Inner Beauty Awards 2014: Lips

středa, ledna 14, 2015

Týden s týdnem se opět sešel a já se k vám vracím s dalším článkem s hlavičkou Inner Beauty Awards, kterou rekapituluji ty produkty, které jsem v loňském roce nedala z ruky. Ať už novinky, nebo všemi profláknuté kousky, každý z nich má v mé kosmetické rutině velké a důležité místo. 
Dnes se podíváme na produkty na rty. Namíchala jsem zde pět pomocníků z řad rtěnek i péče. Už vám zřejmě neušlo, že letos vynechávám lesky a to z jednoho prostého důvodu. Jestli mám něčeho mraky, tak rozhodně produktů na rty. Desítky rtěnek, lesků a balzámů, mazadel a pastelek a pokud bych tu měla listovat vše, tak by se mezi oblíbenci nejspíše musela objevit celá má sbírka. :-) S těžkým srdcem tedy zahrnuji opravdu jen to, po čem sahám denně. 


1) L'oreal Caresse 
Jestli jsem o některém produktu v uplynulém roce mluvila hodně, tak pak určitě o těchto balzámo-rtěnkách. Jen si je zkuste zadat v blogu do vyhledávače, vyjede vám deset článků, kde o nich brblám. To je, když porovnám posty za týden, skoro měsíc rozplývání se nad jedním produktem. To si myslím, mluví samo za sebe. A také ještě fakt, že jich mám rovných šest kusů. 

2) Revlon Lip Butter
Jestli vás zarazilo, že Caresse mám šest kusů, světe div se, počet se dá ještě zvýšit. Ono byste u mě totiž našly rovných osm odstínů proslulých Lip Butter, na které nedám dopustit. Pokud byste se nechtěly probírat třinácti články, ve kterých je na blogu zmiňuji, přečtěte si recenzi tady, která vám odpoví na to, proč je tak miluji. 

3) Wet'n'Wild Megalast Lipsticks
Budu pokračovat v trendu tohoto článku, který je důkazem toho, že čím více kusů produktu vlastníte, tím to o vaší lásce vypovídá více. Rtěnky od Wet'n'Wild u mě naleznete čtyři. Není to žádné super číslo, ale přičtěte k tomu, že musely chudinky cestovat dlouhou cestu přes oceán. Stojí pár dolarů a na rtech drží a drží. Však to jsem již pochvalovala v recenzi zde

4) Carmex
Aneb produkt, který je v blogo-sféře jedním z nejznámějších. Také jeden z mála balzámů, který vám rty opravdu vyléčí a zacelí. Nebojte se ho nanést večer v extra vrstvě a ráno se probudíte s krásně hladkými rtíky. Na cesty si ho pak můžete pořídit v klasické tyčinkové verzi. Pochvalná, staletá recenze k přečtení tu

5) Maybelline Baby Lips
Když jsem tento produkt vyzkoušela poprvé, byla jsem z něj dosti zklamaná. Zdál se mi, že rty zbytečně vysušoval. Jaké milé bylo pak ale překvapení, že především Hydratační verze je perfektním balzámem na cesty a ten meruňkově zbarvený je ideální místo tak potřebné nude rtěnky, kterou snad nikdy nemám při sobě. 


Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

15 úžasných komentářů

  1. Jaký to máš tady odstín té Wet'nWild? Tipuju Cherry Picking? :)

    OdpovědětVymazat
  2. Revlon chci vyzkoušet :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Baby lips a Carmex jsou super! Ostatní jsem neměla šanci vyzkoušet :)

    OdpovědětVymazat
  4. BL mám červený a ten mi rty teda vůbec nehydratuje :/ jinak seš teda úchylná na ty rtěnky, 6 a 8 odstínů :D
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. na tom není nic špatnýho :D taky od té Wet'nWild mám asi osm odstínů, jinak Revlonních pastelek mám taky asi osm.. jinak nic asi v tolika exemplářích nemám, spíš od každé jiné řady tak dvě.
      Málokdy se mi stane, že by mě bavilo tolik odstínů z jedné řady :)

      Vymazat
  5. Tu rtěnku od Wet'n'Wild jsem úplně náhodou dostala od kamarádky k vánocům, a to proto, že se mě ptala, co chcu, a já řekla, že rudou rtěnku, a vzhledem k tomu, že její maminka zrovna jela do Amerika, tak mi ji tam koupila. Aniž by věděla, co za skvělou věc kupuje. Je nejlepší! :)
    nekdejinde.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. carmex mam ale v kelimku nemožem sa stažovať ale tento sa mi pači tiež, baby lipsy ma nezaujali to ich zloženie sa mi zdalo take zvlaštne že mi asi nebude vyhovovat ešte že som si ich nekupila dermacol love sa mi pačil viac

    OdpovědětVymazat
  7. Carmex mám v tyčince, a umím říct, že jsem myslela, že jej všichni přeceňují.Ale je boží :3
    Jinak co se rtěnek týče tak používám všechny stejně, ale nejradši mám asi 06 od essence :)

    http://makeup-challenges.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)