Saloos: Avenia olej

středa, září 23, 2015

Dobré ráno,
vítám vás u dnešního článku, ve kterém se podíváme na zoubek bio regeneračnímu obličejovému oleji Avenia od Saloos. Tý jo, dlouhá úvodní věta :-)
Tento olej mi dělal společnost doma a pak mi byl velmi nápomocný při cestování po USA, při kterém mi přišel vhod hned několikrát. K účinkům se však dostaneme později, nejdříve si o něm pojďme trošku popovídat.


Obličejový olej, jak se tento produkt nazývá, naleznete na oficiálním eshopu saloos.cz i v drogériích v několika provedeních. Na výběr budete mít ze zmiňované Avenie, Bio Arganu, Heřmánku a Granátového jablka a vybírat tak můžete variantu, která vaší pokožce nejlépe sedne. Já jsem sáhla po Avenii zejména kvůli deklarované pomoci s pnutím pleti, která mě okamžitě upoutala. 
Olej je balen ve skleněné lahvičce, která je opatřena na první pohled rozpoznatelným vinilem Saloos a zakončena je klasickým kapičkovým dávkovačem. Uzávěr sedí na hrdlu velmi dobře, takže můžete cestovat do aleluja a vše zůstane tam, kde má. 


Jak jsem již říkala, tento obličejový olej by měl pomáhat se pnutím pleti, měl by jí zklidňovat a udržovat její elasticitu, přispívat k jejímu zdravému vzhledu. Obsahuje šípkový olej, který pleť regeneruje. Plus, je bez konzervačních látek. Plus plus :-) neuvěřitelně krásně voní. 

Co mě překvapuje, je fakt, že mezi účinky není nic o hydrataci. Ano, výrobce se sice zmiňuje o zmírnění pnutí, ale slovíčko hydratace přeci jen trošku více láká k nákupu a vyzkoušení a já bych jí u účinků právě tohoto oleje rozhodně uvedla na první místo a trošku více se pro případné zákazníky vychválila. 


Popíši vám to asi takto: přijedu do USA se svou normální, nijak nenáročnou pleť, o kterou se doma klasicky starám a v našich podmínkách je vždy v pořádku. Vylezu z letadla, dorazím do tábora a další den se probudím s neuvěřitelnou krupičkou, které se ne a ne zbavit. Až ouhle, vzpomenu si, že jsem si sebou z domova přivezla tohoto pomocníka a který by mi snad mohl pomoci, když si s tím obyčejný krém nevěděl rady. A měla jsem pravdu. Stačilo každý večer na vyčištěnou pleť nanést tři kapičky oleje a řádně zapracovat do pleti. A čekat na zázrak, který se po pravidelném používání dostavil zhruba po týdnu. 
Pleť byla krásně vyčištěná, bez krupičky, hladká a vyživená. 


Tomuto tekutému zázraku děkuji za krásnou pleť při pobytu v USA a tím pádem vám ho nemůžu snad ani více doporučit. Jakmile budu míti možnost, sáhnu po něm znovu a vím, že mi s pletí udělá divy. 


Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

2 úžasných komentářů

Děkuji za každý milý komentář :-)