August empties aneb spotřebováno za srpen

pátek, září 12, 2014

Ahojky :-)
Vítám vás u pátečního, tedy posledního článku tohoto týdne.
A jak jinak ho zakončit, než oblíbeným shrnutím spotřebovaných produktů za uplynulý měsíc. Nebudu to okecávat, má spotřeba prostě a jednoduše byla dost mizerná.
Na svou obranu však říkám, že jsem měla 3 týdny noční, tudíž jsem večery trávila v práci a dny spaním. Žádný makeup, žádné testování, žádná pořádná péče. Jsem hrozná, já vím. V září se pokusím polepšit už jen kvůli tomu, kolik novinek tu na mě čeká a jakou radost z nich mám a jak strašlivě se na jejich testování těším.


Pokud mě znáte alespoň nějakou tu dobu, tak pro vás nebude žádným překvapením, že se ve spotřebovaných produktech tohoto měsíce objevily hned dvě věci, bez kterých si svůj kosmetický živo nedokážu ani představit a opravdu není měsíce, kdy by se v přehledu neobjevily. Ano, ano, mluvím o balzámu na rty a suchém šamponu. V srpnu padl můj oblíbený balzám na rtíky od Labella Olivy a Citrusy, stejně tak jako všemi známý suchý šampon pro objem od Syoss. Oba dva produkty jsou sázkou na jistotu a jejich koupí nikdy nešlápnete vedle. 
O odličovači od Ryoru jsem psala podrobnou recenzi a tak zřejmě není třeba se o něm sálo dlouze rozepisovat a opakovat to, co bylo již jednou řečeno. Ano, je opravdu dobrý, nedráždí oči, poradí si i s vodě-odolným makeupem. Pro ty, co recenzi nečetly opakuji, že se nejedná pouze o odličovač očí, ale také celé pleti. To je novinka, že? Jediným mínusem je fakt, že snad nějak zázračně ubývá. Rychle.
O krémech od Biodermy jste u mě také slyšely, takže se budu opět opakovat. Jsou výtečně hydratační, rychle se vstřebávají, pokožku zanechávají jemnou na dotek a očividně regenerovanou. Oba jsem kupovala při akci, kdy Bioderma každý měsíc propaguje jeden z přípravků za 99 Kč. Otázkou je, jestli byste ty samé přípravky koupily i za plnou cenu kolem 400 Kč. Abych byla upřímná, já je již znovu kupovat nebudu. 


Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

10 úžasných komentářů

  1. Na tenhle odličovač od ryoru si brousím zuby už dlouho, protože čtu jen pochvalné recenze, jako tady :) . Nicméně stále ještě odolávám, protože mi značka jako celek moc nesedla.

    OdpovědětVymazat
  2. Moje srpnova spotreba byla taky mizerna. Sest produktu, z toho ale tri rasenky :D Zari ale vypada hodne nadejne :)
    Giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U mě se září ještě nijak zářivě nevyvíjí, ale uvidíme :D

      Vymazat
  3. Na odličovač od Ryoru jsem se koukala, líbí se mi to menší balení, a když nedráždí, tak bych ho mohla vyzkoušet. Koupila jsem si suchý šampon od Batiste (je super), ale asi je pro mě lepší si tu hlavu umýt a je to, cítím se pak divně :D
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. No musím priznať, že zatiaľ som nič z toho neskúšala ale od Syossu používam zelený suchý šampón. :) Ale to fakt len výnimočne. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Musím se přiznat, že jsem mizerný spotřebovávač :) Jediné, co se u mě hýbe, jsou sprcháče a šampóny, plus nějaké to mazání po sprše, ale i tam to často střídám a všechno mám prostě rozpotřebované do půlky :D Jinak o tom odličovači od Ryoru uvažuju, ale teď mám jeden skoro plný a ještě mě čeká plný ten nový fialový od Garnieru, tak aspoň musím nejdřív dorazit to, co používám teď :) Jsem hrozný sysel (hlavně na tělové krémy a másla) a už mi docházejí poličky, tak se musím mírnit :D

    OdpovědětVymazat
  6. taky mizerně spotřebovávám a někdy, když u někoho vidím ty hromady, tak se jenom divím, jak to dělají :DD

    OdpovědětVymazat
  7. já jsem měla ten Syoss zelený a propadák, nevím, jestli to byl blbý kus, ale divně stříkal, jakoby pěnil a efekt nulový. ale už sucháče moc nepoužívám, co nemám ofinu

    OdpovědětVymazat
  8. Také nějak pomalu spotřebovávám a stále se divím, jak je možné, že někteří mohou každý měsíc psát o tolika vypotřebovaných produktech... a zrovna když vidím to Labello Olivy a citrusy, tak si říkám, že už se mi tu povaluje straaašně dlouho a že u mě snad ani spotřebováno nebude. Různých balzámů na rty mám hodně, dost trpím na suché a popraskané rty, ale zrovna tenhle mi k srdci moc nepřirostl. Nevím, ale moc mi nepomáhá a má pro mě takovou moc chemickou chuť... Mám od Labella radši Med protection na kteroukoli roční dobu a přes léto jede Hydrocare. Jinak jak už tu psala i jiná uživatelka, syslím mazadla na tělo. Tělová mléka, krémy, másla... už jsem si musela zabrat další poličku v koupelně a to už manžel trošku remcal, jestli toho nemám moc... naštěstí neví o tom, že mám ještě v komoře schovanou krabičku s novými nenačatými krémy. :-D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)