Mary Lou od The Balm

středa, listopadu 16, 2016

Jsem poslední ve městě, v republice, na zemi a možná i ve vesmíru, ale konečně se i ke mně dostal všemi opěvovaný rozjasňovač Mary Lou od The Balm a já ho, i když sto let po všech ostatních, musím zhodnotit!


Mary Lou je mým vůbec prvním výrobkem od The Balm, který jsem měla tu čest vyzkoušet. A dovolte mi říci, The Balm má perfektní obaly! No ne? Jsou retro, chytlavé, křiklavé a jednoduše se liší ode všech ostatních a jak dobře víte, odlišit se v dnešním světě, to není jen tak. Já jsem si svůj kousek pořídila v Douglasu, kde se výrobky The Balm prodávají už nějakou tu dobu. Balení obsahuje 8,5 g produktu  (to je ale hodně rozjasňovače!) a cena je 549 Kč. 
V úžasném balení se po otevření nachází bytelná, plechová krabička s oním zázrakem. 



Mary Lou se dá považovat za jakýsi základní, klasický rozjasňovač. Má zlatý tón, který sluší největší škále odstínů pleti a je přirozený. The Balm má několik dalších rozjasňovačů, ať už růžový či bronzový, takže si může vybrat opravdu každý, ačkoli si myslím, že právě ikonický Mary Lou bude pro mnohé tou první a pravou volbou. 


O tomto rozjasňovači bych řekla asi to, že je přirozený, jemný a vhodný pro ty, kteří s používáním rozjasňovače začínají. Nejsem z něj vyloženě zklamaná, ale po roce používání Opalu od Becca jsem z něj asi mírně rozčarovaná. Na pleti skvěle vydrží celý den, nikam se nevytrácí, intenzita neslábne, je stále viditelný a vypadá opravdu dobře, ale, prostě na mě až moc přirozeně :D Pardon. 


Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

3 úžasných komentářů

  1. Mě se strašně moc jejich obaly líbí :) Ráda bych něco od nich vyzkoušela.
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. mary lou je moja stalica co sa tyka praskovych. pridala som aj ruzovy so zlatym nadychom (lebo ine ako zlate odlesky mi vobec nesedia) od bobbi brown, ALE aktualne skusam novinky od ZOEVA- tzv. strobe gely a zatial velka spokojnost. skus na nich mrknut :) Moni

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)