Garnier Oil Beauty Peeling

pondělí, července 21, 2014

Krásné pondělní ráno všem!
Hned z kraje se omlouvám za čtrnáctidenní blogovou pauzu. A nebo? Ne, vlastně se tak zcela neomlouvám. :-) Bylo toho prostě hodně. Konec školy, tuna práce, nějaké to dovolenkování, však to znáte. 
Ode dneška však jedeme v nastaveném rytmu a tak pondělí patří nové recenzi. 
Podíváme se na mého velkého oblíbence posledních dní, Peeling od Garnier. 


Na uvedení tohoto produktu na český trh jsem se velice těšila. Ze zahraničních recenzí jsem byla již předem přesvědčená o tom, že se bude jednat o něco, co české drogerie dosud neviděli, co u nás jednoduše nebylo "k mání". Navíc, všechny recenze byly velice pozitivní a to víte, že jsem tento kousek jednoduše musela mít. 


A o co že se vlastně jedná? Produkt se jmenuje Oil Beauty Nourishing Scrub, česky řečeno vyživující peeling. Obsahuje čtyři druhy zvláčňujících olejů: arganový, macadamiový, mandlový a olej z růže. Peeling by měl samozřejmě obrušovat odumřelou kůži, navíc ale hydratovat a podporovat přirozený zdravý vzhled pokožky. 


Pro zájemce jsem vyfotila složení, které se raději ani nepokouším rozluštit. V balení naleznete 200 ml produktu a expirační doba je 12 měsíců. Cena se pohybuje kolem 150 Kč.
Výrobek je balen ve zlatavém, elegantním obalu a mezi ostatními produkty ho tak v drogérii jen tak nepřehlédnete. Obal je zakončen hrdlem, podobně jako kde jaká mast či krém a peeling tak z tuby vytlačujete tlakem na horní část plastového obalu. Na závěr také nutno dodat, že se jedná o peeling na tělo, snad jen kdyby někoho napadlo si ho patlat na obličej :-)


Garnier slibuje že při pravidelném používání bude vaše pokožka viditelně vyhlazená a jemnější. 
Samotný peeling má žlutou barvu (že by ty oleje?) a jsou v něm viditelné peelingové částečky. Na první pohled to vypadá jako cukr krystal smíchaný s medem a vazelínou. Jop, to je první přirovnání, co mě po otevření a přičichnutí napadlo. Když jsme u toho přičichnutí ... Peeling voní opravdu božsky. O něco méně výrazně, než tělové mléko z totožné řady, o kterém jsem už psala a také je vůně o něco více sladší. 
Upozorňuji předem, že peelingové částečky jsou poměrně velké a hrubé, takže pokud je vaše pokožka citlivka, používání bych se raději vyhnula, jelikož tyto částečky pokožku dokonale zbaví odumřelé kůže a zanechají jí poněkud "brnící", pokud víte, co tím myslím.


A jak již bylo z úvodu jasné, nemohu si používání peelingu vynachválit. Produkt extrémně dobře přilne k pokožce, jednoduše se s ním pracuje, lehce se roztírá. Po použití ho musíte opravdu kvalitně a cíleně smýt vodou, abyste ho z pokožky odstranily, tak dobře k ní přilne. Aplikace je jednoduchá, pokožka není po použití nijak napjatá, naopak je krásně očištěná a bezva voní. 
Za mě je tento produkt rozhodně něčím, co v drogériích chybělo a po jednom použití nahradil mou stálici od Balei.
Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

7 úžasných komentářů

  1. Vypadá hodně dobře! Zatím jsem ho bohužel u nás v drogérii neviděla,ale až ho někde jinde uvidím, určitě si ho odnesu domů :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to je super, že jsi s ním spokojená, díky za super tip na peeling :)
    http://veru-life.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Zatím jsem ho nikde v drogerii neviděla :( Ale vypadá moc dobře :)
    chickflickcherry.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Hmmm, vypadá to moc dobře! Já má peelingy moc ráda, takže po něm asi sáhnu a vyzkouším jej ;-) díky za tip! bára.kára blog

    OdpovědětVymazat
  5. vypadá fakt skvěle :) až dopotřebuju co mám + ten nový od Balei, tak ho určitě koupím :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)