Garnier: BB krém Pure Active?

úterý, srpna 05, 2014

Krásné středeční ráno všem :-)
Dlouho jsem přemýšlela, zda se mám na blogu vytasit s článkem na poměrné nový BB krém od Garnier, který v poslední době zahltil celou blogosféru. 
Znáte to, produkt se rozešle a nastává snad až boj o to, kdo vymyslí recenzi jako první, aby nezůstal až na pomyslném konci řetězce, kdy už váš článek snad ani nikdo číst nebude. A nebo nechce. A myslím si, že nemusím ani zmiňovat, že právě na Pure Active řadu už bylo několik špatných recenzích a to ne jen u mě na blogu. 
Nicméně, vyzkoušeno mám, obrázek jsem si udělala pořádný a jednoduše vás nemůžu ochodit o svůj pohled na další z řady BB krémů, které si můžete pořídit. 


Co vám budu povídat, když na mě z balíčku doma vykoukl Pure Active BB krém, nebyla jsem zrovna v sedmém nebi. Všechny víme, jak asi ty naše slavné, evropské BB fungují a nefungují. Ale co, řekla jsem si, třeba přišlo něco opravdu dobrého, bez čeho nebudu moci žít. Léto bylo zrovna ve svém rozpuku a tak se právě všemožné BB jevily jako ta pravá volba do dnů, kdy se ve vedrech jednoduše nechcete koupat v makeupu a hledáte jednodušší, lehčí a rychlejší alternativu. 


Začněme již tradičně u obalu. To tedy nevím, na co v Garnier centrále mysleli, ale tohle se mi opravdu nelíbí. Obal ještě tedy jde, i když se výrazně vymyká dokonalým grafickým výtvorům na přípravkách stejné značky pečující o pleť, což je podle mě velká škoda. Ale ta tuba jako taková? Zažloutle žlutá a nic moc nápis, navíc s blankytně modrým fontem, který se k tomu vůbec nehodí. Ono se možná budete divit, ale to byla první věc, která mě praštila do očí. 
Než se vrhneme na další popisování funkcí, je nutné podotknout, že jako v předešlých verzích, tak i v Pure Active BB naleznete 50 ml produktu s expirační dobou 12 měsíců. 


Pure Active navíc slibuje hned pět funkcí v jednom.
Má zmatňovat, redukovat nedokonalosti, stahovat póry, sjednocovat a hydratovat pleť. Pyšní se také SPF 15, což není na parné letní dny moc, ale něco je pořád lepší než nic. 
Dole přikládám foto složení a tuby i dávkování, abyste si o produktu mohly udělat přesný obrázek. 


Budeme chodit kolem horké kaše? Nebo se do toho vrhneme po hlavě? 
Když se na to jukneme z té lepší stránky, je pravdou, že BB opravdu hydratuje. Nebudete pod něj potřebovat krém a nemusíte se bát, že by vás pod ním pokožka tahala. Opravdu na pleti vytvoří poměrně pěknou texturu, kterou si udrží v průběhu celého dne. Málo kdy se stává, že by právě BB tak dlouho na pleti vydrželo. S hydratací se však automaticky vylučuje hned druhý bod, který BB proklamuje a to zmatnění. Jak může sakra něco zmatňovat a zároveň hydratovat? Na to zapomeňte. Bez pudru se tu jednoduše neobejdete ani náhodou. Co se sjednocení pleti týče, je vám asi také jasné, že pokud nemáte dokonalou pleť bez pupínků, tak bb prostě nemá takovou krycí schopnost jako makeup, aby vám je vyzmizíkovalo. Ano, na běžné nošení ok, ale na kruhy pod očima a sem tam nějaký pupínek stejně potřebujete korektor, protože BB to jednoduše nezvládne. Co se menšení pórů týče, nemůžu souhlasit, jelikož jsem si nevšimla, že by vůbec něco takového dělal. 
Dále si prosím také povšimněte, že produkt obsahuje kyselinu salicylovou, která se všeobecně považuje za účinnou, alespoň co se péče o pleť týče, ale přičichly jste si k ní někdy? To je tak strašlivý smrad!
A teď si představte, že si jí roztíráte po obličeji a že i v BB voní sakra intenzivně a to tak, že jsem se první aplikace tak zalekla, že jsem jí musela o pár dnů odložit :D a věřte, ten smrad jen tak vaši tvář neopustí.


A na konec také ta dokonalá light barva, kterou budete muset sakra dlouho zapracovávat do pleti, aby vám sedla. BB je také poměrně dost husté a tak vám zapracování dá dost práce. Pokud vám za to ovšem efekt celodenní výdrže stojí, jděte do toho. 
Já jsem si z něj bohužel na zadek nesedla. 
Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

9 úžasných komentářů

  1. Na pleti teda vypadá dost oranžově :(

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Ten odstín zase pobavil :) škoda, že se nepoučí nikdy...

    OdpovědětVymazat
  3. shodly jsme se téměř stoprocentně. jen s tím rozdílem, že já mám obecně raději méně krycí věci, takže v tomhle ohledu jsem spokojena.

    OdpovědětVymazat
  4. Škoda té barvy, jinak bych ho určitě vyzkoušela, protože podle recenze mi jinak přijde moc fajn.

    OdpovědětVymazat
  5. ta barva je hrozná no :/

    http://gethealthyandfitwithus.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. ta barva :))) ach jo, ať si takovéhle věci produkují Simpsonovým, oranžový podtón prostě nemá nikdo .

    OdpovědětVymazat
  7. Páni ten odtieň je hrozný, pripadá mi to desne oranžové, skúšala som raz vzorku BB od garnier v čase, keď sa na trhu objavili prvé BB krémy ale aj vtedy sa mi zdal odtieň dosť oranžový. Nerozumiem, pre koho to vyrábajú a koho si vybrali za vzorku, ale nemyslím, že na Slovensku sme tak tmavé.
    Bianka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)