Mixa Event

pondělí, září 08, 2014

Ahoj!
Jak už to v blogovém světě občas bývá, podaří se vždy vymyslet nějakou podařenou akci, na kterou jsou pozvány blogerky, aby očíhly novinky a mohly testovat. To vše, jak jinak, než pro naše milé čtenárky (nebo také čtenáře) a fakt, abychom byly schopny o nových produktech poreferovat ještě před tím, než se dostanou do obchodů, popřípadě velmi brzy po tom, abyste věděly, zda ty novinky za to vůbec stojí a zda za ně máte zaplatit své těžce vydělané korunky.


A jednu takovou prýma akci pořádala v sobotu, v sídle L'orealu Andrejka, která si jala za povinnost nás do hloubky seznámit se značkou Mixa. Tu u nás na trhu naleznete již od minulého roku, ale její historie se táhne až do roku 1924. A jak jsem byla ráda, když mi v práci vyšlo vytoužené volno a já se mohla v sobotu dopoledne vydat do Prahy na akci, která slibovala skvělé zážitky. 


Představení Mixy se konalo v sídle L'orealu, který se při této příležitosti celý zahalil do jejich barev, sloganů a designu. Nejenže jsme si poslechly přednášku o historii značky a její výjimečnosti (věděly jste, že se jedná o lékárenskou kosmetiku, která se prodává v drogériích), ale také jsme měly možnost se dozvědět spoustu informací o novinkách, které se na náš trh od této značky chystají (nebojte, rozhodně vás o ně neochudím) a na konec na nás čekala speciální péče. 


Měly jsme možnost zjistit stupeň hydratace pleti tak, aby nám byla doporučena péče Mixa přímo na tělo. Já jsem se dozvěděla, že má pleť je hydratovaná ze 75% a dostala jsem velkou pochvalu. Pokud budu takhle nadále pokračovat, měly by se mi vyhnout vrásky a svěže bych měla vypadat i ve stáří. Tedy mami, děkuji za ty hektrolitry čisté vody, které jsem konzumovala už od malička a tento "zlozvyk" si držím doteď. Vhodná péče je pro mě tedy veškerá s označením 6, popřípadě všechny produkty, které jsou určeny na normální pokožku. 
Dále jsme si mohly otestovat Ph všech výrobků (opravdu 5,5 :-)) a zeptat se dermatoložky na všechny problémy, které nás trápí. 
Třešničkou na dortu pak byla úžasná masáž rukou, kterou bych nutně potřebovala každý den. :-)


Portfólio značky Mixa je opravdu široké a přiznám se, že před touto akcí to byla značka, u které bych se sama v drogérii nezastavila. Nicméně, po představení a vyzkoušení výrobků jsem změnila názor. 
U Mixi naleznete vše od šampónů. tělových mlék a gelů, krémů na ruce a pleť, micelární a čístící vody či mléka až po vyživující krémy konče. A to nemluvím o nabídce pro ty nejmenší. Dětský šampon voněl tak božsky, že jsem ho musela mít (pšššt, ne že někomu řeknete, že ho budu používat) :D. 


Musím říci, že Andrejka odvedla skvělou práci. Vše bylo do puntíku připravené, skvěle zorganizované a načasované. Přišla mi jako velká škoda, že se nás nakonec nesešlo tolik, kolik bylo avizováno a celá akce tak byla poněkud komornější. Nicméně, o o lépe pro nás, alespoň jsme si v klidu užily všechny aktivity a dosyta popovídaly a všem, co přišlo na mysl. 


Poznala jsem Vivi z The Makeup Euphoria a po dlouhé době si zase konečně dosyta užila se Stáňou z Na vlastní kůži (velké díky za fotky z akce a za skvělý oběd). Je vždy hrozně milé zjistit, jaký že člověk se skrývá za internetovou stránkou. A obě výše zmíněné slečny jsou úžasné, i když to už určitě dávno víte. 


Závěrem bych už snad jen poděkovala Andrejce za super akci a těším se na ty další :-)

Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

10 úžasných komentářů

  1. To musela být super akce. Mixu mám hrozně ráda a její výrobky mi moc vyhovují :)

    Radu UltimateChic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, ano. Já se na testování moc těším, značka mě nadchla.

      Vymazat
  2. Jé, masáž rukou, to bych si nechala líbit :) A zjištění, jak je pleť hydratovná by mě taky zajímalo
    Musela to být skvělá akce :)
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Hmmm.... celá akce musela být super:)

    Hezký den
    Skills of Art

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to klobúk dole pred tak krásne hydratovanou pleťou. Ja som bola na podobnej diagnostike pred dobrými pár rokmi, kde mi povedali, že mám horšie hydratovanú pleť ako 50 ročná žena- vtedy som mala nejak 18 a samozrejme ani ma nenapadlo, že mastnú pleť treba taktiež hydratovať...tak som odišla dosť zhrozená a samozrejme som sa polepšila....a všetky diagnostiky, ktoré som absolvovala odvtedy boli už oveľa pozitívnejšie;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sama jsem z toho byla překvapená.
      Ale je vidět, i z tvého příkladu, že vždy se dá i se špatným výsledkem bojovat a něco změnit.

      Vymazat
  5. jak už jsem psala u holek, zaujala mě ta řasenka :)
    a jelikož mám Garnier a Maybelline moc ráda, taková akce by pro mě byla sen :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)