Rimmel Scandaleyes Reloded

středa, listopadu 23, 2016

Krásný dobrý den, 
občas se chovám jako klasický spotřebitel a musím vyzkoušet produkty z reklamy, kterou vidím v televizi. A když vám reklama na řasenku tvrdí, že se dotyčná řasenka dá bez problémů odlíčit teplou vodou, tak to by v tom byl čert, aby Kačenka nenaběhla do drogérie a řasenku nevyzkoušela. 


A jaká že řasenka se má dát odlíčit teplou vodou? Reloaded z řady Scandaleyes od Rimmel. Krom toho, že jí prý jednoduše odlíčíte vodou, tak má vám zajistit extrémní objem, celodenní výdrž a řasy až do nebes a na řasách nežmolkovat a bojovat s vlhkostí - tudíž se nerozmazávat. No, to by bylo k reklamě a teď zpátky do reality :D



Takže prosím vás, jak jsem byla na testování natěšená, tak rychle mě to přešlo. Za prvé, na mých miniaturních řasách neudělá řasenka žádnou, ale žádnou parádu. Sice je pěkně oddělí a rozčísne, ale to je asi tak všechno. Mám zakoupenou černou verzi, ale černá mi nepřijde dostatečně černá a i když se s řasenkou nalíčím, působí mé oči s odstupem jaksi nevýrazně a jako bych řasenku vůbec neměla. 


Kartáček je sice super inovovaný, úzký, produkt na něm dobře drží a zachytí opravdu každou řasu, ale není dostatečně vyvážený, řasy musíte přetírat dokola a dokola a to mě těžce nebaví. Navíc, formula řasenky je extra mokrá, jak má bránit vlhkosti netuším, protože mě se už i při aplikaci chytá na víčko a vytváří neplechu (viz foto níže). 


A překvapení na závěr, řasenka se vodou rozhodně odličovat nedá. Stáhnete ji bez jakýkoli problémů micelárkou či klasickým odličovačem, ale vodou, tou rozhodně ne. Nu, to je zase jedna ošklivá pohádka na téma "jak nenaletět reklamě". 


Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

6 úžasných komentářů

  1. Ja týmto podobným maskaram s drogerii akosi neviem prísť na chuť ešte som nenatrafila na žiadnu ktora by mi pasovala vždy som bola spokojná so špiralami s avonu alebo oriflame a pri tých väčšinou ostávam:)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to je škoda, že jen odděluje řasy a není moc dobrá. Aspoň vím, že si ji nemám kupovat. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  3. No teda tahle je nic moc, řasy žádné, škoda.
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  4. škoda jej, ale tak treba aj takéto produkty skúsiť :) inak väčšinou na čo chodí reklama, to nestojí za veľa :D
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám nejradši řasenky od Maybelline, hlavně ty žluté Colossalky. Od Rimmelu mě ještě žádná řasenka nepřesvědčila..
    BeautyOfLife blog

    OdpovědětVymazat
  6. Ten kartáček je hodně podobný mé velmi oblíbené řasence Pump Up Booster od Miss Sporty :) Ale efekt dělá asi tak o 199% lepší :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)