Dove Derma Spa Cashmere Comfort

pondělí, listopadu 14, 2016

Krásné pondělní ráno všem. 
Pomalu, ale docela jistě se mílovými kroky blížíme do ošklivé, sychravé, studené a šedivé zimy, která mi vždy připomene, že se mám o sebe extra starat. Nejspíš to znáte: když je venku třicet stupňů, tak se vám nechce ani do vany, natož se ještě v teple mazat a natírat. No jo, jenže pak zaťuká na dveře zima a je potřeba dohánět, co se dá. Dove přinesl na náš trh, poměrně nedávno, novinku z řady Derma Spa, Cashmere Comfort a já si myslím, že dnes je ten pravý čas na to, si jí řádně představit. 


Na úvod mi dovolte uvést, že se v řadě skrývají tři produkty. Na výběr budete mít z krému na ruce, krému na tělo a tělové máslíčko. Celá řada se nese ve velmi příjemném, jednoduchém a elegantním bílo-namodralém provedení (mimochodem, body pro Dove za to, k jaké designové přeměně v jejich sortimentu za poslední měsíce došlo) a nevím jak na vás, ale na mě přímo volá to klasické, zimní mazání. 


První si vezmeme na paškál tělové máslo. S tělovými másly přišel na trh před dávnými časy The Body Shop a vzhledem k tomu, jak kvalitní jejich másla jsou, není s podivem, že se do máslového provedení tělových krémů značky, které vídáme běžně v drogériích v podstatě vůbec nepouští. Dove má ale pro strach uděláno a tak na trh přišel s tímto, velmi kvalitně vyhlížejícím produktem. Elegantně vyvedený, plastový kalíšek, v sobě skrývá 300 ml produktu a prodává se za běžnou cenu kolem 200 Kč. 


Dove toto máslo označuje za svůj nejúčinnější produkt na suchou pokožku a tvrdí, že i ty největší šupinky dokáže obrátit v hladké, jemné a vyživené, což má zajistit Cell Moisturisers V božsky vonícím másle se skrývá koření, vanilka, oleje, bambucké a kakaové máslo a ambra. Vůně je to velmi specifická a výrazná, avšak mému nosíku zcela lahodí. Konzistence másla je přesně taková, jakou byste měly čekat. Hutná avšak jemná, v kalíšku tuhá struktura se po kontaktu s pokožkou mění opravdu v máslovitý balzámek. 


Máslo se do pokožky zapracovává dobře, krásně se do ní "vpije", rychle schne, nezanechává mastný filtr, hydratuje a při pravidelném používání je na pokožce vidět jasný rozdíl. Navíc, ta krásná vůně vám vydrží na pokožce hodiny. Tudíž, jestli jste chtěly podobný produkt vyzkoušet a přišel vám jinde drahý, nebo pokud jedete zarytě v tělových mlékách a hledáte něco, čím svou rutinu osvěžit, rozhodně bych se nebála právě tento produkt vyzkoušet. 


Tělové mléko z této řady má, překvapivě, naprosto totožnou vůni. Na rozdíl od másla ho však naleznete v plastové, takzvané "vymačkávácí" tubě (upřímně, toho moc fanoušek nejsem) se stejným, jednoduchým designem. V balení naleznete 200 ml produktu a cena na trhu je kolem 150 Kč. Stejně jako u másla, tak i u tohoto krému Dove tvrdí, že se jedná o jeho doposud nejkoncentrovanější složení vytvořené pro jemnou, hebkou a hydratovanou pokožku. 


Co se struktury týče, je tento krém opravdu velmi hustý. Foto uvádím níže a musím říci, že když jsem produkt z balení poprvé "vymáčkla" byla jsem jeho hustou konzistencí velmi překvapena. To je možná také důvod, proč se neprodává s pumpičkovým aplikátorem, ale právě takto. Hustota je ale také jeho menším problémem. Nevím jak, ale máslo se přes svou konzistenci zapracovává velmi jednoduše, ale ten krém, ten mi dá tedy práci. 


Rozhodně to však neznamená, že by byl nějak špatný. Naopak, je to velmi dobrý tělový krém, který si svou práci odvede a pokožku zanechá jemnou. Vzhledem k tomu, že jsem však měla šanci vyzkoušet i máslo a to je jednoduše lepší a výkonnější, doporučila bych vám sáhnout právě po něm, jelikož efekt krému velmi převyšuje. 


V neposlední řadě tu máme ještě krém na ruce se stejnou, božskou parfemací. Opět se jedná o vymačkávací krém a Dove nám s ním opravdu dopřál. Prodává se v 75 ml balení a stojí okolo 100  Kč. Myslím si, že vám hned z úvodní fotky bylo jasné, jak velké balení krému na ruce toto je. Do kosmetické taštičky ho neschováte ale možná se u vás, stejně tak jako u mně, stane dobrým kamarádem stojícím na toaletce, připraven kdykoli pomoci vašim vysušeným ručkám. 


Jako u předchozích produktů, i v tomto případě Dove trvrdí, že se jedná o jeho, zatím, nejlepší krém na ruce, který pokožku okamžitě hydratuje. A já musím souhlasit, dle mně se tento krém velmi povedl. Struktura je opět až překvapivě hustá, ale velmi dobře se s ní pracuje. Na rozmazání a okamžitou hydrataci vám stačí velikost hrášku (tuším, že krém budu mít velmi dlouho). Krém se okamžitě do pokožky vpíjí, nezanechává jí mastnou (to je u krému na ruce extra důležité) no a navíc skvěle voní. Je to taková velmi příjemná tečka v této kolekci. 


Konečný výsledek? Jsem nadšená z tělového másla a krému na ruce. Klasický, tělový krém bych v regálu klidně nechala. 
*

Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

4 úžasných komentářů

Děkuji za každý milý komentář :-)