Nivea Visage: Cleansing Gel

pondělí, srpna 04, 2014

Krásné pondělní ráno :-)
Vítám vás u prvního nového článku v novém měsíci. Yup, srpen je tu, další měsíc prázdnin je pryč a začátek školy a praxe se blíží více a více. Avšak, zatím nebudu házet flintu do žita a pokusím se užít si i ty poslední letní dny, které nás v tom letošním roce čekají. 
Dnes pro vás mám pohled na čistící gel od Nivei. Na jeho zkoušení jsem se extra těšila. Chtěla jsem totiž vědět, zda bude lepší než jeho kolega, který v mém testu nedopadl nijak slavně. Ostatně, podívat se můžete zde. A jak že si tedy vedl v testování tento kousek? 


Nivea Visage Aqua Sensation Cleansing Gel (kdyby vám tento super extra dlouhý) název nestačil, dodám ještě, že se konkrétně jedná o oživující, čistící pleťový gel, který obsahuje chytrou lásku Hydra IQ (ano) a také výtažky z okurky. Tento gel je určen k používání na normální až smíšené pleti. 
Ve velice stylovém, modrém, plastovém, oválném (s těmi přídavnými jmény a superlativy mi to dnes opravdu jde :D) obalu naleznete 200 ml produktu, cena se pohybuje kolem 149 Kč. 
Balení je zakončení vysouvacím hrdlem, takže produkt do dlaně nevyléváte, ale tlakem na spodní část balení jakoby vytlačujete. Což považuji za velké plus, jelikož máte naprostou kontrolu nad tím, kolik produktu potřebujete na jedno použití. 


Tento denní čistící gel slibuje dokonalé vyčištění pleti. Pleť by po jeho použití měla být svěží a oživená. Gel má za úkol jemně ale přesto důkladně odstraňovat nečistoty a také makeup. Nakonec by pak měl také zvládat udržovat přirozenou rovnováhu hydratace pleti. 
Jako každý pleťový gel se používá na mokrou pleť, já mám nejraději rozprostření po obličeji pomocí krouživých pohybů. Očistíte ho opět vodou.


Musím říci, že mě tento produkt opravdu mile překvapil. Na denní používání je to skvělá volba. Gelová zrnka jsou rozmístěna v gelu poměrně dobře, takže se gel velice dobře zapracovává do pleti. Po kontaktu s vodou okamžitě vytvoří jemnou gelovou vrstvu, se kterou z obličeje odstraníte kdejakou nečistotu. 
Gel je na obličeji příjemný, nijak ho nevysušuje, nevystupují po něm póry. Pokožka není po jeho použití stáhnutá, či napnutá. Jemně voní, ale nijak výrazně. 
Po delším používání si všimnete i toho, že je pokožka opravdu jemnější. 
Jediným otazníkem u mně zůstává odstraňování makeupu, to potvrdit nemůžu. 
Všehovšudy jsem však s tímto produktem velice spokojená a vyhradil si u mě v koupelně své čestné místo.


Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

5 úžasných komentářů

  1. Hmmm, vypadá dobře, líbí se mi ten vytlačovaci princip :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Já s čistícími gely od Nivey moc kladné zkušenosti nemám, ale podle tvé recenze bych jim možná ještě šanci dala :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já s většinou bohužel také ne, tohle je výjimka :-)

      Vymazat
  3. pozerala som po nom uz davnejsie celkom zajimavy produkt ale odradilo ma jeho zlozenie, myslela som ze nivea parabeny moc do produktov nedava co uz:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)