Valentýnský Missha Box

pondělí, února 09, 2015

Ahojky!
Přeji vám podařený start do nového týdne a pokud možno co nejteplejší kabátky, abyste venku na cestě neumrzly. Dnes jsem si pro vás připravila pohled do speciálního, Valentýnského Missha Boxu, který jste si mohly jako překvapení objednat na internetové stránce Missha.cz popřípadě .sk. 
Mezi velké milovnice boxů nepatřím, co si budeme povídat, ale když už to byla ta speciální edice, tak jsem si řekla, že si přeci můžu udělat radost a po objednání jsem se těšila, co že mě v balíčku čeká. 
Dopadlo to nějak takhle. ...


Valentýnská edice boxu stála i s poštovným 400 Kč a nějaké ty drobné. Pro přepravu jsem si vybrala možnost vyzvednout si balíček v pobočce zásilkovny v našem městě (jinak mimochodem také nejlevnější možná volba "poštovného), od upozornění na výdej balíčků ze skladu uplynul jen den a už jsem si pro zásilku šupajdila do výdejny. Vyzvedla jsem si malý balíček schovaný v přepravní, igelitové obálce a celá natěšená se vydala domů, kde jsem se nemohla dočkat, až si ho rozbalím. 
Po odstranění igelitu na mě vykoukla jednoduchá, bílá krabička s logem značky, která jen čekala na otevření. 


Záplava zelené výplně, aby se produkty neponičily. Procitnutí číslo jedna. Jak to, že když je balíček tak malý a zelené výplně je tam tolik, tak z ní produkty (až na jeden) vůbec nejsou vidět? Co to je uvnitř? Bude to stát za to? 
Řeknu vám rovnou, že za mě to rozhodně za těch 400 korun nestálo. Bohužel, opět se potvrdila má přesvědčení o tom, že balíčky takového typu u nás nemají význam a do příště budu raději opět myslet racionálně a těch 400 raději ušetřím. Ale abych nebyla tak skeptická, pojďme se podívat na to, co balíček obsahoval. 


1) Red Mango tělový peeling
Na oficiálních stránkách ho nehledejte, už ho tam nekoupíte. Heureka nicméně u tohoto peelingu uvádí neuvěřitelnou cenu 300 Kč (aha, takže box se ve finále vyplatil, ale koupila bych si jindy peeling za 300? těžko). Balení obsahuje 200 ml a peeling má být nejen skvělý na odstraňování odumřelých buněk ale zároveň i hydratační. Nebojte, recenze určitě bude. 

2) Love Secret krém na ruce
Opět se zajímavou cenovkou 112 Kč za 27 ml produktu. Má být hluboce hydratační, rychle se vstřebávající a nemá zanechávat lepkavý film. No, uvidíme jak si povede.

3) The Style Lucid lak na nehty
Třpytivé cosi na nehty. 8 ml produktu za 142 Kč. Začínám si myslet, že je tato značka jaksi předražená nebo doufám, že opravdu umí zázraky. 

4) Svíčka
Ano, je to svíčka. 

5) Plátýnková maska Multi-Vita
Tyto masky patří mezi jednu z mála věci, které jsem dříve od této značky zkoušela a přišly mi účinné. Doufám, že mě potěší i tato vyživující. 

6) Super Aqua Toner vzoreček
Jedná se o mini verzi nespecifikovatelného mžnoství produktu, který v prodejním balení 150 ml seženete za 311 Kč. Zajímavě voní, ale vzhledem k množství to nevidím na více než jedno použití, takže soudit asi nebudu moci. 

7) Dong Baek Gold šampon
8 ml testovací verze šamponu. 300 ml stojí 224 Kč. 

8) plus další nespecifikovatelné vzorečky na prdík

Po racionálním uvážení musím uznat, že se poměr produkty/cena v tomto případě opravdu vyplatí a na testování se těším. Bohužel, to nic nemění na mém názoru, že kdybych mohla, tak bych si takovéto složení výrobků, zvláště k Valentýnu nepředstavovala a vybrala bych si je osobně jinak. Ale, jak se zdá, to je to, co dělá boxy s překvapením tím, čím jsou. 

Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

26 úžasných komentářů

  1. To by me asi zklamalo, neni to spatny, ale jako valentynska edice nicmoc.
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  2. Jé, a mě tak mrzelo, že jsem to prošvihla!!! Teď už teda ne, klasický box byl zatím mnohem lepší:)

    OdpovědětVymazat
  3. Přemýšlela jsem původně o něm jako o odměně za zkouškové, ale nakonec jsem se rozhodla, že kosmetiky mám více než dost a tudíž ho nepotřebuji. Jak koukám, tak jsem ušetřila 400.

    OdpovědětVymazat
  4. S plátýnkovýma maskama Missha jsem taky spokojená, měly efekt :)

    http://my-makeupstore.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Já měla trochu jiný obsah, místo krému na ruce 25 ml bb cream Signature Real, takže jsem měla radost, ale místo peelingu mám nějaký sprej 365 na vlasy na léto, takže z toho jsem naštvaná. Lak mám naštěstí temně modrý, ten využiju.

    OdpovědětVymazat
  6. Mě už tyto boxy moc nelákají, když si vždycky řeknu, co bych si všechno za ty peníze koupila a viděla bych, že to fakt využiju :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  7. nechybí tomu krabička, oproti jiným verzím? to by mě naštvalo a neměla už bych chuť dál otvírat.

    OdpovědětVymazat
  8. upřímně, aspoň peeling, já mám místo něj sprcháč, jinak obsah stejný, tentokrát jsem hodně zklamaná, jinak jsou missha boxy hodně povedené, ale tohle teda..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ou, tak to je špatné. je to škoda, myslím, že si s tím mohli více vyhrát

      Vymazat
  9. Koukám, že bylo více verzí. Já dostala verzi s plným balením BB krému Signature, Hydratační sprej na vlasy a lak Lucis v krásné růžové barvě. Takže celkem spokojenost.

    OdpovědětVymazat
  10. Taky bych od něj teda očekávala víc :-) Mě nikdy tyhle kosmetické boxy nějak nelákaly, jedině DM box, o který jsem zkusila štěstí, ale zatím teda nic :-/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se o něj taky vždycky hlásím a kde nic, tu nic :D

      Vymazat
  11. No teda rekla bych ze nic moc.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  12. Zase lepší než Ladybox, když jsme u toho :D

    OdpovědětVymazat
  13. Musím říct, že je teda nic moc. Jednou jsem si ho objednala taky a byla jsem dost zklamaná.. Lak bych nevyužila, krém na ruce jsem měla a byl to spíš takový průměr.

    OdpovědětVymazat
  14. No tak to je slabé. Ale fakt jsem u tohoto přemýšlela zda ho nevzít. Jsem ráda, že jsem ušetřila.

    OdpovědětVymazat
  15. Objednávala jsem zatím každé vydání a vždy byla nadšená. Tentokrát ale také zklamání. Místo peelingu jsem měla tělové mléko s nijakou vůní White Cotton... pfff... třpytkatý lak vůbec nevyužiju a svíčka mě vyloženě zklamala, v plechovce jsem očekávala balzámek.. Missha je dražší značka, takže ceny mě nepřekvapují, ale obsah krabičky mě tentokrát nenadchl

    OdpovědětVymazat
  16. tak jsem docela ráda, že se na mě nedostalo, ale vyloženě zklamaná bych určitě nebyla :))

    OdpovědětVymazat
  17. já dnes rozbalila svůj balíček a naštěstí jsem objevila tu druhou verzi, takže sprej na vlasy s UV faktorem a BB signature, který jsem chtěla dlouho vyzkoušet.. u tvojí verze bych byla vyloženě naštvaná.. každopádně byl to můj první a poslední balíček tohoto druhu, kupovat zajíce v pytli se mi vůbec nelíbí..:)

    OdpovědětVymazat
  18. Teda obsah horší než u Ladyboxů :))))) Ten scub nebo peeling na tělo může být fajn, zbytek by mi tu asi jen zůstal ležet. Možná ještě ta svíčka, že by se využila. :)
    blog Měj se ráda

    OdpovědětVymazat
  19. Já jsem místo peelingu měla sprchový gel, jinak to stejné co Ty.
    http://en.koreadepart.com/item/1301983420/missha-sweety-bath-shower-gel-lime-fresh

    To mini balení BB krému bych teda radši než krém na ruce, ale tak vyzkouším ráda, vždycky jsem na ty krémy na ruce koukala, že mají roztomilé balení, ale sama bych si ho za ty prachy vs. mini balení nekoupila. Ale tak myslím, že o tom to i tak trochu je, že člověk vyzkouší výrobky, které by si třeba sám ani nevybral... Já při prvním otevření byla taky spíš zklamaná, ale nakonec jak se mi to rozleželo, tak v poho... Ten zelený lak jsem si nejdřív říkala ježiš co s tím, ale ono to jsou jen třpytky v průhledném laku, takže jako top coat to podle mě nebude špatné. :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)