Ryor: noční krém z červených hroznů

pondělí, června 27, 2016

Krásné dobré ráno, 
dnes se spolu podíváme na zoubek nočnímu krému s extraktem z červených hroznů od Ryor. 


Tento krém je určen pro normální až smíšenou pleť. Má se velmi snadno vstřebávat do pleti, odstraňovat známky únavy, podporovat její elasticitu, pevnost a pružnost. Je určen pro všechny věkové kategorie a působí proti vzniku vrásek. Obsahuje přírodní extrakty, které mu dodávají barvičku a je dermatologicky testován. Jeden kalíšek obsahuje 50 ml a stojí něco kolem 150 Kč. 



V klasické kartonové krabičce, která je vyvedena do růžového designu se ukrývá plastový kalíšek, ve kterém je schován samotný krém. Kalíšek má šroubovací vršek a je zaopatřen také alobalovým plátýnkem, které zabraňuje vytékání krému  a jeho případnému poškození. 


Krém samotný má lesklou, zastřeně bílo-béžovou barvu a jemně voní. Je překvapivě dost hutný, takže jako stvořený pro noční hydrataci pokožky. Na mysli musíte mít to, že se poněkud hůře do pleti zapracovává (díky zmíněné hustotě), ale jakmile se vám to podaří, drží se na pleti jako čert a už se vám nikam neztratí, nerozteče, nebude srážet ani šupinkovat. Po jeho používání jsem si nevšimla žádných zázračných, viditelných rozdílů a tak buď (navzdory tvrzení výrobce) nejsem ještě cílovou skupinou, či se jedná o naprosto průměrný krém. 




Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

3 úžasných komentářů

Děkuji za každý milý komentář :-)