Herbal Essences Volume Uplifting Shampoo

středa, února 18, 2015

Krásnou středu všem, 
dnes jsem vedla dlouhou debatu nad tím, jestli bych náhodou neměla uveřejnit další díl článku "jak přežít zimu", jelikož v Boleslavi klepeme kosu. A to takovou, že jsem musela opět vytáhnout zimní bundy a boty, protože takovouhle zimu a štiplavý vítr si tu v půlce ledna vůbec nepamatuji. Asi ani nemusím říkat, že jsem to vše také pekelně odnesla a prolévám se čajíčky a poslušně cucám všemožné pastilky na bolest krku. 
Nehodlám však přiznávat porážku a tak vám radši řeknu něco o šamponu, který používám poslední dobou a jehož recenzi jsem vám tu slibovala někdy v průběhu prosince, pokud mě má paměť nešálí. 


Tento pomerančově vonící šampon od Herbal Essences slibuje složení nezatěžující vlasy a tím pádem byste je po jeho používání měly míti krásně jemné, hebké, nezatížené a krásně vyčištěné. Určený je pro jemné a normální vlasy. Což mě vlastně vede k tomu, že neslibuje nic extra zázračného a to je v návalu reklam a prázdných slibů celkem hodně osvěžující. Já mám balení po 250 ml, které jsem kupovala v Německu za nějakých 60 Kč, pořídíte ho také ale v balení 400 ml a pro ten nejlepší pocit si můžete navíc koupit i kondicionér ze stejné řady. 


Na řadu přichází dojemná historka k nákupu. Po tomto šamponu jsem sáhla vlastně jenom pro to, že mě naprosto uchvátilo balení, ve kterém se prodává. Tady vidíte, jak skvěle se vyplatí kvalitní marketing a promyšlené promo produktů. Sáhnu přeci raději po něčem krásném, než obyčejné, nudné krabičce, no ne? Nápisy jsou navíc prosté, jednoduché, jasně rozluštitelné. Na obalu máte vyobrazený i pomeranč, takže je jasné, co máte čekat. Prosím, nechť se tímto nechá inspirovat větší množství firem. Obchody by pak byly plné barevných krabiček a byla by radost se na to jen koukat. 


Pro zájemnce (a protože vím, že vás bude hodně), uvádím složení výrobku. Info o spotřebě udává u šamponů běžných 12 měsíců. 
Než se posunu k účinku šamponu, musím pochválit i praktické, "vycvakávací" víčko, kterým korigujete, kolik produktu potřebujete použít. Dovolím si říci, že tento šampon vám vydrží dlouho, protože i malé množství velmi pění a tak budete mít pocit, že i tak používáte více, než byste chtěly. 


Co dodat? Tento produkt dělá to, co slibuje. Po umytí jsou vlasy jemné, objemově rozhodně výraznější a navíc vypadají svěže. Netřeba dodávat, že jsou lehké a dobře se s nimi manipuluje. 
Vlasy skutečně nejsou nijak zatížené, slepené, oslabené či ztěžklé. Tento efekt trvá první a druhý den po umytí, pak je fuč a musíte vlasy buď oživit suchým šamponem či zakročit a umýt si je znovu. Jednoduše řečeno, pokud máte normální či jemné vlasy, které nepotřebují žádnou extra péči, ale rády byste docílily na oko i dotek jemných vlasů, které jsou snadno upravitelné a nadzvednuté bez použití jakéhokoliv jiného přípravku, tento šampon je něco, čeho se rozhodně bát nemusíte. 
Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

12 úžasných komentářů

  1. To balení by mě asi taky nalákalo. Já jsem teď delší dobu používala šampony vesměs od Balei a byla jsem spokojená. Zdá se mi, ale, že už to na mě neúčinkuje tak, jako na začátku. Budu teď tedy přecházet na něco jiného, ale ještě jsem se nerozhodla, co přesně to bude...Ale šampon, který by nezatížil moje jemné vlasy bych potřebovala :-)

    OdpovědětVymazat
  2. já je mám moc ráda :) fajn je i řada Hello hydration!

    OdpovědětVymazat
  3. škoda, že v čr se už neprodává

    OdpovědětVymazat
  4. Já vlasovku od Herbal Essences měla ráda, škoda, že jí u nás přestali prodávat. Kdybych na ní někde narazila, tak šampón omrknu.

    Radu - giveaway

    OdpovědětVymazat
  5. velká škoda, že je u nás nemáme. vždycky na ně v Německu koukám :)

    OdpovědětVymazat
  6. Pěkná recenze :) obal je veselý, já produkt vidím poprvé
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  7. Musim rict, ze ten obal by me asi taky zaujal, vypada moc hezky :-) A tenhle typ vicka je super, nesnasim to sroubovaci, ktere vzdy honim po koupelne a to pridelane otviraci se mi obcas zase urve :-D

    OdpovědětVymazat
  8. Tuhle značku naprosto miluju. Můj nejoblíbenější šampon se stal HE Hello hydration. A ta vůně! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)