Hrabárna: Produkty na rty

pátek, dubna 10, 2015

Krásný pátek všem, 
dnes bych ráda odstartovala menší sérii článků na pokračování, které jsem nazvala Hrabárna. O co že půjde? Ráda bych vám přiblížila produkty, které doma mám. Často si totiž na blogu povídáme o novinkách a stejně tak se nové produkty často nejvíce recenzují. Pravdou ale zůstává, že mám doma i mnoho jiných produktů, které třeba nejsou tak aktuální a patří spíše ke stálicím. Proto si myslím, že by bylo fajn se ponořit do jednotlivých kousků mé sbírky a pár kusů si více dopodrobna představit. Čeká vás tak bližší pohled na oční stíny, paletky, pečující kosmetiku, produkty na vlasy, makeupy a pudry, cokoliv si umíte představit a více, jelikož budu pochopitelně ráda, když mi napíšete, co byste nejraději viděly, popřípadě jestli byste si rády přečetly recenzi na některý ze zmiňovaných produktů. A jelikož něco opravdu můžu, tak to jsou rtěnky, kterými dnes začneme. 


Rtěnky skladuji ve stojanech, které jsem objednávala na ebay. To je ráj pro všechny kosmetické nadšence a seženete tam neuvěřitelné množství pomůcek a vychytávek, které vám zpříjemní uskladňování vašich miláčků. Před lety jsem začala s jedním stojanem, k dnešnímu dni mám dva a pravidlo, že si nesmím koupit žádnou rtěnku, pokud se již do stojánku nevejde. Jinak bych měla potřebu neustále kupovat a kupovat a ruku na srdce, rtěnky nejsou produktem, který se spotřebovává lehce. Do jednoho stojánku se tedy vejde 24 rtěnek, nic dál počítat nebudu a budu se tvářit, jakože množství, které uvidíte dále v článku je naprosto normální. :-)


Co se rtěnek týče, všechny byste s klidem nalezly v drogériích, popřípadě na internetu. Na "high end" rtěnky moc nevěřím, i když mám v hledáčku Anitu od Nars a několik let toužím po YSL. Pořád mi ale v hlavě bliká "potřebuješ tak drahou rtěnku?". Prozatím jsem spokojená s tím, co mám, protože proč utrácet několik stovek za produkt, když naleznu stejně tak dobrý-ne li lepší za rozumnější cenu? Na výběr tu tedy mám z Maybelline, L'oreal, Revlon, Dermacol, NYC, Catrice, Bourjois, Rimmel a Wet'n'Wild. Pro zajímavost, moje první rěnka (kterou si stále schovávám) byla Rimmelka od Kate. 


Kromě klasických rtěnek se u mě v nemalém zastoupení najdou i "pastelky", které jsou mými oblíbenými pomocníky na cesty. Značky se opět opakují, máme tu Revlon, L'oreal, Catrice a Bourjois. Navíc ještě novinka od Dermacolu. Kdybych měla poukázat ně nějaké recenze, určitě se podívejte třeba sem, tady, tu nebo zde. Mé nejoblíbenější jsou rozhodně kousky od Revlonu a kdybych si měla vybrat jeden odstín, tak by to byl určitě Sweetheart. 


Na koukačku jsem vybrala také své nejoblíbenější kousky, po kterých sahám nejčastěji. Všechny se nesou v jemně růžové, fialkové či nude. Tudíž odstínech, které můžete jednoduše kombinovat v podstatě s jakýmkoli líčením. Má absolutní favoritka je Vintage Romance od Rimmelu ( o čemž svědčí i fakt, že jí mám i v zásobě, až mi ta, kterou používám momentálně dojde). Na druhé straně fotky pak o něco tmavší Sugar Plum od Revlonu. Lip butters jsou zřejmě má nejoblíbenější, alespoň co se do textury týče. Možnost výběru ze sto-padesáti odstínů je pak velkým plus. 


Zbylé tři se řadí mezi nude. V první řadě tu mám JLO' nude od L'orealu, následovanou Coffee Crazy od Maybelline a dalších z balzámo-rtěnek, Seductive Beige od L'oreal. Swatche odstínů v pořadí tak, jak jsou k vidění na fotce výše následuje dole. Co swatche dokazují? Že se neobejdu bez nude odstínů s hnědým podtónem a růžovek s fialkovým podtónem. 


Jelikož ale nude odstínů není nikdy dost, přikládám foto těch všech, které u mě doma naleznete. 


Abyste věděly, že co se rtěnek týče nejsem žádný puntičkář, vybrala jsem také nejvýraznější a nejbláznivější odstíny, které doma mám. Sice se s nimi nevytahuji každý den, na jarní a letní dny jsou však dokonalým doplňkem k vodě-odolné řasence. Jednoduchý makeup je na světě. Swatche opět dole. 


NYC, L'oreal, Maybelline, Wet'nWild, L'oreal

Jak vidíte, ne vždy se mi podaří dodržet závazek a nemít více rtěnek, než se vejde do stojanu. Proto tyto kousky čekají, až je teprve rozdělám, vyzkouším a zařadím do svého chlívečku. 



Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

19 úžasných komentářů

  1. Téda, to je rtěnek :) Skvělá zásoba a samý krásný odstíny

    OdpovědětVymazat
  2. Taky se snažím krotit, produkty na rty jsou mojí slabostí, takže si koupím pár 16h tekutých rtěnek Dermacol, a to už je fakt všechno:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Máš skvělý výběr odstínu :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  4. To je pořádná sbírka, mě se nejvíce líbí ty bláznivé. Dáám přednost tmavé růžové až fialové :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  5. Tyhlety rtěnkové organizéry se mi hrozně líbí. Akorát v současném bytě na ně nemám dost místa :D
    My Make-up Store

    OdpovědětVymazat
  6. Krasny clanok, skvely napad napisat a spisat nieco take, vyber ruzov ocenujem fakt pekne hlavne sa mi pacia tie blaznive odtiene su fakt super, tesim sa na dalsie clanky o tvojich zasobach :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Já jsem si organizér na rtěnky objednávala až nedávno, je to super věc, jen má malou chybu, ani zdaleka nedokázal pojmout všechny moje rtěnky:-D Takže tam mám jen ty nejpoužívanější a plánuji nákup ještě aspoň jednoho dalšího:-)
    Jinak máš krásnou sbírku rtěnek, některé odstíny jsou opravdu mimořádně vydařené:-)

    OdpovědětVymazat
  8. jak to vydržíš je nenačnout? :D

    OdpovědětVymazat
  9. Super nápad na článek! :) Mně by se líbila Hrabárna tvých makeupů a BB krémů.

    OdpovědětVymazat
  10. Tak jestli si myslíš, že je tohle moc, tak neboj, nejsi na tom tak špatně :D já mám k sedmdesáti kouskům, plus různý tinty, stain, chubby sticky a tak :D

    OdpovědětVymazat
  11. Super clanok. Potesili by ma swatche vsetkych odtienov. Tesim sa na dalsie pokracovania hrabarny :)

    OdpovědětVymazat
  12. Páni to je ale sbírka :) Některé odstíny jsou opravdu nádherné!

    OdpovědětVymazat
  13. Krásná sbírka :D jsme na tom stejně...ale musím říct že mám taky Wet n Wild a jsou hrozné.Ty jseš s nimi spokojená ? :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)