Mixa: Micellar Shampoo

pondělí, září 28, 2015

Ahoj, 
v dnešním článku se budeme věnovat mému velkému oblíbenci, micelárnímu šamponu od Mixi. Sice je určen pro dětičky, ale věřte tomu, že super službu udělá i vám a zanechá vaše vlásky úžasně jemné a hladké. Ono se vyplatí ty dětské uličky někdy v drogérii nepřeskakovat :D


Jak vám může být jasné, šamponky pro děti jsou speciálně uzpůsobené k tomu, aby jemně čistili, pomáhali rozčesávat, zanechávaly vlasy lesklé a zdravě vypadající a tento není žádnou výjimkou. Plusem tohoto šamponu je fakt, že je hypoalergení. 


Ačkoli se jedná o velmi jednoduché balení, přijde mi povedené. Nažloutlý šampon je schován v plastovém balení s jasně viditelným logem výrobce a několika hlavními hesly. Jedná se o klasickou vylévací (jak se to odborně nazývá) tubu, kdy produkt vylijete jednoduše přímo do dlaně a po použití zaklapnete vrchní část na víčko. To dobře sedí. Přestože jsem se šamponem cestovala, nikdy mi nevytekl. 


Na jedno použití vám vystačí malé množství. Šampon pění, ale nijak závratně. Díky určení pro děti se nemusíte bát štípání v očích. Se šamponem se dobře pracuje, do vlasů se snadno roztírá a také velmi jednoduše vymývá. 


Vlasy jsou při používání opravdu krásně jemné, hladké a lesklé. Snadno se rozčesávají a efekt vydrží zhruba dva dny. Šampon vlasy nijak nezatěžuje, naopak je zanechává příjemně nadýchané a lehké. 


Jednoznačně se jedná o jeden z nejlepších produktů, které naše drogérie nabízí a až příště půjdete kolem, mrkněte na něj. 



Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

8 úžasných komentářů

  1. Mně vůbec nevyhovuje. Zrovna ho mám v koupelně a snažím se ho co nejrychleji dopoužívat. Přijde mi, že vůbec neumyje vlasy. Jsem zvyklá na různé přírodní šampony, které sice taky málo pění, ale vlasy umyjí. Tohle je za mě bohužel docela propadák.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jej :-( bohužel u řasenek a šamponu nikdy nesedí nic všem :-(

      Vymazat
  2. Já jsem od Mixy zatím zkoušela jen micelární vodu, jinak nic :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tohle jsem nezkousela, ale mohl by byt fajn.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  4. niekedy obzeram tie decke vecičky a už som rozmýšľala aj nad šampónom lebo mám hrozne suchu pokožku hlavy a nemôžem sa jej nijako zbaviť a niekedy aj svrbi:-/ asi by som mohla vyskúšať nejaký ten detský šampon ktorý nedráždi veľa krá som pozerala aj po Johnsons

    OdpovědětVymazat
  5. Ja som skúšala na vlasy detský šampón od Alverde. Bol celkom dobrý ,ale ak som použila olej na vlasy, tak už ich nedokázal umyť. Používala som ho asi mesiac a nevšimla som si nejaký rozdiel na vlasoch, tak som sa vrátila ku klasickým šampónom a detské používam len na umývanie štetcov :)
    Lavandula Diary

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)