InnerBeauty je zpět!

pondělí, září 21, 2015

Krásné pondělní ráno všem :-)

Tůze, moc, nejvíc vás vítám u nového článku a také nového restartu blogu. Po dlouhých měsících strávených za oceánem se k vám opět vracím a s nadšením se vrhám do psaní, testování a sdílení kosmetických tipů a vychytávek zde na blogu, na který jste, doufám, nezapomněli. A jestli ano, tak věřte tomu, že se vám do paměti zase pěkně rychle zapíše. Snad ještě nikdy jsem do blogování neměla tak velkou chuť, jako po 4 měsíční pauze, kterou jsem byla za oceánem nucena podstoupit.

Momentálně mám milion nápadů, poznámek a připomínek k tomu, co vylepšit, na co se zaměřit a čím vám udělat radost a velmi ráda bych se na to vše vrhla co nejdříve, než mě psaní bakalářky a návrat do práce sežere za živa. 

Vím, že vás nejvíce budou zajímat nákupy z Ameriky a také novinky, které jsem si přivezla a slibuji, že vás o to rozhodně neochudím, Stejně tak pro vás chystám update skladování kosmetiky, jelikož je opět ta roční doba na to, si uplynulý rok shrnout a podívat se na to, co se u mě ve skříňkách změnilo.

To vše vás čeká stejně tak jako recenze na produkty, které se mi doma nahromadily, reporty z akcí a mnoho, mnoho dalšího. 

Děkuji všem, kteří počkali na můj návrat a slibuji, že to bude stát za to. 

Startujeme ve středu recenzí na produkt, který jsem si v USA neuvěřitelně zamilovala a pokračovat budeme v trendu nastaveném v době před mým odjezdem. Těšit na články se tedy budete moci každé pondělí, středu a pátek. 

Mějte se krásně a brzy se uvidíme :-)


Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

9 úžasných komentářů

  1. Ahooj :) těším se na nové články, doufám, že jsi se měla v Americe krásně
    PS: super fotka

    OdpovědětVymazat
  2. Vítej zpět:-) Na nákupy z Ameriky se moc těším a stejně tak na všechny další články:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Vitej zpet. Uz se tesim na clanky.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  4. :-) Vítej zpátky. Doufám, že sis odpočala. Těším se na nové články :-) .

    OdpovědětVymazat
  5. Tvé články už mi chyběly, moc se těším a doufám, že sis to v USA užila :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)