Vzorečkování

pátek, června 10, 2016

Krásné dobré ráno všem, 
dnes pro vás mám poněkud netradiční článek. Rozhodla jsem se totiž skoncovat se všemi vzorečky, které se mi doma nakupily. Jojo, znáte to (nebo ne?) dostanete k nákupu roztomilou blbost, či je sašetka v časopise a říkáte si "super, to ráda vyzkouším" no a pak to nevyzkoušíte nikdy. Alespoň já tímto syndromem dosti trpím. Řekla jsem si, že si nabalím vzorečky sebou na cestu do Ameriky. Ušetřím nějaké místo v kufru a hlavně se mi budou hodit na cestování, protože s sebou nebudu muset tahat velká balení krémů, sprcháčů a šampónů či voňavek. Dala jsem doma všechny kousky dohromady a vykouklo na mě toto:


Přijde mi, že se mi vzorečků nakupilo až strašlivě moc, kde jsem to vzala? Rozřadila jsem si vše pěkně do kategorií, abych měla přehled, kolik čeho mám. Tak se na to podívejte. 


Co se dekorativní kosmetiky týče, našla jsem několik vzorečků makeupů, miniaturek a testerů podkladových bázích a bb krémů. Celkem je to 13 kousků, které jsem však již rovnou zredukovala. Nalhávat si, že někdy, byť doma vyzkouším makeup Sand, na to už jsem velká holka :-) Takže jsem si nechala jen odstíny, které mi sednou a je to. 


Pokud se dostanu k nákupu v Dougasu či Sephoře, kde velmi rádi dávají právě ony populární vzorečky vůní, obyčejně je vždy hned vyhazuji. Proto se divím, že jsem jich doma našla tolik. Sašetky šly rovnou do koše, protože, co s nima? Nechala jsem si jen "stříkačky", které jsou na cestování super a také všechny vzorečky českých parfémů Charisma, které miluji a postupem času všechny zkouším. 


Tady máme mini verze produktů, které stojí za to. Mám tu několik variant krémů od Biodermy, micelárku od L'oreal, GlamGlow masku a tonikum od Missha kosmetiky. Takové by mé vzorečky mohly být všechny, proč se to kosmetickým firmám nedaří? :-)


Další jsou zástupce šampónů, krémů a tělových mlék. Na cestování budou naprosto ideální, takže šly rovnou na hromádku "beru s sebou". Myslím si, že tyto produkty jsou pozůstalosti z nejrůznějších měsíčních boxů, co dříve vycházely, nebo, vychází? Už si ani nejsem jistá. 


Nu a ještě tu máme moooc mýdel, šampónů, krému, olejů a masek či sér v pytlících. Ty si sebou také vezmu, přeci jen si s sebou nechci brát své cenné kousky a nedej Bože si je někde rozbít či vylít. To se mi už také loni podařilo a nebyla to žádná sranda. 

Tak co, jak jste na tom s využíváním testerů vy?

Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

9 úžasných komentářů

  1. Také mám šíleně vzorků a ráda bych je v nejbližší době začala používat. Třeba ale ta malá, cestovní balení u mě docela mizí. Horší to je s těmi pytlíčky :D
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  2. waau! tak toto je extrém! :D
    ja tiež nikdy neminiem vzorky, ktoré si odložím s časopisov...ale nejak sa toho priebežne potom zbavujem :))
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se to strašlivě hromadí, nikdy se k tomu je spotřebovat nedostanu :D

      Vymazat
  3. Tak to já mám doma vzorečků málinko a nejčastěji právě v pytlíčkových baleních :)

    OdpovědětVymazat
  4. Před létem si vzorečky šetřím, na cesty se hodí. Ale jinak bez milosti všechno okamžitě spotřebovávám, hned jak je dostanu.

    OdpovědětVymazat
  5. Také mám plno vzorečku a je vazně na case abych je používala a poté vyhodila :D

    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  6. Vzorečky jsou fajn, mám je ráda. Většinou je stíhám spotřebovat.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)