Jaro: Mých top 5

středa, dubna 29, 2015

Krásné středeční ráno všem, 
venku se počasí konečně ustálilo a projasnilo a přeci jen to vypadá, že už bude stabilně hezky. Pravý čas na to, vytáhnout zářivé rtěnky, které dodají vašemu makeupu tu pravou třešničku na dortu a kterými jaro jednoduše podtrhnete. A protože se za bláznivé odstíny nestydím ukáži vám, jaké vybrané kousky mi na jaře nejdou z mysli a bez kterých se neobejdu. 


Ty vaše se pochopitelně mohou dost významně lišit, ale to přeci nevadí. Proto tu máme blogosféru, místo, kde si můžeme o všem pokecat a sdílet ty nejlepší kousky. Určitě mi tak napište do komentářů, jestli některou z uvedených "dam" máte doma, nebo naopak, kterou bych měla mít doma já. 


O všech uvedených rtěnkách jsem na blogu v minulosti už určitě mluvila, takže vám k jednotlivým fotkám vždy přidám odkazy či zmíním, kde jste je mohly vidět či kdy a kde jste o nich mohly slyšet. Jelikož to jsou zástupkyně drogérkových značek, jejich případný nákup by vás neměl vynést z rovnováhy i kdyby jste si je pořídily všechny najednou. 


906 Hot Plum od Maybelline je jedna z mála rtěnek, o kterých jsem na blogu snad ještě nemluvila. Mám ji totiž poměrně krátce a tak k tomu nebyla ještě příležitost. Jak jsem bez ní však mohla žít, vám nepovím. Je to až neonově se tvářící růžovka, která je velmi krémová a dobře ke rtům přilne. Maybelline dělá perfektní rtěnky a ani tahle nebude výjimkou. Co jsem měla šanci jí poznat, ještě lepší službu dělá blondýnkám, kterým všeobecně růžové tóny sedí velmi dobře. 


Blue Rose od NYC je naopak perfektním rtěnka pro brunetky, jelikož má modrý podtón, který nám tmavovláskám obecně lépe sedí (neříkám však, že byste se měly bát jakýkoliv jiných, protože to, co nosíte, vám nikdo diktovat nesmí). Stojí něco směsného okolo 50 Kč a má velmi solidní výdrž. Recenze byla tady


Pokud jste svou cestu k výrazným barvám ještě nenašly, bude pro vás 200 Get the Nudes Paper! od Catrice ideální. Má příjemný nádech do korálova a vašim rtů dodá to "něco" i když se tváří velmi nenáročně a neutrálně. Osobně si myslím, že by se právě s touto barvou mohlo kamarádit velké procento žen. 


Tady už vidíte další kousek od Catrice, tentokrát limitku Meet Berry, kterou doufám, že máte. Pokud jste jí propásly, tak velmi podobným odstínem disponuje i odstín 230 Glamourize me ze základní kolekce, který je však obohacen o zlatavý shimmer. Pokud ho zvládnete, jukněte po ní. 


A nakonec nemůžu zapomenout na svou milovanou Wet'n'Wild krásku v odstínu Mauve Outta Here. Matných, kvalitních a dobře pigmentovaných rtěnek je totiž na světě strašlivě málo a pokud se nebojíte objednávat ze zahraničí, tak si tuhle určitě pořiďte, i kdyby to nebylo v tomto odstínu. 


Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

16 úžasných komentářů

  1. Ta první Hot plum je dokonalá. Vlastně si myslím, že něco takového potřebuju! :D Výrazné rtěnky mám jen 3 - klasickou červenou, a potom dvě od Maybelline Color sensational - takovou do fialkova a výrazně korálovou. Nosím hlavně nude a nenápadné odstíny. Ale po nějaké takhle výrazně růžové se podívám, dobrá inspirace :)
    My Make-up Store

    OdpovědětVymazat
  2. Odstínově podobnou té od NYC mám, ale ještě jsem si na ní netroufla. Meet Berry od Catrice mám taky, mám jí nejradši na podzim a v zimě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se s ní parádním v létě a na podzim, je to jedna z těch, které se dají využít po celý rok, což je super.

      Vymazat
  3. Nádherné barvičky, hlavně Hot Plum:)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak jsi to rozhodla, já si tu NYC rtěnku koupím :D Ta od Wet'n'wild je nádherná :)

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D to jsem ráda! P:S: Wet'n'Wild jsou jednoduše dokonalé.

      Vymazat
  5. Na tu korálovou rtěnku od Catrice jsi mně docela navnadila, u rtěnek jsem vždycky byla na různé odstíny růžové, ale těch už mám tolik, že je snad ani nevyužiji, tak přicházím na chuť těmhle jakoby neutrálním odstínům:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rtěnek není vůbec nikdy dost a je potřeba objevovat nové a nové!

      Vymazat
  6. Ta korálová rtěnka od Catrice vypadá vážně skvěle, škoda, že u nás v okolí stojan s touhle značkou nikde není :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není nad to udělat si pěkný výlet s jasným cílem :-)

      Vymazat
  7. Ten odstín od NYC mám taky a moc ráda ho v létě nosím! patří mezi mé oblíbené barvy. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  8. Mas velmi pekne odstiny rtnek.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/2015/04/giveaway-3.html

    OdpovědětVymazat
  9. Všechny ty sytě růžový ♥ to jsou teda nádherný barvičky

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)