V akci právě teď

středa, února 11, 2015

Ahoj všem, 
již dlouho se na blogu neobjevil článek o akcích, které probíhají v obchodech a to bych nebyla já, abych jich neměla pěknou řádku zmáknutou a nemohla vám o nich něco říci. Vždycky jsem nadšená, když se odněkud dozvím, co je zrovna in a při nejlepším ještě za půlku ceny. Proč taky nakupovat dráž, když to jde levněji? Dnes vám tedy přináším přehled toho, co mě uhodilo do nosu za poslední dobu a o jakých akcích si myslím, že se rozhodně vyplatí. 

http://www.google.cz/urlsa=i&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0CAgQjRw&url=http%3A%2F%2Fwww.radiolinkplus.cz%2Ftag%2Fakce%2F&ei=17XaVIGqIoWvyATWzYGYDw&psig=AFQjCNEHgm-DWr9mNSQgNgIOLpzZhghvdw&ust=1423705943627845


1) ROSSMANN
Na prvním místě musím jako vždy uvést svou nejoblíbenější drogérii, která mě jak sortimentem, tak akcemi snad nikdy nezklame. Akce, která mě příjemně potěšila tento týden a které jsem využila byla 1+1 na řasenky Rimmel. Od stejné značky seženete v akci Stay Matte pudr za 99 a také všechny Vintage lesky za 59 Kč. V naší pobočce pak byly ve výprodeji rtěnky Maybelline z nude kolekce. Pokud se vám nelíbí ty, můžete si tam zakoupit jakoukoli řasenku Maybelline společně se rtěnkou za 199 Kč (jukněte k vám do prodejny, hlásí totiž tiskovou chybu v letáku). Od L'orealu pak potěší třeba True Match Makeup za 229 anebo (opět dávám důraz na slovo naše prodejna) měla v akci i všechny Inffailible oční stíny za 99 (že bychom čekali novou kolekci, nebo rovnou ty super nové produkty, co o nich v Americe všichni blázní?) A zapomenout nesmím ani na Valentýnskou akci 30% slevy na parfémy.

2) Sephora
Pokud jste nevyužily akci kdy můžete vrátit jakýkoliv výrobek a obdržet za to produkt značky Sephora s 30% slevou (mimochodem, nedávno byla ta samá akce a sleva byla 50%, takže nechápu, o co jako jde :D) můžete využít sms slevu na druhý výrobek 40% (nevím, jak to s tím chodí, ale mně přišla normálně sms, takže asi stačí být zaregistrován a mít kartičku), kdo si to ale spočítá, je mu jasné, že se to extra nevyplatí (abyste si kvůli tomu dělali výlet), jelikož když ulovíte klasickou slevu 20%, kterou v obchoďácích vždy rozdávají hostesky, přijdete si vlastně na to stejné. Pokud chcete kupovat parfém v Sephoře, tak mají 30% slevy.

3) Douglas
V Douglasu mají v akci své vlastní lesky na rty za 99 Kč. Vlastním jeden, který je barvou naprosto unikátní, takže pokud hledáte něco neotřelého, šla bych do toho. Na jejich online obchodu pak při nákupu nad 1599 Kč můžete uplatnit 20% slevu. 

4) Vichy
Při nákupu kompletní péče (myšleno 3 produktů tedy přípravek na čištění pleti, krém a třeba sérum) dostanete slevu 500 Kč. Ještě jsem nepočítala, jak se to moc vyplatí. Jestli se v tom někdo orientujete více, určitě dejte vědět.

5) Bioderma
Nově nabízí inovované složení výhodných balíčků v partnerských lékárnách. Ceny se za balíčky o složení dvou produktů pohybují kolem 500 Kč.

To je z mého rychlého přehledu to nejzajímavější, co vám mohu nabídnout. Jestli máte nějaké tipy vy, určitě se s nimi podělte do komentářů, ať máme radost i my ostatní :-)

Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

7 úžasných komentářů

  1. No samé pěkné akcičky :) ale ještě mám plno kosmetiky z Vánoc a taky ten úžasný box od Tebe, takže mám teď nákupní stopku :D
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  2. Ta sleva na parfemy v sephore je na vsechny nebo jen na zvolene? :) dekujiii

    OdpovědětVymazat
  3. Takove clanky jsou urcite super :-) Nejvice vyuziji tipy na akce v Rossmannu, DM a Tete, kde je ted myslim 40% sleva na dekorativku Dermacol a 1+1 na laky Miss Sporty :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Tohle je úplně skvělý článek, akorát teď nesmím moc utrácet :/ :D

    Life by Peggy

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)