Inner Beauty Awards 2014: Eyes

středa, ledna 07, 2015

Ahojky!
Vítám vás u další rekapitulujícího článku, se kterým se tentokrát podíváme na produkty na oči, které mě v uplynulém roce oslovily nejvíce. Staly se pomocníky, po kterých sahám nejvíce a neumím si bez nich svou kosmetickou rutinu již ani představit. Protahovat to nebudu, dnes tu mám sedm super produktů a jako vždy se těším na to, že mi své oblíbence prozradíte i vy. 


1) L'oreal Super Liner
Jedná se o ty nejlepší linky ve fixu, které v drogérii seženete. Kochala jsem se nad nimi v recenzi tu, a věřte tomu, že mě dosud nepřešly. Pokud se v mé kosmetické rutině něco zabydlelo, pak to jsou rozhodně tyto úžasné linky, se kterými vytvoříte krásná sexy očka za pár tahů. 

2) Makeup Forever Aqua Shadow
Recenzi na tyto stíny v tužce, které po celý den na oku bezchybně sedí a vydrží neuvěřitelně dlouho zářivé jste si mohly přečíst již zde

3) Maybelline Color Tattoo
Promlouvat o těchto gelových stínech nemá nejspíše vůbec cenu. Existuje snad ještě někdo, kdo by je nemiloval, nevyzkoušel či snad o nich ani neslyšel? Pokud na to ještě vůbec máte náladu, můžete si přečíst mou staletou recenzi tady

4) Milani Bella eyeshadow
Ačkoli jsou Bella Eyes poměrnou novinkou z konce minulého roku, věřím tomu, že si v kosmetických nadšenkyních získaly nejednu fanynku. Já jsem si tyto stíny velmi oblíbila především proto, že vůbec nepráší, jsou bezvadně pigmentované a na oku krásně sedí. Více prozrazovat nebudu, čeká vás totiž ještě recenze. 

5) Maybelline Rocket Mascara
První příčku v oblíbenosti řasenek u mě nese od loňského roku The Rocket. Zde vidíte vodě-odolnou verzi, i když se přiznám, že ještě o příčku výše se u mě šplhá verze klasická. Nic mi řasy neprodlouží a nenatočí tak, jako tahle modrá kráska. 

6) Rimmel Scandaleyes liner
Bez tělové tužky na oči od Rimmel z kolekce Scandaleyes nelezu z bytu. Krásně oči prozáří, je neuvěřitelně měkká, drží ve víčku celý den. Tohle bude již mé třetí balení a to mám v zásobě další dvě. Kdo nezkusil, neuvěří. 

7) Essence Liquid Ink
O těchto tekutých linkách jste mohly číst recenzi tady. Pokud toužíte po cenově velmi přijatelných linkách, které mají perfektní výdrž a neuvěřitelnou pigmentaci, našly jste dobře. 
Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

13 úžasných komentářů

  1. Me naopak rasenka od Maybelline tolik nesedi. Zpocatku vubec, ted uz je to lepsi, ale furt zadny zazrak.
    Giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já měla vždy nejradši Collosalku, ale tahle mi sedla ještě více.

      Vymazat
    2. mně taky bohužel nesedla :( ze začátku mi hrozně slepovala řasy a dělala je takové nějaké, teď už je lepší, ale pořád to není ono :)) alespoň je vidět, že všechno nemusí sedět všem :))

      Vymazat
  2. Stíny Milani mám taky a jsou užasné. Nejradši bych si koupila všechny odstíny! Color tattoo ovšem nemám ráda a chápu, že jsem pravděpodobně jediná :D. Mám tři, a mám i tu americkou verzi, a všechny během pár týdnů hrozně ztuhly a dělají hrudky a odpádají. Navíc ani ty se mi příliš nelíbí. Asi před dvěma lety jsem měla období, kdy jsem the Rocket milovala a vypotřebovala jsem jich asi pět, je to skvělá řasenka! V poslední době mi ale více sedí ta jejich nová v černém obalu, udělá neskutečný objem. Jinak já v poslední době miluju paletku od thebalm, je užasná :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tu novou Go Extreme? Tu jsem měla tedy pouze žlutou a na zadek jsem si nesedla. Kouknu po té černé

      Vymazat
  3. Tuhle řasenku jsem taky zkoušela a vůbec mi nevyhovovala, strašně se mi rozmazávala pod oči i při běžném denním nošení. Color Tattoo miluji a stíny od Milani mám v plánu si pořídit :)

    http://kiss-beauty.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Rozhodně souhlasím s Color Tattoo a s tužkou od Rimmel, já jí mám v odstínu nude.

    OdpovědětVymazat
  5. Rimmel ceruzka je božská! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Já mám fixu na linky od Essence a mám ji taky moc ráda, drží jak přibité :)

    OdpovědětVymazat
  7. Máme doma tu fixku a jsme s ní hrozně spokojené :-)
    Zvu vás všechny na mou Giveaway o voňavé ceny :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Ja som mala takú riasenku a veľmi mi nesadla. Polepila mi riasy a mamina sa ma pýtala že či som si ich vytrhala :)

    http://maddestfashion.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)