno v květnu

pondělí, června 09, 2014


Krásné pondělní ráno všem!
Tedy řeknu vám, že jsem měla pěkně nabitý víkend a nemyslím si, že bych si jen tak oddechla. Dnes mě čeká zkouška ze statistiky, zítra to samé, ovšem z technického předmětu. Ach jo, zkouškové je na prdík. Do toho všeho v práci noční, takže rozhozený celý režim, pohovor do nové práce, příprava prezentace a úkolů na další týden. Že bych se na to ... :D
Na vás však zapomenout nesmím a tak tu dnes máme článek o spotřebovaných produktech uplynulého měsíce. Na rozdíl od trendu, nastaveného od začátku roku se má spotřeba v květnu scvrkla na minimum a to především díky mega nákupům a testování novinek. Proto jsem jaksi pozapomínala na věci, které je potřeba dodělat. Takže tento měsíc se stydím a příští to, snad, pořádně napravím. :-)
 
 
 
Jak je z fotky vidět, spotřebovala jsem rovnou tři řasenky. Svou milovanou a oblíbenou Rocket Volum' od Maybelline, která natočí řasy tak, že vypadáte jak mrkací panenka. Tedy, alespoň mně. Dále tak The Colossal Go Extreme! která je mladší sestřičkou klasické Colossalky a jak jsem již psala v článku, nijak se od ní neliší, proto nevidím důvod proč si ji do budoucna pořizovat, když je její prodejní cena a desítky korun vyšší než u té klasické. A do třetice Volumissime od L'oreal, kterou jsem dostala kdysi k nákupu jejich produktů. Je fajn, ale nemůžete si jí vzít když prší, jelikož se hned všude rozmaže.
Krom řasenek jsem spotřebovala i Kamill, kterém na ruce a nehty, který seženete v Rossmannu. Tento krém jsem si velice zamilovala a to nejen díky jednoduchému balení a rychlému vstřebávání, on totiž také bezvadně vodí a za těch pár kaček zanechává ruce opravdu božsky jemné.
Dalším v pořadí je snad všemi oblíbený šampon od Aussie, já zkoušela variantu Miracle Moist. No řeknu vám, že na zadek jsem si z něj nesedla a kde jaký šampon od Garnier za čtvrteční cenu hydratuje mnohem více. Plus, opravdu nesnáším vůni té sladké žvýkačky, kterou tento produkt oplývá. Abych ho ovšem hned nezatratila, pořídila jsem si ještě variantu na objem, o té vám povím zase někdy příště.
Garnier Essentials krém na obličej, denní. Myslím, že funguje fajnově. Hezky pleť osvěží, hydratuje, makeup se na něj nanáší dobře. Jemně voní, pleť nijak neirituje, není po něm začervenalá ani nepálí, či nepne. Rozhodně je to něco, do čeho bych se nebála v drogérii investovat.
Posledním kouskem je pak pěna na holení od Gillette, Satin Care. Nevím jak vy, ale já jsem ani nikdy v životě jinou pěnu na holení nezkoušela. Gillette je ověřená značka, kvalitní, takže nemám důvod proč od ní opouštět a pořizovat si na holení něco jiného. Jejich pěny jsou husté, jemné, nedráždí pokožku a s jejich pomocí budete mít nožky vždy dokonale hladké.
 
Toť má spotřeba za květen, která se zastavila na smutném čísle osm. Nějak mi to poslední dobou nejde :-(

 
Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

15 úžasných komentářů

  1. Tu rasenku od Loreal jsem kdysi dostala taky, a hrozne jsem si ji oblibila. Zadna rasenka mi neudelala tak krasne rasy, skoda ze se neda sehnat v drogerii :/. Kazdopadne podobne hezke rasy mi udela i loreal Manga:)

    OdpovědětVymazat
  2. No osem je pekna spotreba, teda aspon u mna je to taky standard :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já už se těším na tvoje nákupy z Prahy! Pořídilas body sorbet Moringu? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne :-( nebyla :-( fňuk fňuk

      Vymazat
    2. jaktooo?? Já jí v Paladiu videla..
      Až přijedeš příště můžeme jít třeba nakupovat spolu kdybys chtěla :)

      Vymazat
    3. Netuším, asi byla zrovna vykoupená :-(
      A tedy, určitě bychom mohly :-)

      Vymazat
    4. To by bylo super! Tak až zase pojedeš tak mi určitě dej vědet :)

      Vymazat
  4. 3 řasenky najednou? wow :) to je pro mě, jako pro člověka, který nemůže mít načatých víc věcí stejného typu, naprosto nemyslitelné :) :D ale Rocketku jsem pořizovala mamce.. a nestěžuje si na ni, takže.. že bych ji taky vyzkoušela?:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je u mě normální. Buď jich mám pět otevřených a nebo všechny spotřebované :D

      Vymazat
  5. Mě láká ten šampón od Aussie, ale možná bych spíš zkusila nějakou jinou variantu. Kondicionér od nich byl fajn. Sice to nebyla taková pecka, jako jsem čekala, ale když má něco zázračnou pověst, tak to tak většinou bývá :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/06/spotrebovano-kveten-2014.html

    OdpovědětVymazat
  6. Já pěny na holení nepoužívám, dávám přednost olejům, např. levandulovému, které hned i pokožku dezinfikují a hlavně i déle vydrží :)

    OdpovědětVymazat
  7. Satin Care je nejlepší, už jsem měla několik balení a vždy se k ní ráda vracím :) ! Maybelline modrá řasenka je za mě totálním propadákem a Aussie jsem si zamilovala :)

    OdpovědětVymazat
  8. ja sa vzdy tak tesim ked miniem stare riasenky :) je to dobry pocit :)
    Inak pozyvam na statnicovu giveaway, ktoru najdes tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/05/statnicova-giveaway.html

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)