Oriflame: True Perfection

pondělí, ledna 12, 2015

Krásné pondělní ráno, 
dnes si dáme menší pauzičku od Inner Beauty awards a ponoříme se do recenze nové řady péče o pleť od Oriflame. Není to tak dávno, co byla tato řada, speciálně určená pro všechny ženy ve věku od 25-35 let uvedena na trh, ale je už nějaký ten pátek, co ji doma testuji a myslím si, že do nového roku si každá z vás chce udělat radost a hledá novou a lepší kosmetiku, takže je ten pravý čas si produkty, které řada obsahuje představit. 


Řada True perfection je, jak jsem již uvedla, speciálně určena pro ženy ve věku 25-35 let, vedoucí náročný životní styl (ruku na srdce,  to jsme určitě všechny). Co je však to klíčové, co tuto řadu odlišuje od všech ostatních, v čem je výjimečná? Produkty obsahují výtažky z perské akácie, což je malá, tajemná rostlinka, která napomáhá neutralizovat nečistoty v buňkách. Navíc produkty obsahují také aminokyselinu a minerály. Správně a pravidelné používání této péče by vám tedy mělo zaručit zářivou a hladkou pleť. Na trhu seženete celkem čtyři produkty z této řady a to oční krém, pleťové sérum, ranní a noční hydratační krém. Já jsem měla možnost vyzkoušet tři ze čtyř produktů a jak dopadly se již můžete dočíst. 


True Perfection Miracle Perfecting Serum, 30 ml/549 Kč

První kousek z True Perfection řady. Jedná se o velmi jemné, perleťové sérum, které se na pleť nanáší okamžitě po ranním odlíčení tak, aby se do pleti krásně "vsáklo" a vytvořilo přirozenou a jemnou bariéru pro hydratační krém. Ačkoli je sérum perleťové, nemusíte se bát, že byste po jeho použití vypadaly jako disko koule, naopak. Pleť krásně prozáří a dodá jí svěží vzhled, to zařizuje komplex InstantGlow. Pleť je po použití opravdu na dotek jemnější, po týdnech konzistentního používání vypadá zdravěji a také mi imponuje vyvážená barva. 
Sérum se aplikuje z pumpičky dle potřeby, já jsem si zvykla vždy využívat dvou dávek. 


True Perfection Perfecting Day Moisturiser, 50 ml/ 499 Kč

Poté, co se sérum pleti náležitě přizpůsobí a vy se mezitím v klidu nasnídáte, je nejlepší aplikovat denní hydratační krém. Jeho struktura je velmi jemná a lehká, rozdíl mezi denním a nočním krémem poznáte na první pomazání. Krém se velmi dobře a jednoduše roztírá, na celou plochu obličeje jej spotřebujete velmi málo. Plusem je také fakt, že se krém do pleti rychle vstřebává a není tak nutný další prostoj k začátku líčení. Oriflame slibuje dvaceti čtyř hodinovou hydrataci, vytvoření ochranného štítu proti nepříznivým vnějším vlivům a zabránění stárnutí. Test těchto slibů nechám na vás. Osobně mohu vyzvednout opravdu dlouho trvající hydrataci, skvěle vyživenou pleť a viditelně zdravější barvu pleti. 


True Perfection Renewing Night Care, 50 ml/499 Kč

Posledním krokem péče po celém dni a po dostatečném odlíčení je použití nočního krému. Ten je již na pohled hutný a téměř křičí "budu perfektně hydratovat". A je pravdou, že to můžete očekávat. Šťopička krému vám vystačí na celý obličej, krk i dekolt. Kyselina glykolová, kterou krém obsahuje navíc podporuje buněčnou obnovu a vyhlazuje texturu pleti. Ráno se probudíte a vaše pleť se bude cítit božsky. Nočnímu krému dejte na vsáknutí do pleti čas, abyste si ty vzácné látky neotřely do polštáře, ale opravdu je všechny dostaly do pleti, stojí totiž za to. 

Pokud bych se k celé řadě měla vyjádřit v několika větách, musím jí rozhodně pochválit. Je skvělé, najít cíleně určenou péči, která není pro teenagery či naopak kategorii 40+, za rozumnou cenu u značky, která je masově dostupná a vyzkoušet jí může opravdu každá z nás. 
Kromě toho, že všechny produkty opravdu plní to, co slibuje reklama, se mi líbí i vnější zpracování. Žádné ošklivé, levné krabičky, které byste na stole nechtěly vystavovat. Tady byla vidět i práce s obalem a myslím si, že jednoduché, avšak bytelné, modré obaly se vám na kosmetickém stolečku neztratí. 
Ze zkušenosti bych řekla, že krémy jsou určené na normální pleť. Vyložené sušenky nejspíše tolik nepotěší a  spletí mastnou bych šla raději do produktů speciálních. V průběhu používání jsem si zamilovala zvláštní a netradiční vůni. 
Navíc, když si počkáte na nějakou tu akcičku, kterých za rok bývá více než dost, můžete výrobky vyzkoušet za ještě rozumnější cenu. 

Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

6 úžasných komentářů

  1. Až budu mít po ruce katalog, tak se na tuto řadu mrknu :). Ty obaly se jim vážně povedly, líbí se mi moc
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, pěkně se na toaletce vyjímají :-) Jinak katalog najdeš i tady a P:S: krémy jsou zrovna v akci :-)
      http://cz.oriflame.com/products/catalogue-viewer.jhtml?CT.link=C012015Catalogue&CT.from=FP2&per=201501

      Vymazat
  2. Pěkný článek. Já mám krémy od oriflame docela ráda, měla jsem od nich i velmi oblíbenou celou řadu, tu ale bohužel přestali vyrábět. Tyto krémy asi ráda někdy vyzkouším, díky za tip. P. S: Chceš stále ten korektor NARS? Čeká u mě na Tebe.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkus i tuhle a uvidíš, jak ti sedne. Možná že lépe, než ta minulá :-)
      P:S: Rozmýšlím, četla jsem tu tvou recenzi, tak nevím nevím :D

      Vymazat
  3. Já se na tuhle řadu zrovna chystám, nalákala mě na ni Hanny Brokolice. A už se nemůžu dočkat, až ji budu mít doma :)

    Spotřebováno - Prosinec 2014

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)