Dermacol: Pure Gold makeup

pondělí, dubna 13, 2015

Dobré ráno všem, 
víkend je za námi a já jsem tu opět s novým článkem. Než si začneme povídat o Pure Gold makeupu od Dermacolu, navnadím vás ještě na středu, kdy vám přinesu foto-reportáž z víkendové akce s L'orealem (vím jak tyto články máte rády). Dnes tu na náš však ještě čeká recenze makeupu české značky a to je vždy na co se těšit. 


Pure Gold makeup od Dermacolu nese přízvisko rozjasňující. Obsahuje aktivní zlato, slibuje hydrataci a regeneraci pleti. Měl by jí dodávat lesk, jas a vitalitu. Jako správný makeup má pak sjednocovat tón pleti a chránit ji před vlivy okolí. Zajistit by měl také dlouhotrvající matující efekt. Kyselina hyaluronová, kterou obsahuje, by měla pomáhat zadržet v pleti vodu. To je opět pořádný seznam toho, co po malé lahvičce očekávat. Balení obsahuje klasických 30 ml a prodejní cena je 279 Kč. Na oficiálních stránkách Dermacolu je pak za 139 Kč a se štítkem "výprodej", z čeho vyplývá, že se z jeho výroby nejspíš upouští. Otázka tedy je, má cenu si ho pořizovat, či ne? 


Makeup se prodává v klasickém skleněném obalu, zakončeným zlatým hrdlem dávkovací pumpičky. Jedna dávka vám bohatě vystačí na celý obličej (pokud používám beauty blender dávám ale raději jednu a půl). Obal je posázen zlatými tabulkami s černým textem a působí poměrně výrazně mezi ostatními v Dermacol stojanu. Struktura makeupu je poměrně dost řídká. Rozumějte, když si nanesete na hřbet ruky tak než přistoupíte k aplikaci stačí se roztáhnout a roztéci. Neřekla bych, že je to však nic proti ničemu. Mám odstín 0, tedy ten nejsvětlejší, který mi momentálně sedne skvěle. Nutno však říci, že v létě by byl až moc světlý a pokud tedy pokukujete po makeupu na léto, sáhněte raději po 1. Musím však vyzvednout fakt, že se takto světlé odstíny vůbec prodávají. Světlé makeupy se totiž hledají extrémně těžko. 


Co se krycí schopnosti týče, zařadila bych jí někam do středních mezí. Pleť pěkně sjednotí, dodá jí svěží nádech a zasychá skutečně do pudrového, jemného finishe. K pleti lehce přilne a nijak jí nezatěžuje. Vydrží mi bez problémů celý den a nemám potřebu ho nijak upravovat. Jedinou záludnou oblastní je krajinka kolem nosu, kde se velmi rychle vytrácí a je tak potřeba v průběhu dne přepudrovat (a ne že bych to stejně nedělala). 
Pokud hledáte nenáročný makeup ve světlém odstínu za rozumnou cenu, tak bych se tímto rozhodně zásobovala před tím, než bude absolutně vyprodaný.
P:S: Pro foto v akci checkujte postranní panel a Instagram roll :-)
Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

9 úžasných komentářů

  1. Jeden z mála make-upů od Dermacolu, které jsem ještě nezkoušela. Každopádně mě velice láká a třeba si jej nakonec brzy pořídím :) Rozjasňující produkty mám ráda :)

    Spotřebováno: Březen 2015

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá dobře. :) Já jsem si teď hodně oblíbila Dermacol caviar long stay makeup & corrector, který mne tedy velmi přkvapil.

    OdpovědětVymazat
  3. vyzera dobre, nema moc ruzovy podton? s tym mam pri dermacole problem vacsinou...

    OdpovědětVymazat
  4. Super tip, už jsem si ho pořídila:)

    OdpovědětVymazat
  5. Používala ho ségra a říkala, že už ho v drogérce nemohla sehnat :-/
    My Make-up Store - GA

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)