Inner Beauty Awards 2014:Hair

pondělí, února 02, 2015

Ahojky, 
přeji vám všem úspěšný start do nového týdne a vítám vás u nového článku, kterým zakončíme přehled toho nejlepšího, co dle mého názoru loňský rok přinesl. Kategorií poslední se stávají produkty na vlasy. Musím uznat, že na rozdíl od někoho se v nich úplně nevyžívám a nespotřebuji jich tisíce, o to více však miluji ty, kteří svůj úkol splní vždy na jedničku a můžu se na ně v průběhu roku vždy spolehnout. Letos mi v paměti zůstaly tři, respektive čtyři produkty (Baptiste suché šampony jsou top, o tom žádná), o které bych se s vámi teď ráda podělila. 


1) Syoss Volume Lift Dry Shampoo
Pokud nemám při ruce Baptiste, tak vždy sahám po tomto suchém šamponu od Syoss, který mi v posledním roce také pěkně přirostl s srdci. Syoss prodává dvě verze a to tuto modrou a také zelenou, která však kvalit modré ani zdaleka nedosahuje. Pokud se nemýlím, tak jsem právě tento "sucháč" kupovala na doporučení Áji z BeautyLife a musím říci, že toho nelituji. Ostatně několikátá spotřebovaná, prázdná plechovka o tom dosvědčí své. Přečíst si o produktu můžete třeba tady.

2) Garnier Fructis Miraculous Oil
Jestli nějaký výrobek používám opravdu pravidelně, tak je to rozhodně tento olej na vlasy, který do nich po umytí nikdy nezapomenu nanést. Rozplývala jsem se nad ním už zde. Pokud hledáte něco, co vám bude vlasy hydratovat, zanechá je jemné a hladké a nezruinujete si na tom peněženku, jděte do tohoto olejíčku od Garnier. 

3)Got2B Volumania
Aneb objev loňského roku, bez kterého nechápu, jak jsem mohla doposud žít. Jedná se v podstatě o mix suchého šamponu a laku na vlasy. A jak to funguje? Většinou si první den umyji vlasy, druhý den je prostříknu suchým šamponem a třetí použiji tento zázračný sprej. Ten ne že jen neuvěřitelně perfektně voní, ale také vlasy zbaví zbytečného mazu, pořádně je nazdvihne a ještě jim dodá dlouhotrvající tvar. Po nastříkání do vlasů dává dostatek prostoru si s nimi ještě pohrát a dostat je do požadovaného tvaru. Nastříkáte ke konečkům (je bezbarvý, takže se není čeho bát) a můžete vyrazit ven. Následující den umyjete vlásky a můžete jet od znovu.  Jestli mě nějaká novinka loni potěšila, pak určitě tahle a nechápu, jak to že se o ní více v našich končinách nemluví. 


Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

9 úžasných komentářů

  1. Miraculous Oil používám každý 2 týdně a to několik pumpiček už dva roky a stále ho tam mám více jak polovinu! Vůbec to nechápu! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já tedy jednu a mám ho určitě přes rok a také jsem ho ještě zdaleka nespotřebovala :D

      Vymazat
  2. Zmiňovaný suchý šampon mě velice zklamal a to takovým způsobem, že jsem na suché šampony zcela rezignovala.

    OdpovědětVymazat
  3. Nemám zkušenost ani s jedním s produktů, takže díky za tipy :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  4. Ja som vyskúšala len ten Syoss, no a je fakt super, tak ako si hovorila. Ostatné produkty som ešte neskúšala. Možno, keď vypotrebujem tie, čo práve používam :).
    Stronger2gether

    OdpovědětVymazat
  5. Tak syoss bude dalším suchacem, ktere zkusím! Mam ted Dove a jsem moc spokojena!!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)