Yves Rocher: Hydra Vegetal Peeling

středa, června 01, 2016

Krásné dobré ráno všem, 
zatímco si budete číst článek, myslete na mě, možná se právě potím na potítku či právě sedím před komisí a snažím se je uprosit, aby mě nechaly projít. Bože, tak rychle to uteklo. Přijde mi, že nic neumím a nejsem vůbec připravená. Co ale připravené je, je moje pleť, takže se jim třeba budu alespoň trošku líbit. 


U Yves Rocher si obyčejně kupuji parfémy, sprchové gely či odličovací vodu na oči. Tentokrát jsem ale zrovna dodělala peeling od Nivei a ačkoli je to dost překvapující, neměla jsem doma žádnou náhradu. Takže jsem si počkala na nový kupon od Yves Rocher (pokud nejste v jejich klubu, děláte velkou chybu) a se 40% slevou jsem se jala kupovat peeling. Nemám naprosté tušení, kolik a jestli vůbec nějaké další nabízejí, avšak vím, že tento mi padl do oka a tak jsem si ho odnesla domů. 


Jak to že mi padl do oka? No přeci obalem. Vím, že to na blogu poměrně často opakuji, ale design je prostě něco, co mě na produktu vždy zaujme jako první. A tentokrát to nebylo jiné. Peeling se schovává v příjemném a svěžím, blankytně modrém, plastovém obalu. Už na první pohled jsou v něm viditelná bílá zrníčka, která slibují skvělé účinky. Takže jsem vsadila na nejistotu a po balení sáhla. Tedy, řeknu vám, že standardní cena je něco kolem 250 Kč, což je pořádná pálka. Avšak se slevičkou se vždy dostanete do značně příjemnějších čísel a tak se opravdu vyplatí být členem klubu. 


Jak se můžete sami dočíst na zadní straně obalu, peeling je určen pro normální a smíšenou pleť a za úkol má rozjasnit a hydratovat vaší pleť. Gel obsahuje bambusové mikročástice a výtažky z rostlinné mízy. Pokožka by po jeho použití měla býti jemná, vyčištěná, zbavená nečistot a odumřelých buněk. Výrobce doporučuje používat 1x týdně. On je obsah jen 75 ml, což je polovina toho, co byste si koupily klasicky v drogérii a to si k tomu navíc připočtěte tu cenu. Jup, je to ve finále docela high end kousek, ať se vám to líbí, nebo ne. 


Ačkoli si možná řeknete, že cena je až moc vysoká, já jsem neobyčejně ráda, že jsem peeling vyzkoušela. Je totiž skvělý. Konečně jsem narazila na peeling pro sebe, čili člověka, který bytostně nesnáší když kuličky trošku více nedřou a nejsou na pleti cítit. Všeobecná tendence je dělat peelingy obličeje opravdu velmi jemné a to až tak, že s nimi nic na pleti nezmůžete. Tyhle kuličky jsou však akorátně tvrdé, k pleti dobře přilnou a pomocí krouživých pohybů z pleti skutečně všechny nečistoty stáhnete dolů. K hydrataci se vyjadřovat nebudu, tohle je prostě peeling a ne krém. 


Na obrázku nahoře vidíte peeling hned po vymáčknutí, dole po rozetření a zapracování do pokožky, takže si můžete obrázek udělat samy. Oh, už jsem vám říkala, jak skvěle voní? 


Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

6 úžasných komentářů

Děkuji za každý milý komentář :-)