New In: Dermacol

pondělí, září 22, 2014

Ahojky krásky!
Vyspinkaly jste se dnes do růžova? Alespoň tak pěkně, jako je Dermacolí krabička, která mi sedí na stolku a prosí o to, abych ji ukázala světu? Nebojte, dnes vás hned po ránu nebudu zatěžovat sálo-dlouhou recenzí, jen vám pěkně ukážu, co mi přišlo v Dermacolím balíčku. Stejně jako vy jsem totiž neodolala 50% akci, která probíhala někdy před čtrnácti dny na eshopu značky a využila jsem šanci konečně vyzkoušet i to, co by mě v obchodě asi jen tak koupit nenapadlo. 
V objednávce mám i několik věcí pro maminku, takže se na mě prosím nezlobte, když na vše nebude extra recenze. Nebo, že by si i mamka na chvilku zahrála na blogerku a podělila se o dojmy? ...


Na úvod musím řici, že Demacol servis funguje extra rychle. Ano, měly problémy s výpadkem serveru, ono také co čekat, když nejznámější česká kosmetická značka spustí tak velkou akci, že. Proto jí prodloužily až do večera a každý tak měl možnost si jí do sytosti užít. V sobotu večer jsem tedy objednala, v neděli poslala korunky a v pátek na mě už v práci čekal sličný pán od doručovací služby s extra velkým balíčkem v ruce. Ten jsem večer doma nedočkavě rozdělala a vykoukla na mě z něj další krabice, výrazně růžová s Dermacol logem uprostřed. Tomu se říká krásné a kvalitní balení. Uvnitř bylo navíc i několik vzorečků produktů, které objednávka neobsahovala, takže další palec nahoru. Co vám budu povídat byla jsem pěkně natěšená. 


Akci jsem chtěla využít především díky možnosti pořídit odstíny makeupů, které nejsou v našich drogériích ve městě normálně k sehnání. Ukořistila jsem tak nejsvětlejší odstín Caviar Long Stay pro mamku a také nejsvětlejší verzi Pure Gold pro sebe. Vrhnu se také do testování báze pod makeup. Tedy mírně palec dolů, protože jsem si objednala bázi pod oční stíny a přišla tato, ale věřím, že blázinec tam měly pořádný a chyba se vloudit jednoduše může. No co, bázi pod stíny zkusím zase někdy. jindy. Pak tu mám také krajkový pudr pro mamču, opět v nejsvětlejším odstínu a také rovnou čtyři rtěnky, které si mezi sebe poctivě rozdělíme. 

Na testování se těším jako malá, přeci jen jsem toho od Dermacolu ještě moc nezkoušela. 
Jak jste při akci nakoupily vy?
Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

15 úžasných komentářů

  1. Také jsem neodolala. Hlavně mamče došel její oblíbený Botocell, takže akce přišla vhod. Jenže přišel špatný odstín, mamča nosí nejtmavší a přišel nejsvětlejší. Tak jsme si řekli, že to ale necháme být a třeba v zimě ho vytáhnu, i dyž bude zřejmě i tak hrozně světlý.
    Jinak jsem si také vzala Caviar, rtěnku a ještě přihodila dva krémy :D
    Giveaway

    OdpovědětVymazat
  2. Též jsem neodolala a objednala jsem si světoznámý fixační pudr, v článku zmiňovanou bázi pod oční stíny a matující korektor. A jelikož jsem z Prahy, tak jsem v pátek večer objednala a v sobotu dopoledne jsem si byla pro objedávku i se vzorečky :)

    OdpovědětVymazat
  3. Zrovna když jsem byla na PC, tak jim ten server spadl a pak už jsem se k PC nedostala. Líbí se mi, jak to mají krásně zabalené :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  4. já jsem musela odolat, protože jsem utrácela penízky předtím a pak i něco málo na veletrhu :( ale pokud bude podobná akce, tak bych pár věcí ráda koupila a vyzkoušela :))

    OdpovědětVymazat
  5. já jsem si koupila odlakovač, Party mania řasenku a fixační pudr... ale docela mě zarazilo, že když jsem si to šla vyzvednout (po týdnu od objednávky!), tak to na prodejně neměli připravené a brali to z regálů a luštili, co tam vůbec mám. čekala bych, že přijdu, dostanu, zaplatím a hotovo. ale akce jinak super, všechno dohromady za míň, než je plná cena pudru, no neber to :D

    OdpovědětVymazat
  6. Jo jo, takhle akce byla skvělá, taky jsem ji využila a už se těším z černých linek a tekutého rozjasňovače, oboje je perfektní... B.

    www.mamapocket.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Škoda, že jsem to prošvihla :(

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Ty make-upy bych taky ráda vyzkoušela :-) Hezký balíček. Ta akce byla super, také jsem měla nutkání něco objednat, ale nakonec jsem odolala - mám toho tolik, že 50. rtěnku nebo 15. make-up bych teď opravdu nevyužila :-D

    OdpovědětVymazat
  9. Tie rúže by som najradšej najprv videla len som na nich akosi ešte nikde nenatrafila. :)

    OdpovědětVymazat
  10. Jaktože jsem o téhle akci nevěděla??? (mno možná peněženka se raduje :D)

    OdpovědětVymazat
  11. NÉÉÉÉ, JÁ O TOM NEVĚDĚLA :(

    Taky bych chtěla vyzkoušet spoustu věcí :(

    OdpovědětVymazat
  12. Já jsem to bohužel nějak prošvihla, jinak bych určitě koupila můj oblíbený Imperial make up, vyzkoušela bych ten krajkový pudr a odlakovač a určitě by se ještě něco dalšího našlo :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)