Top 7 podzimních nude rtěnek

pondělí, září 29, 2014

Krásné pondělní ráno všem :-)
Další zářijový víkend je za námi a to znamená, že jme se s úspěchem přehouply do mého nejoblíbenějšího ročního období, podzimu. Mám ho ráda nejen proto, že jsem v sobotu oslavila již 23. narozeniny, ale také proto, že je to skvělé období na to nosit jen džíny, tričko a mikinu a navíc je to čas, kdy není třeba řešit líčení, jelikož se do něj hodí jak výrazné barvy, tak mé oblíbené nudes, bez kterých není žádná kosmetická výbava kompletní. 
Dnes se tedy podíváme na mé nejoblíbenější nude rtěnky a tedy, že jich mám požehnaně. 


Myslím si, že vybrané rtěnky není třeba jako jednotlivce více představovat, jelikož se na ně již na blogu objevily samostatné recenze a navíc, melu o nich nejspíš pořád dokola :D Ke každé fotce tedy přiložím příslušnou recenzi, na kterou můžete juknout v případě, že vám třeba v minulosti utekla. 
Ke rtěnkám bych řekla snad už jen to, že každá z nich patří mezi mé oblíbence, jejich textury i pigmentace jsou perfektní a ceny více než dostupné. 
Pokud stále hledáte perfektní rtěnku, jedna z těchto by se vám určitě mohla zalíbit.


Balzámo-rtěnky Caresse od L'orealu
Zde vidíte 501 Nude Ingenue na úvodní fotce je pak zachycena ještě 503 Seductive Beige, která je o krapánek tmavší. O těchto kráskách jsem na blogu mluvila stokrát. Například tady, zde  a nebo tu. 


L'oreal nás poslední dobou překvapuje samými skvělými kousky, jako například Nude kolekcí rtěnek, která měla po světe velký ohlas. Na fotce vidíte ukázku odstínu Freida, který leží na přesném pomezí mezi růžovou, starorůžovou a zastřenou hnědou. Pokud patříte mezi milovnice nude odstínů a tuto kolekci jste nestihly, radím vám, utíkejte do drogérie rychle před tím, než nude kolekci nahradí celá řada odstínů červené. 


Má nejoblíbenější rtěnka? Jednoznačně Vintage Pink z řady Hydra Renew od Rimmel. Z nude variací stejné řady tu mám na ukázku odstín Nude Delight. Tento odstín má výrazný oranžový podtón, takže nesedne všem, ale pro brunetky by to měla být jasná volba. O těchto rtěnkách jsem psala například tady


A dostáváme se k další Nude řadě, tentokrát od Maybelline, který ve Spojených státech uvedl rovnou deset kousků. K nám se dostaly sice jen tři, ale tak co, alespoň něco, že? Na obrázku vidíte odstín Coffee Craze, což je tmavě zastřená, růžová s jemnými třpytkami. 


Jelikož jsou Nudes od L'orealu perfektní, neodešla jsem z obchodu s jedním kouskem, ale rovnou dvěma. Na této fotce vidíte odstín od Jenifer Lopez, což je odstín se sytějším, růžovějším podtónem, který si dokážu představit téměř na komkoli. JLo umí :-)


Svůj malý přehled pak zakončím odstínem Tantalizing Taupe, ještě jednou od Maybelline. Tento odstín už je na pomezí s hnědou, tudíž doporučuji spíše pro tmavší odstíny pleti a světlejší komplexi. Blondýnky by v něm nejspíše dost plavaly. 

Máte některé z uvedených odstínů? Jaké byste mi do budoucna doporučily?

Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

16 úžasných komentářů

  1. Veľmi pekné, no mohla si zahrnúť aj L´oreal Julianne´s nude tá je tiež krásna. :)

    OdpovědětVymazat
  2. já mám na podzim nejradši vínové a červené rtěnky. ale nude také občas vytáhnu.
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  3. L´oreal Nude řada je skutečně k nezaplacení. Mám Cheryl´s nude ze zahraničí a ta konzistence je prostě neskutečná :-) jsem zvědavá na novou kolekci Pure reds i přesto, že červená není úplně moje barva ;)

    http://fashionbeautyloverxy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. červená není právě také vůbec má barva, ale nudes se opravdu povedly

      Vymazat
  4. Ulala, krásna, krása, krása... Ja som strašne tešila na Nudes kolekciu od Lorealu, ale príde mi, že sú všetky ružové, pričom ja hľadám niečo béžovo broskyňové... :)

    http://nochokestroke.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  5. Nude rtěnky mám úplně nejradši. Zatím jsem si ale nepořídila žádnou z nude kolekce od L´oreálu. Pořád doufám, že by je mohli slevnit když teď uvedli na trh rudou koleci, ale ono nic. :D Tak se asi hecnu a koupím nějakou za plnou cenu. Propásla jsem bohužel ty akce na začátku, kdy přišli do prodeje :(

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/09/rasenkova-giveaway-insta-post-3.html

    OdpovědětVymazat
  6. já se nějak začínám orientovat na červené, k podzimu se mi spíš hodí výraznější rtěnky, rudé, vínové...

    OdpovědětVymazat
  7. Má nejoblíbenější nude rtěnka je asi 03 Kate od Rimmelu a 05 od Essence z řady Longlasting :)
    cosmeticsisourlife.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. L'oreal rtenky mam také ráda, Caresse mám i tuhle z nude kolekce, mam Eva a jsou super :)! Ja mam jeste rada nude rtenku od Rimmel a MAC :).

    OdpovědětVymazat
  9. Maybellinka je najlepšia , ale možno vyskúšal aj tú od Rimmel :)

    Lavandula Diary

    OdpovědětVymazat
  10. Poslední dobou mám nejradši color whisper v odstínu 20 :) je nejlepší!

    thrillofme.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  11. Co se týče rtěnek a nude odstínů moc je nevyhledávám,ale doma mám jednu nude rtěnku od Lorealu a je skvělá! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)