Cargo Vintage Excape Palette

středa, června 08, 2016

Ahojky všem, 
na dnešní den pro vás mám recenzi paletky očních stínů od Cargo cosmetics. Cargo je značka kosmetiky, která se u nás dá pořídit na nejednom e-shopu. Ale protože já nerada platím někomu přirážku za dovoz, tak asi nebude překvapením, že jsem si svou paletku pořídila na eshopu zahraničním, kde je navíc za cenu ještě podstatně lepší. Pokud neznáte, tak se podívejte na fragrancedirect.co.uk a možná objevíte kousky, které vás doma potěší. 


Na tenhle kousek jsem si brousila zuby už opravdu dlouhou dobu. Je to nejméně dva roky, co o ní na youtube básnila má oblíbená Tati z GlamLifeGuru a od té doby byla na mém pomyslném seznamu věcí, které si potřebuji nutně pořídit. Jenže to byla nově na trhu a cenovka se pohybovala vysoko, kolem tisíce korun. Teď už jí ale seženete i za tři sta a tak jsem si řekla, že je ten správný čas na to, abych si jí pořídila. 



Hned po rozbalení balíčku a prvním "osaháním" paletky mě velmi mile překvapilo, že to není jen tak ledajaká plastovka a levné provedení. Paletka je náležitě bytelná, je potažena imitací kůže (vypadá to fantasticky a doufám, že se mi hned tak neumaže - prozatím to vypadá že jdou jakékoli prašné částečky setřít vlhkým hadříkem) a laděná je do neutrálních odstínů napříč barevným spektrem. 


Musela jsem vám vyfotit, jak složité je někdy paletku dát dohromady. Moc se mi líbí, když firmy poctivě uvádí, kde jednotlivé části jejich produktů vznikají. Tak například tahle kráska: její obal a jednotlivé oční stíny byly vymyšleny, designovány a vyrobeny v USA, štětec v Číně a nakonec byly všechny části dány dohromady v Dominikánské republice. To je kus cesty, co musí takový produkt urazit. Ať žijí zahraniční ekonomiky. 


Paletka obsahuje celkem 12 stínů, každý má po půl gramu, což samo o sobě by to bylo dost málo ale vzhledem k tomu, že se jedná o paletku, jde o průměr. V paletce jsou jak matné stíny, tak varianty se třpytkami. Detailně se jedná o: 

Harvest Moon
 matný odstín, ideální do vnitřního koutku či jako pod obočnicový stín
Cuddle
jemně narůžovělý odstín s výrazným stříbrným třpytem
Frolic
tmavašedý odstín s jemným třpytem
Crisp
jemný odstín slonové kosti se zlatým třpytem
Hot Cocoa
matná mléčná hnědá - skvělá pro zvýraznění a párování ke kterémukoli dalšímu stínu z paletky
Autumn
matná broskvová s jemným nádechem do cihlova, perfektní transition stín


Cinnamon
hnědá metalovka s výrazným zlatým třpytem
Twigs
modro-šedá metalíza :-)
Balck Crow
černo černá, matná
Withered Leaves
jemná zelená s hnědým podtónem s zelenými třpytkami
Rustic
měděná třpytivka
Chestnut
matná, tmavě hnědá


Jednotlivé stíny jsou perfektně pigmentované i bez báze avšak s tou mnohem lépe drží. Paletka je inteligentně navržena, všechny stíny se nesou v podzimním duchu a dají se použít na sto padesát způsobů. Stíny jsou jemné, krémové, na oku dobře drží (ty třpytkaté trochu po nanesení opadávají - dávejte pozor) a navzájem se do sebe perfektně blendí. Vydržím s nimi bez problému celý den a vypadají jak nové kdykoli je v zrcadle zkontroluji. Přiložený štětec má na jedné straně malou, plochou stranu a na té druhé chlupáče na blednění. Na cesty vám to bude stačit, pro každodenní preciznost vytaste štětce své. 


Co vám budu povídat, jsem moc ráda, že tento kousek doma mám :-)
Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

4 úžasných komentářů

  1. No teda koukám na tu pigmentaci, tak dokonalá :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. Cargo obhlížím na Galaxii přání už nějakou dobu, ale doteď jsem si nebyla moc jistá :) uvidím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tam mi přijdou ceny dost přemrštěné, proto jsem zvolila zahraniční eshop.

      Vymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)