Hrabárna: Linky

středa, dubna 22, 2015

Ahoj!
Krásnou slunečnou středu všem. Vítám vás u dalšího dílu hrabárny, tedy sérii článků, ve které vám přibližuji jednotlivé části své kosmetické sbírky. Měly jsme tu rtěnky a tvářenky a v tomto díle se dostává čas na tužky na oči. Ať už si vyberete jakoukoli formu, ve větší či menší míře u mě doma bude zastoupena. Počítejte se mnou, vidíte také na úvodní fotce 27 kousků? Jj, jako vždy čísla ignoruji a nekomentuji. Za to se na některé z vybraných krásek podíváme blíže. Jdeme na to ...


Již při prvním pohledu je jasné, že očividně preferuji klasické, tvrdé tužky na oči, které musíte po čase chtě nechtě ořezat, aby se s nimi vůbec dalo spolupracovat. Bystré oko zahlédne i linky ve fixu či klasické tekuté varianty. Zastoupení opět převážně drogérkové, i když se nám tu objevuje několik "high end" kousků, které si své místo na výslunní pyšně hájí. 


Jumbo eyeliners neboli jumbo tužky na oči používám v 99% případů jako podklad pro klasické pudrové stíny, abych jim dodala na intenzitě, popřípadě si zajistila dlouhou výdrž. Sama o sobě je používám málo kdy a když už se tak rozhodnu, sahám většinou po Aqua Shadow od Makeup Forever. Recenzi si můžete přečíst zde. Dále tu mám Jordanu, Sephoru - info tady, jeden kousek od Rimmelu a předpokládám že NYX Jumbo pencils představovat nemusím. 


Zástupci tekutých linek jsou dva a oba od Essence. Podrobnou recenzi na ně jste si mohly přečíst před měsíci tu. Super Liner od L'orealu miluji k smrti a těžko uplyne dne, kdy bych ho na očkách neměla. Rozplývala jsem se nad tím už tady


A jaké že kousky patří mezi mé nejoblíbenější? Na prvním místě musím jmenovat Rimmel Scandaleyes a to v jakémkoli provedení. Ať už tělovku, bez které nikam nejdu, tak jakákoliv klasická varianta je mou srdcovkou. Na paty jim pak šlape tužka, tentokrát však na obočí od Catrice, která je dle mě tím nejlepším, co naše skromné obchody nabízí. Skvěle po celý den také drží a vybrat si z dvaceti osmi tisíc variant můžete u tužek Urban Decay a když už ho máme konečně v Česku, chtělo by ho to alespoň prohledat a juknout na ně. 


Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

8 úžasných komentářů

  1. Paradna zbierka :) Mna najviac lakaju ceruzky UD a potom vsetky jumbo pencils. Z mojich jumbo ceruziek mam najradsej KIKO.
    Skoda, ze si do clanku nedala swatche.

    OdpovědětVymazat
  2. Jů, koukám, že máš podobnou sbírku kosmetiky jako já. :) Taky mě dřív lákaly ty tužky UD, ale nakonec jsem došla k závěru, že je vlastně nepotřebuju. :) Mám moc ráda rimmel tužky a taky gel linky tužky od essence, krásné odstíny, dokonalá výdrž.
    blog Měj se ráda

    OdpovědětVymazat
  3. UD tužky mě dost lákají, vlastně jako téměř celý sortiment :D. Já mám ráda tužky MAC a nebo třeba značky Sephora a MUFE :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to je pekny pocet. Ja si vystacim s cernou tuzkou na spodni linku, mam svoji stalici uz x let, ale mam doma i par jinych cernych tuzek ci tukete a gelove linky, ale po tech saham malokdy. A nejake barevne.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  5. Scandaleyes mám taky moc ráda, mám černou a tělovou. Potom hlasuju za Sephoru a jejich jumbo tužky :)
    My Make-up Store

    OdpovědětVymazat
  6. Krásná sbírka:-) Já ani nevím, jak jsou na tom početně moje tužky na oči, nicméně málo jich asi taky nebude:-D A přitom jich využívám asi jen pár, mezi nimi je i Scandaleyes, ty jsem si hodně oblíbila:-)

    OdpovědětVymazat
  7. Já tužky nepoužívám vůbec, nikdy a žádný, protože jsem hrozná ostuda a nebaví mě to :D Mám radši gelové, fixové nebo tekuté, plus pár černých očních stínů pro případ nouze :)

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
  8. Je vůbec legální mít doma tolik linek? :D Ne, rozhodně bych si tvojí sbírku nechala líbit :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)