March empties

pondělí, dubna 06, 2015

Krásné pondělní ráno všem, 
vítám vás do "zatím" prosluněného, nového týdne a také po menší pauze u nového článku. Dnes pro vás mám pohled do koše, tedy na produkty, které jsem v minulém měsíci spotřebovala. I když se poslední dobou strhává kolem těchto typů článků bouře a diskutuje se nad tím, jestli jsou užitečné nebo spíš přebytečné, já osobně je mám ráda. S nadšením totiž vidím u jiných blogerek, jak se jim daří s kosmetikou nakládat a konec konců udělat si přehled o tom, kolik produktů stačíme využívat je také fajn. Navíc si díky tomu můžeme připomenout recenze z dob, kdy byly aktuální a třeba se k danému výrobku jednou vrátit. Má březnová statistika čítá celkem osm kousků. Já vím, nejsem žádná spotřebovávací přebornice, jako jiné, ale i tak se mi to číslo zdá velmi pěkné. 
V mozku mi také neustále bliká výstražné "Amerika, Amerika" tudíž jasné znamení k tomu dost toho spotřebovat, protože za oceán se vydám s minimem produktů a ne plnou taškou na testování a přivést si toho také chystám dost. 


Herbal Essences Volume Uplifting Shampoo
Kousek, který jsem si přivezla před vánoci z Německa. Recenzi jste si mohli přečíst zde

Essence Hand Protection Balm 
Krémy na ruce od Essence jsou nesmrtelnou stálicí v nejednom kosmetickém stolečku. Toto byla limitka tuším z před-loňských vánoc (a nedivte se, zásoby mám doma asi tak na sto let, takže vytáhnout krém ze šuplíku v podstatě po roce u mě není nic neobvyklého. Oops). Příjemná vůně, dobrá cena, rychlé vstřebávání a minimální mazlavost. Co více si přát? 

Rexona Maximum Protection
Připomínat recenzi na nejlepší deodorant na světě zřejmě nemusím, jelikož patří již od svého uvedení mezi stabilně nejčtenější články. Kdybyste si ho přeci jen chtěly připomenout, můžete tak učinit tu

Essence Lash Princess
Jestli mě v loňském roce z novinek Essence něco potěšilo, tak to byla určitě tato řasenka. Rozevzdychaně o ní hovořím v recenzi níže

Rimmel Match Perfection
Pojďme si popovídat o super, dostupném, světlém a dobře krycím makeupu od Rimmelu a připomenout si ho ve staleté recenzi tady. Za ta léta prošel úpravou (rozhodně k lepšímu) a stěžovat si na něj v dnešní podobě nemůžu ani trošičku. 

Oriflame True Perfection
Pečující řada pro mladou pleť od Oriflame mi udělala skvělou službu, pleť jsem s ní měla krásně jemnou a hydratovanou a je škoda, že jsem jí už spotřebovala. Připomeňte si jí se mnou zde a doufejme, že se u mě v budoucnu třeba zase objeví. 

Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

16 úžasných komentářů

  1. Tu řadu True Perfection bych ráda časem vyzkoušela, ted jsem dopotřebovala od Lorealu tu Skin Perfection řadu, tak koukám po něčem novým:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. True Perfection je opravdu skvělá, takže bych se jí nebála vyzkoušet.

      Vymazat
  2. Tak mna nejaka "boure" nezaujima, ja rada tento typ clankov citam aj pisem a pokial budu zaujimat aj mojich citatelov (a to sa momentalne deje), tak nemam dovod s nimi skoncit. (Ja tiez necitam clanky napr. o nail arte, lebo ma to nezaujima, ale nebudem preto vypisovat, ake je to mimo a out a neviem co. Proste zi a nechaj zit....) :) Pekny den.

    OdpovědětVymazat
  3. Naštěstí jsem zatím žádné diskuze ohledně článků empties nezaznamenala a i kdyby ano, tak je mi to upřímně jedno. Pro mě je tato rubrika jedna z nejoblíbenějších, takže doufám, že v ní všichni budou pěkně dál pokračovat :-D

    OdpovědětVymazat
  4. Také mám tuhle rubriku moc ráda, takže jen tak dál :D
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám taky spotřebováno ráda. Z těch tvých prázdných výrobků mám ráda krémy Essence, tak i ta Essence řasenka byla fajn. A bez antiperspirantu od Rexony už bych asi nefungovala.

    Maru UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  6. Pěkná spotřeba, já mám tento typ článků náhodou taky moc ráda :)
    Jinak řadu True Perfection od Oriflame bych moc ráda zkusila, ale zatím mám bohužel nasysleno moc zásob :)

    Jak šetří shopaholici :)

    OdpovědětVymazat
  7. Úplně stejný makeup od Rimmelu používám také a jsem s ním spokojená, ale ještě bych ho potřebovala o trošičku světlejší.
    www.besimplyfantastic.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Díky za odkaz na recenzi na Lash princess, asi si ji fakt musím pořídit! :)

    www.slecnazrzava.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  9. Já mám tyhle články taky ráda! Vždy mi trvá než ten svůj sepíšu, ale u jiných blogerek mě baví spotřeba skoro ze všeho nejvíc. Chápu, že to někoho nudí, mě třeba moc nebaví číst taky.. Ale tak to neznamená, že je nemá rád nikdo, že ano :)
    Člověk se nezavděčí všem najednou..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslela jsem "tagy", pardoon

      Vymazat
    2. :-) já je miluju, takže v nich budu pokračovat :D i když má spotřeba vázne :D

      Vymazat
  10. Já mám tyto články ráda, sama je dělám :) Aspoň si vždycky přečtu rychlé názory

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)