Milani Bella Eyes

středa, ledna 28, 2015

Krásné středeční ráno, 
dnes pro vás mám připravenou recenzi na produkty, na jejichž příchod do České republiky jsem se neskutečně těšila a jsem ještě více natěšená z toho, že jsem je po pořádném testování připravena prezentovat i pro vás. Pokud jste kosmetické nadšenkyně, určitě vám neuniklo, že na sklonku loňského roku přišla značka Milani na trh s gel-pudrovými stíny, které si zamilovaly snad všechny blogerky po celém světě. Není proto divu, že jsem je musela otestovat i já a zjistit, jestli je mánie oprávněná a jak s nimi budu spokojena i já. Nebudu tedy chodit kolem horké kaše a jdeme rovnou na to. Připravte se, začínáme ...


Bella Eyes jsou gel-pudrové oční mono stíny (gel je do pudru jemně zapracován, ale co vám budu povídat, zřejmě byste to normálně ani nepoznaly), které seženete ve třiceti! barevných provedeních na oficiálním internetovém eshopu milani za cenu 119 Kč. Sledovala jsem ceny i v zahraničí, kde se pohybují kolem pěti dolarů, takže ať už je pořídíte tady nebo ve světe, zaplatíte za ně totožnou sumu. 
Stíny se schovávají v rozkošném zlatém, plastovém balení s otvíracím víčkem, které je průhledné tak, že zajistí velmi příjemnou manipulaci. Nemusíte zjišťovat, jaký stín se vevnitř ukrývá a sáhnete hned po tom, který chcete využít. Balení obsahuje 1,4g produktu, což je na mono stín více než dosti a vybrat si můžete z provedení matných stínů, ale také těch se shimmerem a dokonce i metalické. 


Jak jsem již psala v úvodu článku, na tyto stíny jsem slyšela mnoho pozitivních recenzí a tak jsem se rozhodla pořídit hned pět kousků, abych zhodnotila, jestli za to opravdu stojí. 
Jedná se o řadu stínů, které můžete používat jak za sucha, tak za mokra. Všeobecně řečeno jsou velmi pigmenované za sucha při použití klasického štětce. Pokud však chcete extra nános pigmentu, doporučuji buď nanášet stíny na oční víčko prstem (především světlé stíny) či lehce navlhčit štětec. Tak dosáhnete neuvěřitelného efektu. 


Mým nejoblíbenějším stínem se okamžitě stala 03, Bella Cappucino. Jedná se o teplý odstín hnědé, který je perfektní jako přechodový oční stín do vnějšího koutku oka. Rozblendíte s ním jakoukoli barvu a vytvoříte s ním krásně tvarované oční víčko. Jedná se o saténově-matný stín, tedy jemně lesklý, ale nijak výrazně. 


Pokud hledáte jemný odstín s výrazným shimmerem, který jednoduše nanesete na celé víčko a můžete vyrazit ven, představuji vám 16 Bella Champagne. Ve spojení s Bella Cappucino vytváří krásné denní líčení, které vás nikdy nezklame. Jelikož je stín jemný a světlý, neopěvuje skvělou pigmentací a právě u takového doporučuji k nanášení použít prsty či vlhký štětec. 


Pokud se nebojíte riskovat, vyčnívat z řady či hledáte metalický, nevšední stín, který určitě přiláká spoustu pozornosti, jukněte na 11 Bella Charcoal. Nikdy jsem mezi masově dostupnou kosmetikou neviděla tak unikátní stín, jako je tento. A swatch dole vám určitě vyrazí dech. Mění barvu dle světla a prostě k sežrání!


01 Bella Ivory je jemný, světloučký stín, který využijete jak do středu víčka, tak do vnitřního koutku či pod obočí. Má saténový finish, není však lesklý či se třpytkami a tak jemně rozzáří oční okolí. Takovýchto stínů není nikdy dost a to je tento fešák ještě schopen krásně zjemnit jiné barvičky, se kterými jste to při líčení náhodou přehnaly. 


09 Bella Navy je neuvěřitelně pigmentovaná, námořnicky modrá barva, která ve světe stínů za sto korun nemá soupeře. Pokud jste na modré stíny, tento je určitě ten, který musíte mít. Je zvláštní, neotřelý a nikdy vás neomrzí. 

Navy, Charcoak, Capuccino, Champagne, Ivory

Myslím si, že ze swatchů výše je jasné, jak krásně pigmentované stíny jsou a to podotýkám, že je vidíte bez báze a na sucho. Na víčku pěkně sedí celý den, dobře se blendí, jsou opravdu jemné, nijak výrazně nepráší. Nemají tendenci se slévat či snad ztrácet na intenzitě. Doporučuji pod ně používat primer, abyste z nich vytřískaly co nejvíce a dosáhly celodenního krásného líčení. Jsem ráda, že je mám a věřte, že se musím pořádně držet, abych nekoupila všechny odstíny. Už dva měsíce se v podstatě nelíčím ničím jiným, tak jsem si je zamilovala. Pokud bych měla označit produkty, z jejichž uvedení na trh jsem byla v loňském roce nejvíce nadšená, budou to právě Bella Eyes!
Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

20 úžasných komentářů

  1. Já mám dva a jsem taky moc spokojená :). Jsou vážně super a uvažuju, že si koupím ještě nějaké.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se pořád rozhoduji, jaký další bude můj :-)

      Vymazat
  2. Jsou krasne, ja na oci pouzivam jenom nude odstiny, no ta modra vypada opravdu uzasne! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Teda, nadherna pigmenatce, ten modry je bozi.
    Giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neuvěřitelný! Takovou pigmentaci jsem u podobného stínu ještě neviděla.

      Vymazat
  4. Tyhle stíny mám moc ráda! nejvíce se mi líbí ten ivory odstín.
    BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  5. Nádhera! Nejvíce se mi líbí Navy a Ivory.

    OdpovědětVymazat
  6. Já mám odstín Bella Chiffon a jsem taky moc spokojená, ráda bych si v budoucnu pořídila ještě více odstínů, jsou super :)

    http://kiss-beauty.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. ten odstín 03 bella cappucino je naprosto nádhernej mají i krásnou pigmentaci.. Úplně si mě nálakala :-)
    Zvu vás na svoji Giveaway

    OdpovědětVymazat
  8. Wow, to jsou barvy, nádherná pigmentace :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  9. Tyto oční stíny mě taky zaujaly a mám vybraných několik odstínů do kterých bych šla. Bohužel mě to jejich balení vůbec rozkošné nepřijde. Vlastně to je hlavní důvod, proč ještě pořád tolik váhám s jejich pořízením. Balení Baked Blush mě zklamalo na plné čáře. No ale nejspíš stejně neodolám a nějaké stíny si pořídím, protože ty samotné odstíny jsou fantastické. Z tvých se mi nejvíce líbí Navy. A musím moc pochválit fotky a zpracování článku. ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jukni na návody, jak je z balení šetrně odstranit, pokud ti vadí. A děkuji moc za pochvalu :-)

      Vymazat
  10. Pigmentace vypada skvele.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  11. Mám dva kousky od vánoc, takže je zatím nemám úplně prozkoušené, ale nějak to mezi námi nezajiskřilo. mně to přijde jako úplně obyčejný průměrný stín a zatím jsem nepřišla na to, co je na nich tak úžasného a odlišného. tak uvidím, jak se to mezi námi ještě rozvine.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Uvidíš, každému sedne něco jiného, mně nadchly.

      Vymazat
  12. teda ta modrá vypadá úžasně a to takové odstíny fakt nemusím, ale tato vypadá krásně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Normálně se v takových barvách také nevyžívám, tyhle mi však přišly dost unikátní.

      Vymazat
  13. naprosto nádherné barvy! musím se po nich podívat :) ChickFlickCherryBlog

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)