Do you wanna Feel Unique?

pátek, září 19, 2014

Ahojky!
Máme tu pátek a s ním i také závěr pracovního, školního a také blogového týdne. Dnes si tedy dáme něco velice nenáročného. Představím vám tři nové kousky, které se usídlily u mě doma po posledním nákupu na mé oblíbené stránce FeelUnique, kterou zná určitě velice dobře každý menší či větší kosmetický nadšenec. Tentokrát jsem se v nákupu držela sakra zpátky a pořídila jen to, po čem mé srdce už velice dlouho toužilo. Protože, radost si dělat musíme!


V první řadě a především jsem si pořídila produkt, o kterém juchají všechny blogerky kolem světa. Jedná se o tzv. beaty blender, ovšem od Real Techniques, který by snad měl být ještě lepší, než originál a také především mnohem dostupnější. Stálá cena je někde kolem 5ti liber, já ho kupovala v akci za tři. Má úžasnou, zářivě oranžovou barvu a to je tak vše, co vám k němu můžu v současné době říci, jelikož momentálně jsem ve fázi sledování návodů jak houbičku co nejefektivněji používat a jak o ní pečovat. Výsledek vám dám pochopitelně vědět.


Dlouho jsem také chtěla vyzkoušet vanilkovou verzi Carmexu v tyčince. Už vím, že bez pečujícího, mentolového Carmexu se nedá žít a tak jsem jednoduše musela vyzkoušet, jaký je ten cestovní v tyčce. Stejně jako u předchozího produktu jsem teď v testovací fázi a s výsledkem se vám svěřím někdy v budoucí recenzi, která vás rozhodně nemine.


A Real Techniques ještě jednou, tentokrát shading brush, který mě překvapil tím, jak maličkatý je. Měl by to být ovšem march na blendění stínů a řekněme si upřímně, takových štětců není nikdy dost. Do testování půjde a neodpustím mu nic. :-)

Toť můj malý, ale za to vytoužený nákup. Čím jste si v poslední době udělaly radost vy? 



Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

9 úžasných komentářů

  1. O stránce slyším poprvé, tak se stydím :D Hned se tam podívám. Vanilkový carmex by se mi taky líbil. Já si udělám radost něčím kosmetickým zítra :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. opravdu? ta je tak známá! a ceny tam mají perfektní

      Vymazat
  2. ta houbicka od real techniques je skvela

    OdpovědětVymazat
  3. Blendery mě vůbec nelákají, používám miner.make-up, takže bych ho vůbec nevyužila. Ocenila bych ale další štětec od RT.

    OdpovědětVymazat
  4. Real Techniques má vážne super štetce :)

    OdpovědětVymazat
  5. Mám pocit, že som si už dlho nedopriala nič!!!:D....aj keď tomu tak v skutočnosti nie je, tak sa snažím aspoň v tej kozmetike trošku krotiť a šetriť na notebook

    OdpovědětVymazat
  6. blender mám origoš, ale ještě jsem ho nezkoušela... z FU jsem už dlouho neobjednávala, není tam teď nějaká změna se clem nebo co? něco jsem zaslechla...

    OdpovědětVymazat
  7. Tvářenka MAC, The balm Mary Lou - Manizer, Korekto Nars, Clinique Cubby stick atd. Je toho hromada, co jsem si minulý měsíc koupila a ze všeho mám obrovskou radost. :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)