The Body Shop: Body Butter

pondělí, dubna 20, 2015

Krásné pondělní ráno všem, 
doufám, že jste si o víkendu odpočinuly, nabraly síly a připravily se na nadcházející týden, který nám začíná pěkně sluníčkově. A protože se toho chci držet a vyždímat ze slunečních dní co nejvíce, fotím a fotím a připravuji články. Dnes vás snad potěším pohledem na tělové máslo od Body Shopu. Nejedná se o žádnou novinku, ale konečně jsem ho pořádně vyzkoušela i já a ráda bych se s vámi podělila o svůj názor. Opakování je Matka Moudrosti a připomenout si ten či onaký produkt také není nikdy na škodu. 


Tělová máslíčka od Body Shopu se standardně vyrábí asi tak v padesáti variantách a to pokud počítáme i ty limitované edice. V Praze v obchůdku jich určitě budou mít stabilně něco kolem desíti, i když mě prosím neberte za slovo. Není asi divu, že já jsem měla verzi Moringa, což je má vůbec nejoblíbenější parfemace ze všech. V balení naleznete 192g produktu a cenovka se pyšní čísly 399 Kč. Nutno podotknout, že čas od času jsou másla v akci za 199 či si můžete počkat na jakoukoli akci typu 2+1 apod., pokud by se vám tak vysoká částka dávat za balení nechtěla. 


Problém je v tom, že tato tělová másla jsou jedním z těch produktů, za které se ta vysoká suma dát vyplatí. Ono totiž najít něco, co opravdu příjemně voní a vonět vydrží po celý den (a to opravdu nepřeháním, sice se nemažu ráno, ale když máslo nanesu večer po osprchování, provoní krásně celou ložnici a komentovat to, že se probudím ráno pořád se stejně krásnou navoněnou kůži asi ani nemusím), neuvěřitelně to hydratuje (reklama říká 24 hodin a je pravdou, že pokud máslo budete používat opravdu pravidelně, tak dosáhnete neuvěřitelně hladké pokožky) a skvěle se nanáší (hustá konzistence, kterou zapracujete do pokožky bez větších problémů několika tahy) není jen tak jednoduché. 


Body Shop je obchod, kam se jdete rozmazlovat a míříte tam s cílem, že váš nákup nebude za stovku. Takže, pokud se chcete cítit skvěle, chcete si udělat radost a trošku se potěšit, rády se krémujete a vyberete si svou oblíbenou vůni, jděte do toho. Miluji navíc koncept provázanosti vůní a to, že pokud máte svou oblíbenou, seženete v ní naprosto všechno od másla přes sprcháč až po tělovou vůni. 


Já jsem si máslo zamilovala hlavně díky skvělému hydratačnímu účinku, neodolatelné parfemaci a jemnému přístupu k pokožce, o kterou se bezvadně stará. Někdo si může myslet, že to jsou vyhozené peníze, já si však myslím, že jsou skvěle investované. 

Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

5 úžasných komentářů

  1. vůni moringy si velmi pochvaluje moje kamarádka, ale já stále nějak nevím, co si pod tou vůní představit :D jejich másla mám také velmi ráda - doma mám pink grapefruit a smoky poppy, lááásky to jsou! <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je úžasná, až budeš mít šanci, určitě se v obchodě stav a vyzkoušej jí.

      Vymazat
  2. Měla jsem jich pár a jsou vážně super, ikdyž souhlasím, že 399 kč je fakt dost.. Ted používám krémy od Manufaktury a jsou taky úplně skvělé :).

    OdpovědětVymazat
  3. BS másla mám moc ráda a vyzkoušela jsem už malinu, mandli a shea butter. K mandli jsem se vrátila opakovaně, protože mi sedla asi nejvíc. Můžu potvrdit, že co do efektu se jim málo co vyrovná :)
    My Make-up Store

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)