L'oreal Nude Magique Eau de Teint

středa, srpna 20, 2014

Krásné středeční ráno všem :-)
Hned na úvod předesílám, že na testování a následnou recenzi tohoto produktu jsem se těšila jako malá. Ano, ano, dnes si budeme povídat o Eau de Teint od L'orealu, který se před nedávnem dostal do našich obchodů. Ze zahraničí se na něj valily snad jen pozitivní ohlasy a jak víte, jako správný kosmetický nadšenec jsem byla skoro mimo, když se L'oreal k nám tento produkt rozhodl uvést na trh. 


V první řadě a především, tak jako vždy, věnujme moment pokocháním se nad balením. To je totiž odlišné od všeho, na co jsme v českých drogériích zvyklé. No řekněte sami, znáte jiný podobný produkt, který se prodává v designově povedené, obdélníkové, jemně zastřené, skleněné lahvičce? Jako u celé řady Nude Magique je pak na lahvičce design vyvedené v modro-fialové barvě a završen šroubovacím uzávěrem. Ano, pozor na to, nehledejte pumpičku, tu si při nejhorším, pokud s ruční aplikací bojujete, budete muset dokoupit, tomu se bohužel nevyhnete. 


Pojďme se ještě déle věnovat pozitivním skutečnostem a to faktu, že L'oreal na trh uvedl 5 variant, abychom si každá vybrala ten správný odstín a nutno podotknout, že odstín 100 porcelaine je trefou do černého, alespoň co se slečen, vybledlých jako já týče. Navíc produkt obsahuje i SPF 18, což je vždy bodem k plusu, nebo ne? 
Nemilým překvapením je bohužel fakt, že 20 ml stojí 299 Kč. 


Na obrázku níže už je ukázka samotného odstínu a krycí schopnost, který tento lehký makeup má. 
Myslím si, že je jasné, že snaha o sjednocení tónu zde určitě probíhá, o tom žádná a na tu lehkou, vodovou konzistenci jsem s krytím opravdu spokojená. Nejedná se o nic, co by se nedalo doupravit korektorem.

Zatím co se budete tou krásnou barvou kochat, dodám, že makeup je třeba dle návodu před použitím protřepat, aby se všechny jeho složky dobře promíchaly a vytvořily dokonalou konzistenci. Nelekejte se, je opravdu dost tekutý. Osobně ho nejraději pomalu aplikuji prsty na obličej a pak do ztracena rozetřu. Pracuje se s ním dobře, na obličeji je lehký, nevytváří mapy. Dá se také jemně vrstvit na problematických partiích, které potřebují více péče. Nevytváří masku, jen na pleti nevydrží tak, jak bych si přála. Řekněme 6 hodin a to mu budu ještě trošku nadržovat. Reklama tvrdí, že se jedná o pudr v tekuté formě a je pravdou, že pokud máte rády pleť s trochou jiskry a přirozeného lesku bez použití rozjasňovače, pudr potřebovat nebudete. Já mám raději, když je má pleť dokonale matná a tak si jí dovolím vždy, alespoň v t-zóně přepudrovat.

Za mě tedy představuje rozhodně velký palec nahoru a není nic, co bych denně, od doby co ho mám, používala. Jednoduše si získal mé srdce.

Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

14 úžasných komentářů

  1. Vypada hodne prirozene a ze nekryje, to ja rada. Ted jsem si ale zamilovala jiny od L'Oreal.
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  2. stále nevím, jestli ho chci nebo ne :) nicméně teď je, myslím v Tetě, 25% na Loreal, tak kdo by měl zájem.. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jako nevím, nejvíc mě zaujala ta jeho lahvička :) Ale pořád přemýšlím zda ho koupit či ne. :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. I mě si získal :) Drobné vady na kráse sice má, ale dá se to odpustit.

    OdpovědětVymazat
  5. Ze začátku jsem byla hodně zvědavá, ale nakonec můj zájem maličko opadl.. Ale myslím, že to ještě promyslím, když čtu jednu tleskací recenzi za druhou :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ježko dežko, na ten si brúsim zuby aj ja. Momentálne sa snažím domíňať Lumi Magique, a keď ten deň nadíde, nezostane kameň na kameni. :D Celkom ma prekvapuje ako dobre kryje začervenanie. A paradoxne mi nevadí menší objem, pretože nedržím viac než 2 otvorené makeupy naraz, čo robí experimentovanie a striedanie náročnejšie.

    http://nochokestroke.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jj, souhlasím, lepší méně a mít jistotu, že se to v klidu spotřebuje a dá se střídat s jinými produkty, když je třeba

      Vymazat
  7. Musím přiznat, že mě hodně láká, ale nevím jestli by mé mastné plati seděl, ale třeba nakonec neodolám a stejně si jej pořídím :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/08/spotrebovano-july-2014.html

    OdpovědětVymazat
  8. Musím povedať, že mňa nejak neuchvátil. Ja skôr vyhľadávam všetko zmatňujúce s čo najlepším krytím. :) Ale ak tento niekomu vyhovuje, neodsudujem. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Vyzera dobre, mám radšej keď sú makeupy tekutejšie, potom mám istotu, že mi nevysušia pleť :)

    Pozývam Ťa ku mne na blog , kde práve prebieha GA o pekné ceny- kozmetika+šperk:)

    http://petra-justbeauty.blogspot.sk/2014/08/giveaway-nr2.html

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)