L'oreal Sunkiss Jelly: Uvedení novinek

čtvrtek, dubna 16, 2015

Krásnou, sluníčkově-políbenou (jojo :D) středu všem. 
Jak jsem v neděli naznačovala a v pondělí slíbila, mám tu pro vás foto-reportáž a shrnutí z nedělní akce společnosti L'oreal, která se konala ku příležitosti slavnostního uvedení nového produktu na trh. Tentokrát se jedná o novinku na vlasy, s příhodným názvem Sunkiss Jelly. Pokud vás novinky zajímají, rády čtete, chcete vědět, co blogerky o takovýchto akcích dělají a co se na nich děje, pokračujte ve čtení dále a doufám, že vám odpovím na všechny otázky.
P:S: Fotky z dílny NaVlastniKuzi. Stáně a Kátě tímto děkuji za super milou společnost. 


Sunkiss Jelly je krémový gel na vlasy, který krom toho, že naprosto geniálně voní, má za úkol vám šetrně zesvětlit vlasy. Abyste dosáhly toho pravého efektu, je zapotřebí, abyste měly vlasy nebarvené a odstíny od blond až po tmavě hnědou. Pokud jste platinová blondýnka, zesvětlovat budete těžko a pokud máte vlásky jako havránky, účinek by nebyl tak očividný. 
Co se mi na Sunkiss Jelly líbí je fakt, že si ho v naprosté pohodě můžete nanést na vlasy samy doma, nemusíte běžet ke kadeřníkovi a platit nesmyslné sumy za ombré či novou barvu. 
Na léto není přeci nic lepšího, než jemný "vyšusovaný" vzhled, jako od sluníčka, který si za 149 Kč hravě vytvoříte doma. Navíc, produkt aplikujete do suchých vlasů a pak vyfoukáte fenem (teplo aktivuje ty správné látky) a můžete vyrazit ven. 


Jak nás však pan kadeřník upozornil, je to běh na dlouhou trať. A jeho trik? Ze začátku aplikovat produkt pravidelně na celou délku vlasů, po týdnu pak vybírat jen určité prameny, pro dosáhnutí ideálního efektu. Gel obsahuje peroxid v malém množství, takže by vám měl zaručit, že bude k vaší hřívě citlivý a vlasy by neměly trpět tolik jako při klasickém barvení. 
Celý efekt jsme tedy bohužel neměly šanci vidět v akci, jelikož dosáhnout výrazné změny nějaký ten čas trvá, nicméně šikovným ručkám, které umí hledat na internetu určitě neuniknou reportáže kolegyň ze zahraničí, které si už výrobek dávno vyzkoušely. (P:S: Až vyzkouším já, dám určitě ve článku vědět, nebojte :-))


Taky jste si povzdechly nad krásnými vlasy modelky? Ach, tak vyživenou a zdravou hřívu bych také chtěla! Byla krása se na to jen dívat. Kromě produktu v akci nás čekal menší doprovodný program v podobě tanečního vystoupení, příjemného moderátora, lahodného občerstvení, stanoviště výroby náramků, polaroid fotky a také skvělé doplňky, které na nás přímo křičely léto. A jestli jsme celé odpoledně strávily povídáním u stolečků, povalováním v houpací síti či posezení na polštářcích, nemůžu si ani trošku stěžovat. 


Na konec ještě nutno říci, že Sunkiss Jelly seženete ve svých drogériích již teď a na výběr máte ze tří odstínů, které se liší dle použití od nejtmavší do nejsvětlejší barvy. P:S: Líbí se mi ten malý detail na balení a postupné odkrývání tváře na obalu. Pokud vás novinka zaujala, určitě neváhejte a podívejte se po ní, za vyzkoušení to podle mě určitě stojí!


Přeji vám krásný zbytek dne, děkuji L'orealu za pozvání na akci, holkám za příjemnou společnost a těším se zase příště :-)

Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

2 úžasných komentářů

  1. Barvím si vlasy na hodně tmavo, takže bohužel nic pro mě, jinak se mi výrobek líbí :)
    My Make-up Store - GA

    OdpovědětVymazat
  2. docela mě láká tuhle věcičku zkusit :) miluju, jak vlasy během léta od sluníčka mění barvu.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)