July empties aneb spotřebováno za červenec

středa, srpna 13, 2014

Krásné středeční ráno všem, 
doufám, že si užíváte pokračující prázdniny, ať už je u vás slunečno a teplo, nebo ve vašem městě prší tak vytrvale jako u nás. To je mimochodem něco, co mě strašlivě štve, jelikož mám tento týden konečně volno a představa celého týdne stráveného doma a zavřená, je strašlivá. Pevně doufám, že se to vybere a to sakra rychle. Na dnešní den pro vás mám připravený článek o spotřebovaných produktech, které rychle prolétneme tak, jak jste zvyklé. Odkazy na jednotlivé recenze, pokud byly najdete pochopitelně v článku níže. Přeji vám krásný zbytek týdne a v pátek u dalšího článku se těším "na-čtenou" :-).


Červencová spotřeba se zastavila na krásné, kulaté 10. Nebudu to tedy zdržovat a jedeme rovnou na to. 

Hned ze začátku tu mám sprchový gel od Avonu Winter Cocoon. Asi se divíte, co že dělá zimní gel ve spotřebovaných produktech za červenec. Pokud jste tak bláznivé, jako já a máte doma rozdělaných několik sprcháčů o objemu 500 ml, tak vám je jasné, že spotřebovat je, není jen tak. :D
Musím říci, že tento mě extra potěšil. Je v něm silně cítit vanilka, kterou můžu. Dobře pění a vůně na pokožce i velice dobře drží. 
Přesouváme se dál a to rovnou ke dvěma suchým šamponům od Batiste, které seženete v prodejnách Douglas. A nemůžu jinak, než souhlasit s většinou blogového světa a říci, že ve své cenové kategorii (cca 100 Kč) jsou rozhodně tím nejlepším, co můžete nakoupit a už teď mám další kousky do zásoby a nemyslím si, že bych je v brzké době vyměnila za něco jiného. 
Micelárku od Biodermy není třeba představovat. I u mě na blogu se objevuje nejméně po desáté. Stále si stojím za tím, že tak kvalitní produkt od jiné značky neseženete.
Šampon a kondicionér z medové řady od Garnier již komentovat nebudu, podrobnou recenzi jste si mohly přečíst tu
Dalším kouskem je pak deo sprej od Balei Lime. No, co vám budu říkat. 48 hodin, jak proklamuje nevydrží ani zdaleka, ale to jsme ostatně od Balei čekaly, nebo ne? Nicméně na takové rychlé přestříkání v práci postačil. 
Nebyl by to žebříček spotřebovaných věcí, aby se v něm neobjevila alespoň maličká zmínka o produktu na rty, ten je v tomto měsíci zastoupen mým oblíbeným olivovým balzámem od Nivei. 
Pudr True Match od L'oreal je také jedním z těch nejlepších kousků, které v našich drogériích seženete a pokud na něj chytíte i dobrou akci, tak vám ani nijak zvláště neprovětrá peněženku. Pokud jste ho ještě nezkoušely, tak na něj ve stojanu určitě jukněte. 
Nesmím zapomenout také na svůj oblíbený parfém Polo od Ralpha Lorena. Ach, ten mi bude ale chybět.

Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

12 úžasných komentářů

  1. Pěkný článek :) Já ty suché šampony od Batiste miluju :) a ráda bych vyzoušela micelárku od Biodermy
    http://chickflickcherry.blogspot.cz/2014/08/giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  2. Suchý šampon od Batiste jsem si koupila taky, tak jsem ráda, že ty si je jen chválíš :). Nevěděla jsem, že Nivea dělá taky balzám na rty :)
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono u nás to je labello, já ho mám z německa, proto Nivea :-) ale u nás ho v pohodě seženeš také.

      Vymazat
  3. Winter Cocoon od Avonu naozaj krásne vonia..:) Ten šampón s medom ma láka už dlho, ale stále sa neviem odhodlať, silikóny mi vždy vlasy príliš zaťažia..

    OdpovědětVymazat
  4. Brousím si zuby na Batiste, až se dostanu do Douglasu, tak si ho určitě pořídím. Sice nejsem na sucháče náročná, ale když čtu na tyto chválu, tak bych je taky ráda otestovala :)

    Radu UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  5. hezk článek :)

    http://gethealthyandfitwithus.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Docela jsi mě nalákala na ten sprcháč, vanilku můžu:)

    OdpovědětVymazat
  7. Tak jo, po tom xxx-tém článku, co už jsem četla, to vzdávám a letím pro Batiste :D

    OdpovědětVymazat
  8. Musím říct, že tyto sprchové gely od Avonu mám moc ráda. Všechny skvěle voní. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)