Novinky v mé kosmetické rutině

pondělí, září 15, 2014

Krásné pondělní ráno všem, 
doufám, že jste si o víkendu dostatečně odpočinuly a jste plné energie do nového týdne. Já jsem si víkend po dlouhé době opět užila. V sobotu nakupování na dnech Marianne (na článek se můžete těšit ve středu) a v neděli jsem strávila v práci, ale velice příjemně. 
Dnes se podíváme na novinky, které se v poslední době usadily na mém kosmetickém stolečku a které jsem během času zapracovala do své kosmetické rutiny a o jejichž recenzi vás rozhodně nemůžu ošidit. Žádné zdržování, jdeme rovnou na to. 


Dnes se tedy jukneme hned na tři nové kousky, které podle mě stojí za to. Popovídáme si o odličovači očí, denním a nočním krému a také deodorantu. 
Ano, vidíte správně, o Neo deodorantu od Garnier jsme si povídaly už před několika měsíci. Po dlouhé době jsem se k němu však vrátila a přišlo mi důležité na něj opět upozornit, jelikož bzukot kolem tohoto výrobku jaksi polevil. Pokud jste ho tedy ještě nezkoušely, vřele vám ho doporučuji a odkazuji na recenzi zde, kde jste si o něm mohly do syta přečíst. 
Dále se o něm již rozepisovat nebudu a za to se budeme více věnovat ostatním produktům. 


Odličovač očí od Garnier jsem si kupovala před několika měsíci ze zvědavosti. U Garnier se totiž vytasili s těmito krásnými obaly, které v drogériích nelze přehlédnout a tak jsem byla pochopitelně napnutá, zda také obnovily své produkty jako takové. Tento odličovač se prodává za cenu kolem 100 Kč (pokud se nepletu) a naleznete v něm 125 ml produktu. 

Produkt se pyšní přízviskem "zklidňující" a slibuje složení bez parfemace, alkoholu a barviv. 

Za sebe rozhodně musím souhlasit s tím, že oční okolí nijak nedráždí, nenechává ho vysušené ani začervenalé. Při odličování nemusíte nijak na tamponek tlačit, oční stíny s ním jdou odlíčit velice dobře. Bohužel, pokud patříte mezi příznivce vodě odolných řasenek, tak jako já, musím vás zklamat, takovou super sílu tento odličovač nemá a na vodě odolný makeup budete muset nasadit jiného pomocníka. 

Tento odličovač mohu doporučit všem z vás, které netrváte na vodě odolných řasenkách. Pak s ním totiž, určitě budete spokojené. 


Nakonec, ale ne poslední, denní a noční krém na pleť od Mixi. Ten používám něco přes měsíc a pořád jsem se k jeho recenzi nedostala. Jak mi pomohla nedávná Mixa akce, kde mi k němu bylo ještě několik málo věcí vysvětleno. 

Tak například, tento krém se prodává ve třech variantách s označením 6,8 a 10 a vybírat byste je měli dle typu vaší pleti a stupně hydratace pokožky. Já mám 6, která je na normální pleť a hydratuje přiměřeně tak, aby se vaše pokožka moc neleskla. Krém dokonce obsahuje zmatňující pudr. Jako vychytávka mi přijde i fakt, že se krém dá používat jak na den, tak v noci a odpadá to neustálé přebíhání od jednoho k druhému. Praktické je i klasické tubičkové balení, které vám dává naprostou kontrolu nad dávkováním a nemůže se vám tak stát, že byste ho použily až moc. Na fotce výše vidíte mou denní dávku. Večer trošku přidávám, přiznám se :-)

S tímto výživným krémem jsem na výsost spokojená. K pleti je šetrný, přiměřeně ji hydratuje, rychle se vstřebává, příjemně voní. Nehrudkovatí, můžete na něj ihned aplikovat makeup. Pleť po nanesení vypadá svěže a neunaveně. Při používání mou pleť nijak nedráždí, naopak, cítím, jak se mi pleť zlepšuje a zlepšuje. Ono na té lékárenské kosmetice asi opravdu něco bude. Pšššt. 

To jsou mé nápady na novinky, které byste měly rozhodně vyzkoušet a já čekám od návrhy od vás :-)


You Might Also Like

11 úžasných komentářů

  1. Mixa krém je můj favorit na noc už dlouho! :)) je super! chystám se zkusit více produktů, tak snad budu pořád spokojená:))

    OdpovědětVymazat
  2. Krém Mixa jsem měla taky a byla jsem docela spokojená. Rozhodně to lepší z drogerie. Odličovač očí Garnier jsem kdysi měla, ale jiný. Byl fajn, odličoval dobře, ale byl možná až trochu moc olejový. Deodorant jsem nezkoušela, ale v drogerii jsem ho už zaznamenala :).

    OdpovědětVymazat
  3. Přesně tento Garnier neo jsem měla, byl super, jediné s čím mě zlobil bylo, že mi dělal skvrny na oblečení, ale jinak to byl zatím nejpříjemnější deodorant, který jsem zkoušela. OD Garnieru jsem pak měla dvoufázový odličovač a ten byl skvělej, určitě si ho koupím znova. Od Mixy jsem zatím nezkoušela nic, ale už se chystám, jak mi ubyde trochu zásob :)
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Opravdu? A na jakém typu? Toho jsem si vůbec nevšimla

      Vymazat
  4. No, Garnier neo právě dojíždím a já vám nevím.. Je to takové, že neurazí, nenadchne, je příjemný a nevysušuje, voní příjemně, ale jak dojde opravdu na pocení a běhání po městě, tak prostě nestačí.. Takže na domácí polehávání fajn, ale když opravdu potřebuji intenzivní ochranu, sáhnu radši po jiném.. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ano, na výšlapy do hor to není, ale na běžný den je perfektní.

      Vymazat
  5. ten Neo mi nestačil ani trochu, navíc pokud ho nenechám zaschnout, tak dělá skvrny. plus byla hezká vůně a péče o pokožku, je fakt hezky jemný, ale jako antiperspirant u mě zklamal

    OdpovědětVymazat
  6. Odkedy mi Mixa CC krém spôsobil alergickú reakciu nejako som tej značke prestala veriť.

    OdpovědětVymazat
  7. Deodorant od Garnieru jsem měla ve variantě s oranžovým víčkem a nádherně voněl a pro mě se i příjemně aplikoval, byl opravdu krémový.. ale to je tak všechno, na pocení mi taky prostě nestačil.. ale to občas nestačí ani Rexona maximum protection, tak kdybyste měla některá tip na jiný opravdu dobrý, určitě uvítám :) jinak na Mixu si teprve brousím zuby a odličovač očí jsem měla od Garnieru dvoufázový a byl skvělý, teď mám od nich micelárku a s tou moc spokojená nejsem, mám mnohem radši tu od L´oreal a přitom jsou pod jednou střechou, zvláštní :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně osobně nevyhovuje ani jedna, bohužel je v nich něco, co mě dráždí. Jinak v té od L'orealu jsou dvě složky navíc, takže ty ti asi dělají dobře :-)

      Vymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)