NYX Butter Gloss

pondělí, července 28, 2014

Krásné pondělní ráno všem, 
doufám, že jste si užily krásný víkend (pokud tedy nebyl propršený), vyrazily jste na výlet anebo jen lenošily doma.
Já jsem ho strávila pracovně, ale díky tomu, že jsou prázdniny v plném proudu, tak to nebylo vůbec strašné, tedy, až na to děsivé vedro a mé toužící pohledy z okna ven na procházející osoby s tunou zmrzliny. Ach ...
Každopádně, pro dnešní den jsem si připravila recenzi na lesk, který rozhodně nesmí ve vaší kosmetické výbavě chybět a který byste v internetových obchodech rozhodně neměly přehlédnout.
Jedná se o nedávnou novinku, Butter Lip Gloss od NYX.


Butter Gloss se prodává v úžasných šestnácti odstínech za cenu kolem pěti dolarů. U nás pak máte možnost si jej zakoupit také v kamenných prodejnách Douglas, tam za něj zaplatíte (tuším 249 Kč), nemám také tušení, zda se u nás prodává celé portfolio barev. Lesk obsahuje 8 ml produktu, takže o něco více než klasický lesk (většinou kolem 6 ml). Já jsem si na zkoušku vybrala odstín Strawberry Parfait, na první pohled jednu z nejvýraznějších a nejodvážnějších barev v nabídce.


Butter Gloss je jeden z těch výrobků, o kterém mluví celý youtube a blogový svět. Takže, pro blogerku rozhodně něco, co jednoduše musí vyzkoušet, aby nebyla "out" a aby nepřišla o něco, možná, skvělého. A v případě Butter Gloss od NYX se opravdu jedná o trefu do černého a produkt, který byste rozhodně měly mít. Řekněte sami, nehledáte celý život lesk, který má jemnou texturu, jednoduše se nanáší, lehce klouže po rtech, nehrudkovatí, nezalézá do vrásek, nestéká k okraji rtu, jemně voní, nelepí, je velmi pigmentovaný, vydrží alespoň 4 hodiny neporušený a rty nevysušuje? Ano! Hledáte totiž Butter Gloss!


Strawberry parfeit je velmi výrazná, pravá barbie růžová. Barva, která se perfektně hodí do teplých letních dnů jen k řasence. Ono totiž s takovým leskem na rtech to s výrazným líčením očí nemůžete přehánět. 
Aplikátor je zkosený trošku více, než jsme zvyklé. Toto neobvyklé stvoření ale ke rtům přilne dokonale a zaručí dokonalou aplikaci lesku. Produktu sice nenabere tolik a tak je třeba několikrát doplnit, ale i tuhle malou chybičku mu jsem ochotna odpustit. 


Na co čekáte? Doufám, že už máte objednáno!
Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

8 úžasných komentářů

  1. Ahojky, musím souhlasit, je fakt skvělý! Mám dva odstíny - Merengue a Maple blondie a jsou vázně super! :)

    OdpovědětVymazat
  2. :D zrovna o víkendu jsem objednala dva tyhle lesky a rtěnku, těším se na ně :)

    OdpovědětVymazat
  3. No téda vypadá dobře! :))) Ale lesky mi moc přes léto nevyhovují a když už lesk tak jedině bezbarvý :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. ach jo! to je hrůza, ty mě nutíš utrácet :D :D :)) tohle musím mít! takže zase jen rozhodování, jestli to vážně potřebuju :D

    OdpovědětVymazat
  5. Já na tyto NYX lesky čtu poslední dobou samou chválu! Určitě nějaký vyzkouším :)
    chickflickcherry.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Barvička je pěkná :) V létě mám ale raději rtenky

    OdpovědětVymazat
  7. Úžasný! zrovna jsem na něj dnes koukala. Více mě ale láká matte lipstick v odstínu Merlot..prostě krása!

    OdpovědětVymazat
  8. Barva je to moc krásná! Ale já na lesky na rty moc nejsem, takže jsem si při poslední návštěvě v Douglasu odnesla jenom 2 Nyx rtěnky.

    Maru UltimateChic

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)